• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPDS 2012 Sonbahar Dönemi'ne Hazırlanacaklar

Medulla

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
7
0
16
Ankara
Arkadaşlar KPDS 2012 Sonbahar Dönemine hazırlanan arkadaşlar burda toplanalım :) Ben Ankarada'yım. Sınava hazırlık için dershane arıyorum bildiğiniz güvendiğiniz bir kurs var mı? Kafamda English Exam Center var şimdilik.

Arkadaşlar KPDS 2012 Sonbahar Dönemine hazırlanan arkadaşlar burda toplanalım :) Ben Ankarada'yım. Sınava hazırlık için dershane arıyorum bildiğiniz güvendiğiniz bir kurs var mı? Kafamda English Exam Center var şimdilik.

Bende orası iyi diye duydum. bende varım beraber çalışmaya :)) Kpdsye hazırlancam ama kpss yeni bitti biraz dinlencem çok yoruldum daha başlamadım çalışmaya sen başladın mı?

english exam iyi ama belirli bir seviye olmanı istiyorlar , altında kalırsan kursa kaydını almaya bilirler bende bir kurs arayışı içerisindeyim. Ama bulamadım birde kendim yavaştan başlayayım çalışmaya diyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.

english exam iyi ama belirli bir seviye olmanı istiyorlar , altında kalırsan kursa kaydını almaya bilirler bende bir kurs arayışı içerisindeyim. Ama bulamadım birde kendim yavaştan başlayayım çalışmaya diyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.
bEn de bir kaç gün sonra başlayacağım planım hem gramer çalışmak hem kelime ezberlemk bir ayı o şekilde geçircem.

valla ben de sonbahara giricem sınava english exam bende düşünüyorum ama kızım evde okullar tatil kasım sınavına kendim ça:37:lışıcam, mayıs için dersane düşünüyorum

Son düzenleme:
Perfect englishi aradım mayısa hazırlanın diyorlar moralim bozuldu ama iyi bir temel olmadan zor ben yavaştan başlayacağım

bEn de bir kaç gün sonra başlayacağım planım hem gramer çalışmak hem kelime ezberlemk bir ayı o şekilde geçircem.

bende gramer çalışayım diyorum birde okuma parçaları/ kpdslerde çıkmış paragrafları okuyayım kelimeleride öyle çalışayım diyorum. kaynak ne düşünüyorsun

Valla ben Beşir Kitabevinden Ebru Yenerin İngilizce Dilbilgisi kitabını aldım ve Cesur Öztürk Fundementals of Academic English kitabını bugün başladım hafiften

bende gramer çalışayım diyorum birde okuma parçaları/ kpdslerde çıkmış paragrafları okuyayım kelimeleride öyle çalışayım diyorum. kaynak ne düşünüyorsun

ELS nin türkçe anlatan gramer kitabı var tavsiye ederim. Kitabın tam ismi: ELS English grammer inside and out.
Bir de kelime için cesur öztürk : Essential Academic Vocabulary kitabı süper gerekli tüm kelimeler anlamları cümle içi kullanımları var.Ben o kitaptaki tüm kelimeleri ezberlemeyi düşünüyorum.

Cesur öztürkün kitapları ağır ama olması gereken de o KPDS de zor oluyor çünkü.

Arkadaşlar sizi burda görünce sevindim destek olalım burda birbirimize :) Ben daha başlamadım gerçi çalışmaya ama haftaya pazartesi başlarım. Kpssye çalışırken çok bunaldım dinlencem o yüzden biraz.

ben bu yıl ne sınav varsa giriceğim için bu topiktede varım:))ben kursa gidiyorum ama burdan yazmak istemiyorum nereye gittiğimi kızlar yeni başladık zaten bakalım nasıl olucak

cesur öztürk gerçekten ağır ben dilbilgisi çalışıp, sonra oradan bakacağım.Eşim kpds si A utandım valla:30: artık birde istediğim kurum kpds c isstedi giremedim:17: ben 1 kez girmiştim sınava o da ooo 2003 de falan.Vocabulary için kullanılabilir:32:aslında benim ing fena değildi bölümüm tamamen ingilizceydi ancak gramer unutuluyor:3:ama ingillizce çalışmayı seviyorum:68:

cesur öztürk gerçekten ağır ben dilbilgisi çalışıp, sonra oradan bakacağım.Eşim kpds si A utandım valla:30: artık birde istediğim kurum kpds c isstedi giremedim:17: ben 1 kez girmiştim sınava o da ooo 2003 de falan.Vocabulary için kullanılabilir:32:aslında benim ing fena değildi bölümüm tamamen ingilizceydi ancak gramer unutuluyor:3:ama ingillizce çalışmayı seviyorum:68:

