Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence görümceniz kendi kv ve kp ile aynı evde oturmak zorunda olduğu için acısını sizden çıkarıyor. Kendisi özgürce hayatını yaşayamıyor ya, kimse yaşayamasın istiyor. Kayınvalidenizi doldurmasına izin vermeyin. O bir dolduruyorsa siz 5 doldurun kayınvalidenizi. Ya da açıkça söyleyin görümcenize. Doldurma anneni, bizim evimizde huzur kalmadı, çocukların sinir sistemi altüst oldu deyin.Görümce annesine tembihliyor sakin yalnız kalma abimlerde kal yalnız yatma diye![]()
Klasik haset fesat ezik görümce.Kendisinden iyi durumda olan kimseyi hazmedemiyor.Kale bile almıyorum yok sayıyorum onu.Bence görümceniz kendi kv ve kp ile aynı evde oturmak zorunda olduğu için acısını sizden çıkarıyor. Kendisi özgürce hayatını yaşayamıyor ya, kimse yaşayamasın istiyor. Kayınvalidenizi doldurmasına izin vermeyin. O bir dolduruyorsa siz 5 doldurun kayınvalidenizi. Ya da açıkça söyleyin görümcenize. Doldurma anneni, bizim evimizde huzur kalmadı, çocukların sinir sistemi altüst oldu deyin.
gorumce vıcdan yapıyorsa kendı yanına alsın..hasta değil bı sey değil..Eşimle tam bu konuyu konuşurken çıktı geldi kadın.Eşimle konuşma özgürlüğüm bile yok düşünün.Yarım kaldı devam edeceğiz konusmaya.Yemek yapmadım bugün.Sınav dönemi(2.üni.okuyorum)yemek yapamıyorum cok zamanımı alıyor bulaşık cikiyor dedim.Kahvaltiyi koydum.Oturdu yiyorlar.Hic tik yok.Gectim iceri oturdum.Kadin baya baya gelip hazır yiyip içip yatmak istiyor.Asiri sinirlendim ya.Yemeği ben yaparım sınav haftası falan demiyor.Yapmiycam yemek hazir bahanem de var.Tavrimi net koyuyorum bundan sonra kırılan kırılsın sağlığım bozuldu yeter ya.İnsanlar neden böyle başkasını huzursuz etmeye bayılıyorlar.Ya ben sana soğuğum zaten cek git evine di mi ne yapışıyorsun ısrarla.Kovulmayi mi bekliyorsun.Bu iş bugün bitecek inşallah.Bir iki surat asar alışır.Görümce eşime vicdan yaptırmaya çalışır.Ama o onların sorunu.Bana neeee.Iki kardeş takip etsinler analarını.Beni düşünen yok.Ben kendimi çocuklarımı düşünmek zorundayım.Kk hanımlari inanılmaz cesaret verdiniz cok cok cok tesekkur ederim.Gelişmeleri yazicam ins.
merhaba canım, bu durumda iş eşin beye düşüyor. zamanla kv ile gelinin aynı evde olmaması gerektiğini en iyi o anlayacak. çünkü en çok o arada kalıcak.Merhaba başlıkta herşey çok açık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gürültü yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi düzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay önce vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak ötede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp öleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Özel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilaç kullaniyorum depresyon tedavisi için.Hiçbirseye kimseye tahammülüm yok.Bütün düzenim alt üst oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi düzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu süreçte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dökmeden.Yardimci olur musunuz?Su an çok saglikli düşünemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lütfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Çok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kötü biri olarak görebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda çok büyük bir olay geldi başıma öyle böyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon geçirdim o zaman.Destek yerine köstek oldular daha kötü oldum.Sürekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lütfen yardimci olur musunuz bana?
