Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar KPDS 2012 Sonbahar Dönemine hazırlanan arkadaşlar burda toplanalım :) Ben Ankarada'yım. Sınava hazırlık için dershane arıyorum bildiğiniz güvendiğiniz bir kurs var mı? Kafamda English Exam Center var şimdilik.
bEn de bir kaç gün sonra başlayacağım planım hem gramer çalışmak hem kelime ezberlemk bir ayı o şekilde geçircem.english exam iyi ama belirli bir seviye olmanı istiyorlar , altında kalırsan kursa kaydını almaya bilirler bende bir kurs arayışı içerisindeyim. Ama bulamadım birde kendim yavaştan başlayayım çalışmaya diyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.
bEn de bir kaç gün sonra başlayacağım planım hem gramer çalışmak hem kelime ezberlemk bir ayı o şekilde geçircem.
bende gramer çalışayım diyorum birde okuma parçaları/ kpdslerde çıkmış paragrafları okuyayım kelimeleride öyle çalışayım diyorum. kaynak ne düşünüyorsun
cesur öztürk gerçekten ağır ben dilbilgisi çalışıp, sonra oradan bakacağım.Eşim kpds si A utandım vallaartık birde istediğim kurum kpds c isstedi giremedim
ben 1 kez girmiştim sınava o da ooo 2003 de falan.Vocabulary için kullanılabilir
aslında benim ing fena değildi bölümüm tamamen ingilizceydi ancak gramer unutuluyor
ama ingillizce çalışmayı seviyorum
![]()
Önceden de söylemiştim ELS güzel türkçe anlatıyor hem de gramer ağırlıklı. Parçalar falan testleri falan da var. Bende bugün yavaştan başlarım belki çalışmaya ders çalışmaktan çok sıkılmışım. bir de kpss daha belli değil ya odaklanamadım hala kpds ye . Bir başlasam devamı gelecek biliyorum.Kpds formatı normal ing sınavundan farklı sanırım aslında deneme çözsem bir tane anlarım banada B seviyesi iyi olur da Kasımda zor..Gramer tekrarı yaptım dün past continous a kadar geldim banu yener çok kısa geçmiş bana hem türkçe hemde sistematik anlatan bir gramer kitabı lazım tavsiye bekliyorum
Önceden de söylemiştim ELS güzel türkçe anlatıyor hem de gramer ağırlıklı. Parçalar falan testleri falan da var. Bende bugün yavaştan başlarım belki çalışmaya ders çalışmaktan çok sıkılmışım. bir de kpss daha belli değil ya odaklanamadım hala kpds ye . Bir başlasam devamı gelecek biliyorum.
Ben kolay diyeni hiç görmedim ama istediğin netten 10-15 az net yaptım. 95 net geldi istediğim yere atanamam ama her yeri yazcam nere olursa diye ama olur mu onu da bilemiyorum. Kpssye kafayı taktım kpds ye şu aralar hiç odaklanamıyorum o yüzden.tşk ELS deneyeceğim . KPSS kolaydı diyorlar nasıl geçti
neden olmasın? çok çalıştıktan sonra her şey olur.kızlar buradan beraber nasıl çalışabiliriz acaba destek olmak için birbirimize napsakki:)ben üdsye girmiştim 30 aldım ve benim kasım aynında 60ı geçmem gerek olur mu sizce kızlar ing temelim var ama bu sınav türkçe sınavları gibi türkçeyi de biliyoruz güya ama kpss pek güzel soruyor...