• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPDS 2012 Sonbahar Dönemi'ne Hazırlanacaklar

çalışıyorum canım.
işyerinde vakit buldukça bakıyorum.
işlerim çok yoğun değil şükür şimdilik.
hızlı bir grammer tekrarı yapıyorum şimdi.
how ı met your motherın 1. sezonunu türkçe altyazılı indirdim.
bulabilirsem ingilizce altyazısınıda indreceğim.
birde verdiğin sitedeki kpds videolarını indirdim.
tekrarım bitsin onları izlemeye başlayacağım.
bu hafta bir terslik olmazsa tekrarı bitireceğim.
kpds cep kitabım var ondanda bakacağım.
kelime bilgimi genişletmem lazım.
kelime kartları yapmıştım ama sayıları kpds için az onları arttırmam lazım fakat hazırlanmaları vakit alıyor.
kelime ezberi için pratik bir yöntem bilen var mı?
kelime kartlarımı hazırladığım bir sözlük vardı onuda paylaşmak isterim.
indirme sitelerine iş yeri bilgisayarından girilmediği için link veremiyorum ama
google a kurgusal sözlük 1-2 yazarsanız gelir.
indirmenizi öneririm kelimeleri küçük bir hikaye ile ve resimle anlatıyor.
akılda bayağı kalıyor.
öğle arası eve gidince indirme linkini de eklerim inşallah.

linkler için teşekkürler indiriyorum hemen ;)

çalışıyorum canım.
kelime kartları yapmıştım ama sayıları kpds için az onları arttırmam lazım fakat hazırlanmaları vakit alıyor.
kelime ezberi için pratik bir yöntem bilen var mı?
kelime kartlarımı hazırladığım bir sözlük vardı onuda paylaşmak isterim.
indirme sitelerine iş yeri bilgisayarından girilmediği için link veremiyorum ama
akılda bayağı kalıyor.

Ben de kelime kartı çıkarıyorum renkli kağıtları küçük küçük kesip ama çok vakit alıyor gerçekten ama çalışırken güzel oluyor. Tam ezberleyemediklerimi kenara ayırıyorum çok iyi oluyor. Deftere ya da kağıda yazınca insanın çalışası gelmiyor bir de onları her yere taşıyamıyorsun ama küçük küçük olunca dışarda cebine bile atabiliyorsun :))

günaydın hanımlar.
ben çalışmaya başlıyorum.
pazar çalışamadım malesef ama cumartesi çalışabildim.
grammer tekrarım 2-3 gün sarktı.
haftasonu bitirmeyi düşünüyordum olmadı.
çalışmaya devam.

ben kurgusal sözlüğü indiremedim bir de beni sınavda en çok korkutan paragraf soruları, siz nerden çalışıosunuz.:18:

Ben özel ders alıyordum canım. Hocamın kendi KPDS ve Toefl kitapları da var ordan çalışıyorduk. Ders ücreti çok uygun olduğu için hoca daha mantıklı geldi bana.

evde sürekli videolara bakıyordum ama böyle olmayacak hep video hep video bugün güzel bi plan yapcam kendime. Hem gramer hem kelime ezberleme hem de videolardan taktik çalışcam sırası ile bakalım :))

çalışıyorum canım.
kelime ezberi için pratik bir yöntem bilen var mı?kelime kartlarımı hazırladığım bir sözlük vardı onuda paylaşmak isterim.
akılda bayağı kalıyor.

Kelime öğrenmenin etkili yolunu bizzat denedim hala da kpds için uygulamaktayım. Paylaşmak istiyorum linki Kolay gelsin

Seyyah İnsan: 5 kasa sistemiyle kelime ezberleme

kelime ezberlemek için güzel bir site hanımlar.
kelimeleri tekrar tekrar sorarak ezberletmeye çalışıyor.

KPDS - İngilizce (2018) KPDS - İngilizce - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
YDS - LYS 5 (1322) YDS - LYS 5 - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
ÜDS - Sosyal Bilimler (1273) ÜDS - Sosyal Bilimler - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
ÜDS - Fen Bilimleri (2093) ÜDS - Fen Bilimleri - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
ÜDS - Sağlık Bilimleri (1470) ÜDS - Sağlık Bilimleri - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler

İngilizcede En Çok Kullanılan İsimler (NOUNS) (638) İngilizcede En Çok Kullanılan İsimler (NOUNS) - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
İngilizcede En Çok Kullanılan Zarflar (ADVERBS) (500) İngilizcede En Çok Kullanılan Zarflar (ADVERBS) - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
İngilizcede En Çok Kullanılan Sıfatlar (ADJECTIVES) (200) İngilizcede En Çok Kullanılan Sıfatlar (ADJECTIVES) - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
İngilizcede En Çok Kullanılan Fiiller (VERBS) (500) İngilizcede En Çok Kullanılan Fiiller (VERBS) - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler
İngilizcede En Çok Kullanılan Deyimsel Fiiller (PHARSAL VERBS) (124) İngilizcede En Çok Kullanılan Deyimsel Fiiller (PHARSAL VERBS) - Kelime Ezberletici, Kelime Ezberle, En çok çıkan kelimeler

oooooo kızlar maşallah size , süpersiniz Haydi bol şans ben 1 ay oldu kapak kaldırmadım , işlerim çok yoğun birde hafif depresyondayım :(((((( kendimi nasıl toplarım bilmiyorum :'''''''((((((((((((((((((((

kızlar üds ve kpdsnin geçerlik yılları ne kadar acaba?birde akademisyenlik için diyelimki 80 aldım ben o zaman bu puan beni prof olana kadar götürür mü ben yoksa 2 -3-4 yılda bir sınava girip puanımı güncellicek miyim?

eğer memur olup para almak için girilirse kpds ye süresi 5 yıldır ama diğer durumlarda süresi 2 yıl geçerli. Akademisyenlik için de 2 yıl geçerli üds yi bilmiyorum.

kızlar ben bu aralar tamamen bıraktım çalışmayı. içimden hiç gelmiyor. Odaklanamıyorum bir türlü. Dersin başına geçti mi sıkıntı basıyor. Tekrar başlayacağım yarın. Çalışmak zorundayım sınava baya az kaldı.

kpds , ingilizce ders bunları duyunca ağlayasım geliyor kitabı açıyorum sanki ilkkez görmüş gibi oluyorum geri kapatıyorum bende bayağı soğudum :18:

Back
X