Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen öyle. Sağolun. Bu arada sizin nick bana hep fofenk fofenk'i hatırlatıyor. Ay konuyla çok alakasız oldu ama sizin nicki ne zaman görsem öyle bi gülme geliyor hihi![]()
Çok teşekkür ederim. Hayır vajinusmusu yenemedim. Bu da düğün zamanı gerginliklerim yüzünden oldu. Gerdeğe gireceğimiz otele kv gelmişti. Midem bulanmıştı. Cinselliğin c sini duymak istemiyorum 7 aydır.Öncelikle başınız sağ olsun, ölüm zordur. Alışması ise daha zor.
Cenaze evinde olan olaylara takılmayın bu kadar.
Gerisinde ise siz zaten vajinismusdunuz yendiniz mi bilemiyorum ama zaten kayınvalidenin sizde yaşaması imkansız.
Şimdilik duymayın bunları, sabırlı olun.
Kimsenin içinde de cevap vermeyin sakın kv ye , kötü gelin değil iyi gelin imajı verin ki insanlara iki gün sonra cenaze evindede böyle yapmıştı diyemesin millet.
Ben beni evden göndermesine anlam veremediğim için hizmet ettim, bir kusurum olmadı bütün gün, neden beni yolladı diye dertlendim. Yoksa her mevlütte, elin cenazesinde bile mutfağa ben girerim, onun sevabı da ayrıdır. Ben de onu diyorum acısına odaklansa keşke. 2 kez herkesin içinde ne zaman doğuracaksın, doğursaydın baban da görürdü diye çıkıştı. Acısına odaklansın bana değil!Orta bir ölüm, bir can kaybı, bir acı varken bunları düşünmek hizmet ederken bile (3gün bütün evin hizmetini ben yaptım demişsiniz babası ölen kadın eşi ölen kadın nasıl ne halde yapacaktı) hiç hoş değil bence. İnsanlar cenazelerde yıllarca küs oldukları düşmanlarıyla bile barışır o acıyı paylaşır . Siz kvalidenizin size sarılmasındaki yapmacıklıktan dertlenmişsiniz. Bana tuhaf geldi. Kadının eşi ölmüş. Hayat arkadaşı gitmiş. Eminim ki kafasından geçecek en son şey sizsiniz şuan. Bence biraz sakin kafayla düşünün...
Çok zor bu durum sizi anlayabiliyorum.Çok teşekkür ederim. Hayır vajinusmusu yenemedim. Bu da düğün zamanı gerginliklerim yüzünden oldu. Gerdeğe gireceğimiz otele kv gelmişti. Midem bulanmıştı. Cinselliğin c sini duymak istemiyorum 7 aydır.
Hele şükür bir anlayan var. Aynen öyle, bütün cenaze yemin ediyorum dik dik bana baktı. Oğluşu odaya girer girmez göğüslerine bastırıyor beni. Eşi ölen insan eşinden bahseder, ağlar. Doğur Allah doğur diye herkesin içinde bana yüklenmez. Büyük konuşmayım ama eşim öyle bir şey yapsın ben de gider anneme bakarım. O da felçten kalktı, hasta. Çok sağolun alamadığım nefesi bir an paylaştınız benimle!Kimse kimseye bakmak zorunda degil, hele ki elden ayakdan düsmediyse. Birinin annesi diye kimse hayatini ona harcamali diye bisey yok. O tek ogluslari varya onlar sabah cikip aksam gelecekler evlerine, bir saat anacim anacim diyip, coook bunaldimmmm yetterrrr diyip kendilerini disari atacaklar. Bu zaman icinde tabi o sevmedikleri gelin bakip ilgilenecek kendileriyle.
Kp yeni vefat etmis mekani cennet olsun. Ama ben konu sahibinin endiselerini iyi anliyorum. Bana hayati bu kadar dar eden bir insanin bana sarilmasi bile rahatsizlik veren bir insanin benim evimde benimle yasama ihtimali benimde korkudan nefesimi keser. Büyük konusmayayim ama ben o kadar ileri gittim ve kendi kendime dedim ki olurda kv bir gün yanimiza gelmeye kalkarsa esimde kabul edecek olursa ayrilirim.
Hele şükür bir anlayan var. Aynen öyle, bütün cenaze yemin ediyorum dik dik bana baktı. Oğluşu odaya girer girmez göğüslerine bastırıyor beni. Eşi ölen insan eşinden bahseder, ağlar. Doğur Allah doğur diye herkesin içinde bana yüklenmez. Büyük konuşmayım ama eşim öyle bir şey yapsın ben de gider anneme bakarım. O da felçten kalktı, hasta. Çok sağolun alamadığım nefesi bir an paylaştınız benimle!
Ben beni evden göndermesine anlam veremediğim için hizmet ettim, bir kusurum olmadı bütün gün, neden beni yolladı diye dertlendim. Yoksa her mevlütte, elin cenazesinde bile mutfağa ben girerim, onun sevabı da ayrıdır. Ben de onu diyorum acısına odaklansa keşke. 2 kez herkesin içinde ne zaman doğuracaksın, doğursaydın baban da görürdü diye çıkıştı. Acısına odaklansın bana değil!
İnşallah sen de sağlıklıca doğurursun. Allah vicdan versin ne diyeyim...Ben seni cok iyi anliyorum. 10 senelik evliyim ondan daha da uzun süre bu ailenin icindeyim. Kv neler yapmadi neler. Yazmaya kalksam site cöker o derece. Simdi mi? Yavrum kizim diye gezer milletin icinde, onun bana her kizim diyisinde icin kalkar. Bilirim yalan cünkü. 10 gündür erken dogum riskim var bin kere anlattim cok düsünse derki gelim evini bi süpürim bi tencere corba yapim. Asla demez asla. Beklememde istememde ama her gün kapimin önüne gelir arkadaslariyla tüm gün otturup sacma sapan sohbetler eder. Allah saglik sihat versin benden uzak tutsun onu.
İşte o sırada herkes bana dik dik bakınca, kimse bilmiyor mu 7 aylık olduğumuzu dedim ama sustum. Diyorum ya hiç cevap veremedim şimdiye kadar ben, hiç kırmadım, hep kırıldım.7 aylık evliymişsiniz, ilk gece olsa bile nasıl görecekti kp?
kv size yerleşmek için iyi görünmeye çalışıyor ve büyük ihtimalle de oğlunun aklına girmeye başlamış bile..
İşte o sırada herkes bana dik dik bakınca, kimse bilmiyor mu 7 aylık olduğumuzu dedim ama sustum. Diyorum ya hiç cevap veremedim şimdiye kadar ben, hiç kırmadım, hep kırıldım.
Allah razi olsun. Amin insallahİnşallah sen de sağlıklıca doğurursun. Allah vicdan versin ne diyeyim...
Belli ki anneniz felç, babanız kanserken sizi hiç mahveden olmamış. İnşallah olmaz, kimse yaşamasın yaşadıklarımı. Ben kp ri severdim. Evime getirdim, iki kızı da doktorken ben baktım. Allah kızlarına vicdan versin.Şuan sizi teselli edeyim diye girdim konuya ben. Kendi kayınpederim vefat etmiş gibi hissettim bian, Allah korusun. Ama mesele hesaplarmış. Çok acı ne diyeyim. Sizde derman arayana da aramayana da laf etmişsiniz. İnsan artık ölmeye bile korkuyor, çoluk çocuk eşime nasıl davranır diye.
Allah vicdanınızı dinlemeyi nasip etsin.