Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Şimdi susup sonra konuşsaydınız da durum değişmeyecekti. Görümcen ben halledecektim demiş asla inanmadım. Kp in aniden ölmedi, zaten hasta olduğunu hepiniz biliyordunuz. Şimdiye kadar defalarca kv den planlarını yapmıştır.
kv den annene laf etmiş yine sesin çıkmamış. Ne kadar korkutulmuşsunuz. Aferin böyle içinize atmaya devam edin, birgün avuç avuç antidepresan içerken bulursunuz kendinizi. Artık bi silkelenip kendinize gelin. Karşınızdaki insanlara tepki vermeyi öğrenin.
Bilmiyorum, şu an içim çok kötü. Cenaze evinde böyle olmaması mı gerekirdi? Düşünemiyorum, çok ağladım, çok yıprandım. Geri döndüm evden çıktıktan sonra, böyle gidersem her şey biter diye paniğe kapıldım. Ablaları eşime şimdi susacaktı demişler. Hemen sana mı ispiyonladı, hem ne var dediğinde her hafta sonu bekliyorum demiş, ne var bunda diye bayağı kavga etmişler. Döndüm, annesine sarıldım, odada konuştuk. Gece yatarken yine duydum görümcem; cenaze evinde başka hesaplara girerse sonu böyle olur, tamamen düştü gözümden diyordu kaynanama. Ben kötülük istemiyorum, üzmek üzülmek istemiyorum:((((( Ne yapacağım bilmiyorum

Sen iyi ol yeter. Yalniz degilsin bunu bil.. bak kac kisi burada senin derdini dert bildi biraz cesaret canim kendini sev kendini ezdirme. Restini cek
Son gelişmeleri mesajda yazdım :(( Adı cenaze evi olduğu için çok çirkin oldu sanırım her şey. Her zaman yüzüme vurulacak sanki, babamız öldüğünde o annemi üzdü diyecekler. Çok kötüyüm, çok çıkmazdayım, eşim de şaşırdı ne yapacağını o kadar ağladım ki, o kadar sığıntı gibiyim ki şu an..suçlu, susamayan, alttan alamayan, nankör, cenazeye saygısı olmayan gelin oldum :(((

Son gelişmeleri mesajda yazdım :KK43:( Adı cenaze evi olduğu için çok çirkin oldu sanırım her şey. Her zaman yüzüme vurulacak sanki, babamız öldüğünde o annemi üzdü diyecekler. Çok kötüyüm, çok çıkmazdayım, eşim de şaşırdı ne yapacağını o kadar ağladım ki, o kadar sığıntı gibiyim ki şu an..suçlu, susamayan, alttan alamayan, nankör, cenazeye saygısı olmayan gelin oldum :KK43:((

konuyu hep okudum ama dışardan cidden öyle görünüyorsunuz. keşke biraz bekleseydiniz o dediklerini icraata geçirmeye çalışsaydı da siz eşinize isyan etseydiniz ne bileyim.

ortada fol yok yumurta yok acısı olan bir kadın ne dediğini bilmiyor da olabilir,ya da ne bileyim yabancılar var diye oğlum bana bakar gibi saçma bir tavır göstermeye çalışıyor da olabilir. daha ortada bir hareket yok ama dilde her şey.

adımları çok fevri attınız ve şuan cidden kötü görünüyor yaptığınız şey dışardan.

Son gelişmeleri mesajda yazdım :KK43:( Adı cenaze evi olduğu için çok çirkin oldu sanırım her şey. Her zaman yüzüme vurulacak sanki, babamız öldüğünde o annemi üzdü diyecekler. Çok kötüyüm, çok çıkmazdayım, eşim de şaşırdı ne yapacağını o kadar ağladım ki, o kadar sığıntı gibiyim ki şu an..suçlu, susamayan, alttan alamayan, nankör, cenazeye saygısı olmayan gelin oldum :KK43:((

Hem o kadar kızıp hem de neden bu kadar önemsiyorsunuz sizin hakkınızda ne düşüneceklerini? Onlar annenizin sağlığıyla ilgili kahkaha atan insanlar değil mi? Onlar süper kişilikli insanlar mı ki sizi onaylamaları sizin için önemli oluyor?

Konunuzu okudum siz kalacak diye paniklemişsiniz ve oranın cenaze evi olduğunu unutmuşsunuz.
Camiye kadar kosmak nedir, esinizi doldurmak. Esiniz babasını kaybetmiş ama annesinide gercek anlamda üzüyor, bayiltana kadar görümceler haklı siz kotu niyetle yapmasanızda öyle olmuş.

