Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Siz niye gidiyorsunuz? Beraber yaşayacaklarsa başka evde yaşasınlar. Ayrı ev açmamak boşanma sebebi. Eşiniz mantıklı davranıyordu umarım hala öyledir.
Ne zaman konuştu, ne zaman ağladıysa şimdi eşim diyor ki Ramazan da kalsın ben yollarım onu sonra. Ya zaten çalışıyorum, oruç tutuyorum, söylemeye utanıyorum ama cidden pis kadın ya :( şurda arkasından tuvalete giriyorum inan bana öğürüyorum! Bize geldiğinde sifona basmadınız mı demiştim, her girdiğinizde basarsanız faturanız çol gelir, ara sıra basın dedi yaa :(((

Güncelleme: Ben memlekete döndükten sonra kv eşimi çekmiş kenara. Giderken beni de götür ben artık seninleyim, eşyalarımı haftaya alırız diye. Eşim de sonra bakarız demiş. Hayır şimdi bak demiş. O da anne sen gelirsen biz boşanırız demiş, bilsem uslu duracağını hemen götürürüm ama biliyorum seni, yapma şimdiden demiş. Biz gelir gideriz, seni yalnız koymayız demiş. Görümceme de meryem vajinusmus, bizim düğünden beri problemlerimiz var,meryemin babası da iyi değil ona bakıyor zaten, götür diyorsan götüreyim demiş. O da doktor, bana neden söylemediniz demiş. Ben götürürüm, gelmezse kadın tıtarım yanına, meryem annemle yapamaz demiş. Yani hepsi biliyor ne olduğunu. Biz yoldayız yine gidiyoruz, eşim böyle demese gitmeyecektim.
Aa lütfen ama nasıl olur. Kadının acısı taze cenaze evinde bunları mı düşünmüş. :))

Ben taa ilk konularinizdan beri anlamadığım tek şey var
Kendinizini niye bu kadar ezdiriyorsunuz
Zamanında size yapmadığını birakmayan kayinpedere de yine siz bakmışsınız

İnanın bana eline firsat geçse buradaki tüm kadınların kaynanasi görümcesi sizinkilerden fena olur
Hattaniz hasta babaniz üzülürken anneniz aglatilirken inatla susup onlari evden yaka paça dışarı atmamış olmanız
Şimdi onun ceremesini çekiyorsunuz kusura bakmayin

Hakli olan sensin neden pisiyorsun dovecekler mi seni sikar o biraz. Kim bunlar bu kadar korkuyorsun ne eksigin var onlardan? En fazla laf dalasi olacak aranizda ki zaten magdur olan sensin sirala herseyi bak bakalim agzini acabilecekler mi? Arsiz bunlar bak sen sustukca daha da ustune gelecekler ne kadar erken dişini gosterirsen okadar cabuk yola sokarsin bunlari. Kizlarin daha vicdanli olmasi gerekir anne konusunda nasil oluyor da gelinin evine yolluyorlar acili annelerini ya? Amaclari sizin huzurunuzu bozmak zaten kizlar da bana degmesin kimse aman derdinde.. kv seninle anlasamiyor, anlasamadigi birinin evinde ne isi var hic mi rahatsizlik duymayacak?

Lutfen lutfen rest cek. At bi kenara aciliymis bilmem ne laflarini. Eşine soyle o gelirse ben anneme giderim diye.. Boyle demedin en basinda sana olan guvenimi sarsiyorsun yasananlari biliyorsun nasil boyle biseyi teklif edersin bana de. Kv ye de hic susma gelmeni istemiyorum aileme yaptigin eziyetleri unutmadim seninle ayni evi paylasamam kaldi ki aramizin iyi olmadiginin sen de farkindasin ne isin var sevmedigin gelinin yaninda de.. Tutma icinde hic bi lafi lutfen. Bak o kadin evine yerlestikten sonra cok gec olacak. Gorumceler de dahil olacak evinize annemle ilgilenin annemi gezdirin annemi yedirin vs vs... Kendileri cok vefaliymis gibi! Zaten araniz kötü, niye rol yapiyorsun ya da susuyorsun? Sen yapmasan da yapti diyecekler. Bari gercekten yap vicdanin rahat olsun.

Ne zaman konuştu, ne zaman ağladıysa şimdi eşim diyor ki Ramazan da kalsın ben yollarım onu sonra. Ya zaten çalışıyorum, oruç tutuyorum, söylemeye utanıyorum ama cidden pis kadın ya :KK43: şurda arkasından tuvalete giriyorum inan bana öğürüyorum! Bize geldiğinde sifona basmadınız mı demiştim, her girdiğinizde basarsanız faturanız çol gelir, ara sıra basın dedi yaa :KK43:((
Sakın kanma. Ramazandan sonra gitmeyecek. Sakın kalmasına izin verme. Kızlarında kalsın. Kavga çıkart. Ayyy çok kötü. Hemen önlem almalısın

Ah ah o kadar kolay olmuyor maalesef. Yaş farkı sorun değil bence herşey kafada benzemiyor olabilirsiniz ama ortak hıbiler zevkler gerçekten önemli herkes yakalayamıyor bu uyumu :KK66:
Ben kova o oğlak ilk başlar sürekli tartıştık hatta konu açmıştım buraya ayrılmıştım çünkü ben çok yumuşak huylu sakin hoşgörörülü biriyim sabırlıyımdır ve kavga etmeyi hiç sevmem kaç kere söylememe rağmen çocuk gibi beni azarlayınca vurup kapıyı çıkmıştım sonra barıştık ve çok dikkat ediyor beni kırmamaya en azından çabalıyor bir ağacın altında oturup saatlerce doğayı izleyen iki insanız şükrediyorum ama evlilik fikri beni çok geriyor sanırım kaçak gelin filmindeki gibi bir problem var ben de

Konusahibinin korktuğu başına geldi ,Allah kolaylık versin.