çatkapı misafiri bende sevmem :)Odasında takılabilir
Bizimki 3-4 yaşında iken falan sorun daha fazlaydı tv vs izlemek isterdi konuşunca duyamazdı kızardı
Hep yazarım çocuğun ana baba ile geçireceği 2-3 saat var onda da misafir gelmemeli çat kapı diye
Artık evler daha uygun giysin odasında otursun tv vs de netten baksın
Ben de çok misafirperver değilim zaten![]()
çatkapı misafiri bende sevmem :)
ama normalde misafir severim
tabi çalışan insanız her zaman alamam ama alırım da
bizimki de odasında takılıyor genelde zaten hep
ayy damdan abla alemsiniz :) :)çat kapı dediğim şöyle
görümcemler yakında oturuyor
evin ışığı görünüyor, evdeyseniz size uğrayacağız
değiliz diyemiyorsun bahane bir iki oluyor hatta bir iki telefonu açmadım, kapıyı çaldılar
sözde oğlumu sevmeye onunla zaman geçirmeye geliyorlar
ama ona soran yok, yani ben gelin desem de çocuk o arada başka şey yapmak istiyordu
seninki zaten büyük "hoş geldiniz" diyorsa yeter de artar bile :)))
günümüzde o bile sıkıntı, eskiden el öpme kültürü vardı herkesin eli öpülür geçilirdi
şimdi ben gençlere nasıl davranacağım onu da kestiremiyorum
sözlerim tabii pandemi öncesine dair de, X kişinin evindesin, evin çocuğu geliyor kocaman adam ya da işte kocaman genç kız
çocuk desen değil ee yetişkin desen değil senin dengin olan annesi
elini sıksan olmuyor, sarılıp öpsen olmuyor, hoş geldiniz deyip odama kaçayım diye bekleyen genç de sen de geriliyorsun
ben bu nedenle pandemiyi çokkk sevdim, temas yok :))
ayy damdan abla alemsiniz :) :)
sizin görümceler gibi öyle gelen gidene bende pek kızardım herhalde
bizimki hoşgeldiniz diyor şükür
ama mesela başkalarının herkesin değil bazılarının kızları oğulları ikramda çay da vs yardım ediyor
bizimkine anca diyeceksin falan da öyle :)
gerçi en son 1,5 sene önce misafir almıştım o zaman da 13 yaşındaydı
şimdi napar bilmem
istiyorum ki oda öyle yapsın
ben birinin evine gittiğimde genç yaklaşırsa yaklaşıyorum
yapı olarak da bayağı güleç bir tipim
hiç konuşmuyorsa bende yaklaşmıyorum
güldüm vallayaklaşmayı da geçtim işte ben o ortamdaki gariplikten rahatsızım
bir seferinde bir arkadaşa gittik neyse oğlunun iki ismi var
geldi işte tanışıyoruz ben X ama onlar (annesini gösteriyor) Y diyor siz nasıl isterseniz öyle deyin
lise sona giden kocaman adam :)))
hayatımın şokuydu
dedim ileride bizimki de böyle olacak
ben de yardım mardım etmezdim hiç sevmem öyle ikram vs hususlarını
hiç evin kızı modum olmadı bak bu yaşa geldim anneme gidince çayları annem yapar annem getirir
güldüm valla
benimkinin de iki adı var ilk adı rahmetli annemin adı
biz onu kullanıyoruz o insanlara kendini tanıtırken 2. adını söyler ben ilk adla bahsettiğim için bir şaşırırlar
bende pek yardım ederdim.. ondan kızımı da böyle bekliyorum demek ki
konu sahibi konunuzda da pek konuştuk benim çene yüzünden kusura bakmayın lütfen :)o ne istiyorsa öyle seslenin
evet rahmetli annenizin ismi ama kim bilir neler hissediyor
belki sadece o olduğu için değil de anneannesinin ismini taşıdığı için sevdiğinizi bile düşünüyor olabilir
ergenlere biraz onun istediği gibi olmak lazım, ben o iki isimli çocuğu annesine sohbette x nasıl ne yapıyor diye sorarken bile çocuğun istediği ismi ile soruyorum
oğluma tek izim koymamızın da isabetli olduğunu hissediyorum