Çok teşekkür ederim. Hayır vajinusmusu yenemedim. Bu da düğün zamanı gerginliklerim yüzünden oldu. Gerdeğe gireceğimiz otele kv gelmişti. Midem bulanmıştı. Cinselliğin c sini duymak istemiyorum 7 aydır.
Yani konunuzla alakasi yok ama evliliginizin bekasi acisindan vajinismusu yenmelisiniz.ben ileri derece vajinismustm.Ankarada dr suleyman eserdag da tedavi gordum.arastirin derim

Allah aşkına içim şişti niye kendinizi ezdiriyorsunuz? Zaten gözünüzde önemsiz insanlar hakkınızda ne düşündüklerini niye bu kadar umursuyorsunuz ? Biraz mantıklı adımlar atın. He deyin geçin hafta sonları müsait olduğumuzda geliriz deyin sonra bildiğinizi okuyun. Eve yerleşme konusunda da madem seni çekti köşeye ben katiyyen birlikte yaşamak istemiyorum deseydiniz kesin ve net bi şekilde. Allah yardımcın olsun sen çok sindirilmişsin. Lütfen güçlü ol dik dur. Hayatta senden önemli hiçbirşey yok

Meryem burada bi araba dolusu laf ettik sana, taktik verdik sen yine gittin o kv ye sarildin ya daha ne diyeyim ben sana.. Sen bu kafayla gidersen kendin icin siraladigin o sifatlarin yanina daha neler gelecek neler.. Hic mi saygin yok kendine ogretmensin bide anladigim kadariyla bi silkelen gozunu seveyim kendinin farkina var. Kimseye bisey ispatlamak zorunda degilsin neyi neden yaptigini sen bilmiyor musun? Sen kendi vicdaninla hesaplas birak elalem ne derse desin

Bana da öyle geliyor azıcık asik surat ve iki lafla istediklerini yaptirabiliyorlar kadına
kaybetme korkusu sarmış kendisini. Ama onu kaybetmekten korkan yok.

Gözünü karartıp kendisi için bi şey yapmadıkça kendi kendini hasta edicek.. Değmez.. Böyle bencil nankörler için hele hiiçç değmez..

Kusura bakmayın ama birkaç arkadaş size dışarıdan nasıl gözüdüğünüzü anlatmaya çalıştık ama siz gaza getiren mesajları dikkate almayı tercih ettiniz. Her doğru her yerde söylenmez. Eşiniz ya da ailesi bu olanları kime anlatırsa anlatsın kimse nişanda da bunlar terbiyesizlik yapmıştı demez. Herkes camiye koştu, eşini doldurdu, acılı kadını bayılttı der.

Eğer böyle bir konudan boşanma niyetinde değilseniz biraz görmezden gelin kusurları. En azından eşiniz için yapın. Çünkü o da acılı ve ne yazık ki ona da destek olmuyorsunuz şu an.

kaybetme korkusu sarmış kendisini. Ama onu kaybetmekten korkan yok.

Gözünü karartıp kendisi için bi şey yapmadıkça kendi kendini hasta edicek.. Değmez.. Böyle bencil nankörler için hele hiiçç değmez..
Regl olmam, depresyon ilacımı son 2 haftadır bırakmış olmam çok tetikledi sinirlerimi. Annem de orada sana kesin laf sokuyorlardır, cuma günü gel demişti. Gitmedim diye sesi çok bozuk geliyor. Valla ne yapacağım bilmiyorum, ellerim titriyor. Şu 2 gün kazasız belasız geçsin diye dua ediyorum.

Regl olmam, depresyon ilacımı son 2 haftadır bırakmış olmam çok tetikledi sinirlerimi. Annem de orada sana kesin laf sokuyorlardır, cuma günü gel demişti. Gitmedim diye sesi çok bozuk geliyor. Valla ne yapacağım bilmiyorum, ellerim titriyor. Şu 2 gün kazasız belasız geçsin diye dua ediyorum.
keşke dönmeyip gitseydiniz. Şimdi her dediklerini yaptırcaklar akılları sıra. Naparsınız bilmiyorum ama kabul etmemekte diretin.