Beraber çalışıp hallederiz benim de hedefim en az 90 puanla A almak.
Şu an sınava girsem 60ı bile zor alırım açıkçası :)) Ama çalışınca oluyor biliyorum.
Beraber yardımlaşarak çalışırız hallederiz ;)

uMARIM ÇOK ZAMAN geçti bugün gaza geldim biraz baktım yarından itibaren başlarım kpss yorgunluğum geçmedi:103:

benim ingilizcem kötü yani sürekli ara verdim kpds yönelik çalışmadım genel ingilizce de ara verince herşey uçup gidiyor ben 70-75 almak istiyorum kasım ayında limitlerimi zorlamam gerek inşallah yaparım olmadı mayısda artık ne yapalım bende kurs istiyorum birinin beni tetiklemesi iteklemesi gerek başlıcam butün kitaplarını işyerime de taşıyorum ama bir türlü başlayamadım. :41:

Kpds formatı normal ing sınavundan farklı sanırım aslında deneme çözsem bir tane anlarım banada B seviyesi iyi olur da Kasımda zor..Gramer tekrarı yaptım dün past continous a kadar geldim banu yener çok kısa geçmiş bana hem türkçe hemde sistematik anlatan bir gramer kitabı lazım tavsiye bekliyorum

Kpds formatı normal ing sınavundan farklı sanırım aslında deneme çözsem bir tane anlarım banada B seviyesi iyi olur da Kasımda zor..Gramer tekrarı yaptım dün past continous a kadar geldim banu yener çok kısa geçmiş bana hem türkçe hemde sistematik anlatan bir gramer kitabı lazım tavsiye bekliyorum
Önceden de söylemiştim ELS güzel türkçe anlatıyor hem de gramer ağırlıklı. Parçalar falan testleri falan da var. Bende bugün yavaştan başlarım belki çalışmaya ders çalışmaktan çok sıkılmışım. bir de kpss daha belli değil ya odaklanamadım hala kpds ye . Bir başlasam devamı gelecek biliyorum.

Önceden de söylemiştim ELS güzel türkçe anlatıyor hem de gramer ağırlıklı. Parçalar falan testleri falan da var. Bende bugün yavaştan başlarım belki çalışmaya ders çalışmaktan çok sıkılmışım. bir de kpss daha belli değil ya odaklanamadım hala kpds ye . Bir başlasam devamı gelecek biliyorum.

tşk ELS deneyeceğim . KPSS kolaydı diyorlar nasıl geçti

kızlar buradan beraber nasıl çalışabiliriz acaba destek olmak için birbirimize napsakki:)ben üdsye girmiştim 30 aldım ve benim kasım aynında 60ı geçmem gerek olur mu sizce kızlar ing temelim var ama bu sınav türkçe sınavları gibi türkçeyi de biliyoruz güya ama kpss pek güzel soruyor...

tşk ELS deneyeceğim . KPSS kolaydı diyorlar nasıl geçti
Ben kolay diyeni hiç görmedim ama istediğin netten 10-15 az net yaptım. 95 net geldi istediğim yere atanamam ama her yeri yazcam nere olursa diye ama olur mu onu da bilemiyorum. Kpssye kafayı taktım kpds ye şu aralar hiç odaklanamıyorum o yüzden.

kızlar buradan beraber nasıl çalışabiliriz acaba destek olmak için birbirimize napsakki:)ben üdsye girmiştim 30 aldım ve benim kasım aynında 60ı geçmem gerek olur mu sizce kızlar ing temelim var ama bu sınav türkçe sınavları gibi türkçeyi de biliyoruz güya ama kpss pek güzel soruyor...
neden olmasın? çok çalıştıktan sonra her şey olur.

Back
X