Kp vefat etti. Size ihtiyacım var.

Kimsenin gazina gelmeyin..bir arkadasimla kavga etmisti digeri dediki ben olsam doverdim ... gorumcesi bu arkadasima neler yapti dovmedi.. yuzune dedigimde haklisin dedi...yani baskasinin akliyla fevri davranmayin...sonuclari sizi baglar yapmasaydn derler :KK12: esinizde aferin diyor ya siz kotu oldunuz kocaniz degil

Olan şu kocası tatlı dille karısını yola getiriyor bana göre . Gitti sarıldıda , hediyede aldı, elinide öptü . ..
Kocasını çok akıllı buldum resmen idare ediyor bence . Eminim annesine de çok farklı konuşuyordur .
Valla konularinizin hizina yetisemedim ...olaylar oluyor bir anda kocaniz sizi ovuyor sonra herkesle bir anda barisiyorsunuz vay be o_O

İnsanlık bende kalsın dedim, sabah gittik eşimle ğçüne de hediye aldım, çünkü damatlar da almıştı, elini öptüm annesinin verdim, sarıldı ağladı, seni çok üzdüüm, hatalarım oldu affet, ben çok mahçubum diye hüngür hüngür ağladı. Görümcelerim de aldıklarımı giydi üstlerine, teşekkür ederek yolladılar. Eşim diyor ki biraz önce sen o kadar şeye rağmen bunları yaptın ya bir daha buraya sadece sen istersen geleceğiz, annem evime sen istersen çaya gelecek. Allah senden razı olsun, bundan sonra haksızda olsan önce sen sonra onlar diyor. Şimdi yoldayız anneme gidiyoruz, çok şükür. Hepinizin anneler günü kutlu olsun, kimse annesiz kalmasın, 34 yaşımda annesiz 1 hafta el evinde resmen öksüz gibi oldum :KK43:

Gercekten insanlik bende kalsin diyerek mi aldiniz hediyeleri? Yoksa cenaze evinde olanlar yuzunden kendinizi temize cikarmak icin mi? Etrafinizdakilere kendinizi ifade ederken parantez acma geregi duymaya devam ettiginiz surece ben sizin bu insanlarla mutlu olabileceginize inanmiyorum. Cunku bugun oldugu gibi diger gunlerde de istemediginiz seyleri sizi sevsinler diye kendinizden her seferinde bi parca kopararak yapmaya devam edeceksiniz. Muhtemelen bu gece evinizde olacaksiniz. Merak ediyorum gece yattiginizda bi ferahlama mi olacak yoksa bana ve aileme bunca seyi yasatanlardan yaptigim onca seye ragmen bi de hediyelerle ozur dileyip gonul almak zorunda kaldim diye kendinizle hesaplasma icine mi gireceksiniz?

Kv sozlerinde umarim samimidir. Bundan sonra size ve ailenize umarim daha da saygili davranir. Umarim esini kaybetme sonrasi yasanan bu gerilim uzerine sizin yaptiginiz fedakarliklardan sonra silkenelip kendine gelmistir. Bu saatten sonra sizin icin tek temennim bu.. Umarim huzuru bulursunuz ve yaptiklariniz karsiliksiz kalmaz.

Ha buarada.. Konunuzu okuyan herkes burada sizi kendi yerine koyup yorum yapti. Herkesin karakteri, bakis acisi ayni olamayacagi gibi her fikir de farkli oldu. Eminim hepimizin amaci size bi nebze olsun yardim edebilmekti. Cok merhametlisiniz, cok guzel bi kalbiniz var. Hayat sizi sizin gibilerle karsilastirir umarim.

Sevgiler..

Fevri düşünmeden hareket ediyorsunuz. onrada öyle yapmasaydım diye düşünüyorsunuz.Koşarak camiye gitmenizi anlayamadım. bir kaç hafta giderdiniz hafta sonları sonra baktın davranışlar mı değişti ben elimden geleni yaptım derdiniz. Kimse de size birşey diyemezdi.

Var ya
Yazan oldu mu benden evvel bilmiyorum ama
“ Zeynep güven “ e benziyor bu konunun sonu
Demedi demeyin

Bir cenaze evinde bunca atraksiyon
Bilmiyorum fazla bence ya :-(

Gercekten insanlik bende kalsin diyerek mi aldiniz hediyeleri? Yoksa cenaze evinde olanlar yuzunden kendinizi temize cikarmak icin mi? Etrafinizdakilere kendinizi ifade ederken parantez acma geregi duymaya devam ettiginiz surece ben sizin bu insanlarla mutlu olabileceginize inanmiyorum. Cunku bugun oldugu gibi diger gunlerde de istemediginiz seyleri sizi sevsinler diye kendinizden her seferinde bi parca kopararak yapmaya devam edeceksiniz. Muhtemelen bu gece evinizde olacaksiniz. Merak ediyorum gece yattiginizda bi ferahlama mi olacak yoksa bana ve aileme bunca seyi yasatanlardan yaptigim onca seye ragmen bi de hediyelerle ozur dileyip gonul almak zorunda kaldim diye kendinizle hesaplasma icine mi gireceksiniz?

Kv sozlerinde umarim samimidir. Bundan sonra size ve ailenize umarim daha da saygili davranir. Umarim esini kaybetme sonrasi yasanan bu gerilim uzerine sizin yaptiginiz fedakarliklardan sonra silkenelip kendine gelmistir. Bu saatten sonra sizin icin tek temennim bu.. Umarim huzuru bulursunuz ve yaptiklariniz karsiliksiz kalmaz.

Ha buarada.. Konunuzu okuyan herkes burada sizi kendi yerine koyup yorum yapti. Herkesin karakteri, bakis acisi ayni olamayacagi gibi her fikir de farkli oldu. Eminim hepimizin amaci size bi nebze olsun yardim edebilmekti. Cok merhametlisiniz, cok guzel bi kalbiniz var. Hayat sizi sizin gibilerle karsilastirir umarim.

Sevgiler..
Desteğiniz için size minnettarım. Siz dahil 2 kişinin mesajlarını okumak için elimden telefonu düşürmedim. Siz olmasaydınız, burada dertleşmeseydim ne yapardım bilemiyorum. Sözleriniz için çok teşekkür ederim. Dönüşte annemi de gözü yaşlı görünce çok kötü oldum, hem de anneler gününde. Şimdilik akışına bırakıyorum ama aslalarım her zaman asla olarak kalacak. Umarım bana destek olduğunuz gibi sizin de etrafınızda size destek olan dostlarınız eksik olmaz. Çok sağolun, çok..

hadibeyaaa hadibeyaaa sizin yeriniz de ayrı, gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Rica ederim. Biraz olsa yardimci olduysam ne mutlu bana.
Esinin arkanda olmasi cok büyük bir sans. Ama sen sakin taviz verme. Verecegin kadar vermissin zaten. Yapacagin herseyi yapmissin. Kizlari bakmazsen sen hasta kp ye bakmissin. Allah razi olsun. Evlatlarinin yapmadigini yapmissin. Kv kesin olarak tekrar tekrar acar bu konuyu sende tekrar tekrar kararli bir sekilde beraber yasamayi kabul etmeyecegini söylersen bir süre sonra biter insallah bu durum. Allah yardimcin olsun. Özel sorununu da insallah en kisa zamanda atlatirsin.

Back
X