Eşim Cuma ya gitti, hemen kıstırdı kadın nefret ediyorum, iğreniyorum resmen. Ben size çok alıştım, ben sizi bırakamam. Anne herkesin işi gücü var, herkes yerinde huzurlu olsun diyiverdim. Ben miyim huzursuzluk çıkaran, sen ne diyosun diye bir bağırdı. Eşimi bekliyorum, gelsin beni götürsün şu cadının evinden. Ağlayamıyorum da kene gibiler. Şu an buharlaşmak istiyorum. Hala bana laf sokuyor mutfaktan, oğlu gelince de ona şikayet kısmı var.
Bir de diyor ki artık haftasonunuz burda, dersin falan varsa şimdiden iptal et diyor. Deliricem! Annemi istiyorum diye küçük çocuklar gibi ağlayasım var.

Yok arkadaşlar şu an eşim de yok yanımda iyice anladım, ben bu kadın ve sülalesiyle yapamam. Gece de yatak odasına gire çıka mahvetti bizi, yine girecek diye zıplayarak uyudum. Bu kadın iflah olmaz, eşim gelsin dışarı çıkartıcam, anneni getireceksen ayrı ev tut, onunla yaşa boşanalım diyeceğim. Yok yani şu anki durumumu bilseniz içim içimi parçalıyor. Dul kalırım en fazla nedir yani!! Hafta sonu bile gelmek istemiyorum :(((( onun pazarlığı yapılıyor şimdi her hafta sonu gelirler ağlama diyor görümcem, kardeşi. Offfffff

Yok arkadaşlar şu an eşim de yok yanımda iyice anladım, ben bu kadın ve sülalesiyle yapamam. Gece de yatak odasına gire çıka mahvetti bizi, yine girecek diye zıplayarak uyudum. Bu kadın iflah olmaz, eşim gelsin dışarı çıkartıcam, anneni getireceksen ayrı ev tut, onunla yaşa boşanalım diyeceğim. Yok yani şu anki durumumu bilseniz içim içimi parçalıyor. Dul kalırım en fazla nedir yani!! Hafta sonu bile gelmek istemiyorum :KK43:((( onun pazarlığı yapılıyor şimdi her hafta sonu gelirler ağlama diyor görümcem, kardeşi. Offfffff

Deseydin ya evet sensin huzursuksuz cikaran, kocam ölsede ogluma yerlesim diye beklemis sanki.
Eger hafta sonuydu ramazandi diye kabul edersen üc aya kalmaz yerlesir size benden demesi.
Dedigin gibi anasiyla yasayakca tutsun ec gitsinler ana ogul yasasinlar.

Deseydin ya evet sensin huzursuksuz cikaran, kocam ölsede ogluma yerlesim diye beklemis sanki.
Eger hafta sonuydu ramazandi diye kabul edersen üc aya kalmaz yerlesir size benden demesi.
Dedigin gibi anasiyla yasayakca tutsun ec gitsinler ana ogul yasasinlar.
Camiye gittim, eşime saydım ağladım tutamadım kendimi. Ne demek ya bir daha seni getirir miyim buraya diye önden koştu, şimdi görür o yeter artık benim acım yeter bana diye. Eve geldik sürpriiiz Kuran okumaya durmuş kadın :)))

Camiye gittim, eşime saydım ağladım tutamadım kendimi. Ne demek ya bir daha seni getirir miyim buraya diye önden koştu, şimdi görür o yeter artık benim acım yeter bana diye. Eve geldik sürpriiiz Kuran okumaya durmuş kadın :)))

En azindan kocan arkanda duruyor simdilik. Insallah bu sekilde devam eder. Sirf senin konuna bakmak icin giriyorum siteye resmen bana dert oldu

Yok arkadaşlar şu an eşim de yok yanımda iyice anladım, ben bu kadın ve sülalesiyle yapamam. Gece de yatak odasına gire çıka mahvetti bizi, yine girecek diye zıplayarak uyudum. Bu kadın iflah olmaz, eşim gelsin dışarı çıkartıcam, anneni getireceksen ayrı ev tut, onunla yaşa boşanalım diyeceğim. Yok yani şu anki durumumu bilseniz içim içimi parçalıyor. Dul kalırım en fazla nedir yani!! Hafta sonu bile gelmek istemiyorum :KK43:((( onun pazarlığı yapılıyor şimdi her hafta sonu gelirler ağlama diyor görümcem, kardeşi. Offfffff

Offfff Allahim cekiyorum sizin yerinize
Bu kadinin kizlari var anladigim kadariyla, neden ille de size yapisti?
Vallahi bosarim diyin

Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. Ramazanda falan kabul etmeyin. Anlattığınıza göre o eve bir girerse bir daha çıkmaz. Ezdirmeyin kendinizi dişli olun biraz. Gerekirse rest çekin. Ya bu kayınvalidenin oğlunun gelininin yanına yerleşme saçmalığı başka milletlerde var mı cidden çok merak ediyorum. Ne bu insanların çektiği...

Ne çabuk alışmış size? Hiç taviz vermeyin. Acısını bir kenara koyup hala sizle uğraşabiliyor. Sizde artık sessiz kalmayın ne olacaksa olsun. Zaten boşanmayı göze almışsınız. Sizin derdiniz size yeter.

Back
X