alese bende giricem canım:)senle ne sınav varsa giriyoruz sanırım:))bir gün belirleyelim deneme çözelim alesten istersen?
yok canım bilmek zorunda değilsin :) ELS = English Language Studiescahilliğime verin ELS neyin açılımı açık adı nidir
hacettepenin set up your english kitabını aldım dün birde stage 6, stage5 hikaye kitapları
Bende orası iyi diye duydum. bende varım beraber çalışmaya :)) Kpdsye hazırlancam ama kpss yeni bitti biraz dinlencem çok yoruldum daha başlamadım çalışmaya sen başladın mı?
Kelime ezberleme ve tenseleri eş zamanlı çalışıyorum.Hacettepenin kitabında bol alıştırma var.Sanki yeni başlamış gibi temelden başladım Ağustosakadar sadece tensleri bitirsem sonra çok detay var zaten.KPSS den sonra zor oluyor daralıyorum hemen yani zorlanıyorum.Bazen diyorum boşver ne uğraşıyorsun gelmişsin 35 yaşına otur çocuğunla ilgilen doğur bir tane ama eşim istemiyor kızımı zor büyüttük alerjik vb bir sürü hastalandı eşim doktor olmasına rağmen stres oldu.Artık keyif sürelim bunu büyütelim diyor ev de boş da duramam sınavlara hazırlanmak meslek oldu bende
WWW.BADEMCİ.COM arkadaşlar bu sitede güzel çalışma planları falan var üds için diyor ama kpds ye uygulanabilir
Kelime ezberleme ve tenseleri eş zamanlı çalışıyorum.Hacettepenin kitabında bol alıştırma var.Sanki yeni başlamış gibi temelden başladım Ağustosakadar sadece tensleri bitirsem sonra çok detay var zaten.KPSS den sonra zor oluyor daralıyorum hemen yani zorlanıyorum.Bazen diyorum boşver ne uğraşıyorsun gelmişsin 35 yaşına otur çocuğunla ilgilen doğur bir tane ama eşim istemiyor kızımı zor büyüttük alerjik vb bir sürü hastalandı eşim doktor olmasına rağmen stres oldu.Artık keyif sürelim bunu büyütelim diyor ev de boş da duramam sınavlara hazırlanmak meslek oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?