Beraber çalışıp hallederiz benim de hedefim en az 90 puanla A almak.
Şu an sınava girsem 60ı bile zor alırım açıkçası :)) Ama çalışınca oluyor biliyorum.
Beraber yardımlaşarak çalışırız hallederiz
Kızlar bende az az yavaş yavaş çalışıyorum dün başladım ama toplasan 1-2 saati geçmez ramazan sonrası arttırcam çalışmaları. Videoları indirmeye başladım biraz baktım güzel beğendim sizde indirin taktikleri veriyor. Ben önceden o taktiklere kitaptan çalışmıştım aynılarını anlatıyor. Sınava ilk hazırlanırken gözüm çok korkmuştu o taktik olayını öğrenince dedim her şeyi bilmeye gerek yokmuş boşa korkmuşum. B almıştım bende önceki girdiğimde o taktikler sayesinde onlara mutlaka çalışın
evet çok yavaş bir de 2. video 1. aslında sıraları karışmış sanırım.bende ilkini indirdim baktım paragraflarla başlıyor 2. yi indiriyorum gramer anlatımına da bakayım ona göre indiririm hepsini ama çok yavaş değil mi ?
evet çok yavaş bir de 2. video 1. aslında sıraları karışmış sanırım.
ben şu siteye linki yapıştırıp daha hızlı indiriyorum : Link-Files -
burdaki beyaz boşluğa linki yapıştırıyorum sonra yandaki mavi kısma tıklıyorum sonra bir sayfa açılıyor aşağı yeşil bir ok çıkıyo ona basınca indiriyor dosyayı hemde hızlı şekilde
1.Adım: http://d1205.hizliresim.com/x/9/5kk47.jpg
2.Adım: http://d1205.hizliresim.com/x/9/5kk50.jpg
resimleri frmtr sitesinden aldım
ihtiyaç yayıncılık uzaktan eğitim videolarıPeki bu videolar hangi yayınevinin? daylight, limasollu...?
taktikleri bildikten sonra kpds cidden çok kolay. Taktiklerini bilmeyen adam için ise işkence :))kursta nihayet soru çözmeye geçtik yani ilk konunun soruları ve yapabiliyorum oh be çok mutluyum
kursta nihayet soru çözmeye geçtik yani ilk konunun soruları ve yapabiliyorum oh be çok mutluyum
ben renkli kartonlar kesiyorum küçük küçük kare şeklinde sonra ön tarafa kelimeyi arkasına eş anlamlıları ve anlamlarını yazıyorum sonra ezberliyorum bazen resim falan da yapıyorum üstüne aklımda kalsın diye.nereye gidiyorsun bende tenselerden soru çözmeye başladım ama modallar passive olmadan zorlanıyorum modalı da bitirirsem daha iyi çözebilirim galiba. kelime nasıl çalışıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?