Kusura bakmayın ama birkaç arkadaş size dışarıdan nasıl gözüdüğünüzü anlatmaya çalıştık ama siz gaza getiren mesajları dikkate almayı tercih ettiniz. Her doğru her yerde söylenmez. Eşiniz ya da ailesi bu olanları kime anlatırsa anlatsın kimse nişanda da bunlar terbiyesizlik yapmıştı demez. Herkes camiye koştu, eşini doldurdu, acılı kadını bayılttı der.

Eğer böyle bir konudan boşanma niyetinde değilseniz biraz görmezden gelin kusurları. En azından eşiniz için yapın. Çünkü o da acılı ve ne yazık ki ona da destek olmuyorsunuz şu an.
Şu an boşanmak bana çok tatlı geliyor. Kv benimle yaşamaya kalkarsa boşanırım. 1 kere bu hayata geleceğim, onda da bu fena kadınla yaşayıp, korumaları görümcelerimle uğraşacağım. Annem bunun için okutup, büyütmedi. 1 lokma yemiyorum şu an, görümcelerim pek mutlu, biraz da mahçuplar sanki, eğer bana kendilerini biraz sevdirselerdi, iyi kalpli olduğumu çok iyi biliyorlar. Anneme annesinin yaptıklarını anlatınca şok olmuşlardı, sen çok içine atmışsın diye. Ben doktor olduğu için birisine gidip, boynuna sarıldım, intihar etmek istiyorum bana yardım et diye, saçmalama bee dedi sadece. Yani zaten ölsem de umurlarında değil. Cenaze evi diye 1 haftadır oturduğumuz evde, liseye giden torunlar 3 gündür okey oynuyor.

Şu an boşanmak bana çok tatlı geliyor. Kv benimle yaşamaya kalkarsa boşanırım. 1 kere bu hayata geleceğim, onda da bu fena kadınla yaşayıp, korumaları görümcelerimle uğraşacağım. Annem bunun için okutup, büyütmedi. 1 lokma yemiyorum şu an, görümcelerim pek mutlu, biraz da mahçuplar sanki, eğer bana kendilerini biraz sevdirselerdi, iyi kalpli olduğumu çok iyi biliyorlar. Anneme annesinin yaptıklarını anlatınca şok olmuşlardı, sen çok içine atmışsın diye. Ben doktor olduğu için birisine gidip, boynuna sarıldım, intihar etmek istiyorum bana yardım et diye, saçmalama bee dedi sadece. Yani zaten ölsem de umurlarında değil. Cenaze evi diye 1 haftadır oturduğumuz evde, liseye giden torunlar 3 gündür okey oynuyor.
Kayınpederinize de bakmışsınız. Bence de çok iyi kalplisiniz. Sizde ne yazık ki biraz da kendimi gördüğüm için ısrarla uyarıyorum. Ben de böyle fevriyim maalesef. Hızla karar alıp hızla uyguluyorum. Ama böyle keskin olmamak lazım. Hayatta griler de var. Ya kayınvalide sizinle yaşayacak ya da hiç görüşmeyeceğiz değil.

Mesela her hafta buradasınız artık mı dedi kayınvalide? Tabi annecim dersiniz 2 hafta gidersiniz 2 hafta sallarsınız. Olaylar biraz soğur, insanlar sakinleşir. Ramazanda annem yanımızda kalsın mı dedi eşiniz? Yok hayatım biz annemle konuştuk. Cuma akşamı gelir pazartesi sabahı gideriz dersiniz. Herkesin gönlü olur. 40'ı geçince de yavaş yavaş uzaklaşırsınız. Biraz politik olmak lazım.

Haa her şeye rağmen işler kötüye gider, yine boşanırsınız. Ama siz elinizden geleni yapmış olursunuz. 2 lafa evlilik bitirmemiş olursunuz.

Üşenmedim okudum tüm yazılanları. Bu kadar miy miy bir insan olursaniz ezerler normal. Kp e bakmışsınız allah razı olsun. Ama bu kadar kv ve gorumcelerden onay sevgi ilgi beklemenize gerek yok. Yok kv nin boynuna sarıldım yok görünceme gittim sarildim. Siz aci ile besleniyorsunuz. Kv yı kabul etmemek hakkınız. Söylersiniz eşinize ve rest çekersiniz gerisine karismazsiniz olur biter. Kimsenin sizi onaylamasına alkışlamasına ilgi göstermesine sevmesine gerek yok. Abartmayın bu kadar. görümce kim allah aşkına gözünden dusmussunuz. Kapınızı kapatın oturun. İsteyen konussun

Back
X