Kpedere gelen cezayi bizim odememiz

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.632
2.560
133
Iyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
Bir yıl kadar önce Eşimin amcası üst kata teras yapmak istedi. Balkonu genişletti yan tarafta arazi sahibi ile anlaşmazlık çıktı o tarafa bakan pencere varmış vs eşimin amcasını şikayet etti bunun üzerine kacak yapılaşma görüldü yaptığı ve kpeder ve esimin amcasına 30 bin ceza geldi ayrı ayrı. Bu durumda kpederin suçu yok çünkü kardeşi üst kata teras yapmak istedi onlar alt katta oturuyor..

Eşimin amcası kpedere gelen cezayi ödemek istemiyor siz ödeyin demiş Kpederin durumu yok sadece emekli maaşı var..ve hoop cezanın bir kısmını biz ödeyecekmişiz 🙄🙄🙄🙄 cezanın yarısını eşimin kardeşi yarısını biz. Bir haftada ödenirse biz 12.5 bin lira ödermişiz az ödenirmis sonra ödenirse biz 15 bin ödermişiz.
Kpeder üzülüyormuş çok eşim ödeyemem diyemezmis.
Şimdi benim bu durumla alakam yok. Biz iki memur maaşıyla geçinmeye çalışan insanlarız her ay 3 5 artırdigimizi kenara koymaya çalışırız. Yok yere niye olan paramizi cezaya verelim.. Eşimle tartıştım niye biz ödüyoruz ne alaka diye. Kpederin durumu yok onlar mi kredi çeksin dedi.
Neyse bir hafta içinde durumda değişiklik olmazsa yanı eşimin amcası tamamı ödemek istemezse bize kalacak
Eşimin amcası euro kazanıyor bu arada. Yanı onlar sebebiyle gelen cezayi ödeme imkanı var. Kaldı ki onun sebep olduğu bir durum.
Bu durumda siz me yaparsınız

Iyi günler. Kpeder köyde yaşıyor..Kpeder ve esimin amcası altlı üstlü oturuyorlar.alt katta kpeder üst kat amcasının. Amcası farklı yerde yaşıyor yazları 1 ay kalıp gidiyor.
Bir yıl kadar önce Eşimin amcası üst kata teras yapmak istedi. Balkonu genişletti yan tarafta arazi sahibi ile anlaşmazlık çıktı o tarafa bakan pencere varmış vs eşimin amcasını şikayet etti bunun üzerine kacak yapılaşma görüldü yaptığı ve kpeder ve esimin amcasına 30 bin ceza geldi ayrı ayrı. Bu durumda kpederin suçu yok çünkü kardeşi üst kata teras yapmak istedi onlar alt katta oturuyor..

Eşimin amcası kpedere gelen cezayi ödemek istemiyor siz ödeyin demiş Kpederin durumu yok sadece emekli maaşı var..ve hoop cezanın bir kısmını biz ödeyecekmişiz 🙄🙄🙄🙄 cezanın yarısını eşimin kardeşi yarısını biz. Bir haftada ödenirse biz 12.5 bin lira ödermişiz az ödenirmis sonra ödenirse biz 15 bin ödermişiz.
Kpeder üzülüyormuş çok eşim ödeyemem diyemezmis.
Şimdi benim bu durumla alakam yok. Biz iki memur maaşıyla geçinmeye çalışan insanlarız her ay 3 5 artırdigimizi kenara koymaya çalışırız. Yok yere niye olan paramizi cezaya verelim.. Eşimle tartıştım niye biz ödüyoruz ne alaka diye. Kpederin durumu yok onlar mi kredi çeksin dedi.
Neyse bir hafta içinde durumda değişiklik olmazsa yanı eşimin amcası tamamı ödemek istemezse bize kalacak
Eşimin amcası euro kazanıyor bu arada. Yanı onlar sebebiyle gelen cezayi ödeme imkanı var. Kaldı ki onun sebep olduğu bir durum.
Bu durumda siz me yaparsınız
Babam da böyle bir durumla karşılaşmıştı ama dedem çocuklarına benim nakit paraya ihtiyacım var ve şu anda da yok demişti . Kim borcumu öderse şu arsa onun demişti . Elinde tapuyu sallayarak . Babam annemin bileziklerini satıp ödemişti , arsayı da almıştı . Bence bu teklif edilebilir

Hadi kayinpederinizin durumu yok peki ağzı da mı yok. Kardeşine yapma diyemiyor mu. Hadi kayınpeder yaşlı düşünemedi diyelim peki esiniz madem cezayı ödemeye gönüllü o zaman da mı ağzını açamadı. Siz milletin cezalarını ödemek için mi mi çalışıyorsunuz.

Hadi kayinpederinizin durumu yok peki ağzı da mı yok. Kardeşine yapma diyemiyor mu. Hadi kayınpeder yaşlı düşünemedi diyelim peki esiniz madem cezayı ödemeye gönüllü o zaman da mı ağzını açamadı. Siz milletin cezalarını ödemek için mi mi çalışıyorsunuz.
Çok mantıklı yorum
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok bence
Ancak huzurunuzu kaçırdığınızla kalırsınız
Kayınpeder kardeşine biz ödeyemeyiz zaten senin yüzünden geldi sen öde demeli
O yumuşak yüzlüyse eşiniz ve kardeşi demeli

ne cezası bu yani kim kesmiş

belediye mi

mahkemeden gelen bir adli para cezası mı

itiraz aşamaları geçmedi ise itiraz edin öncelikle

sonra da kalsın

yani belediye cezası ise icraya koyar vs de kp de bir şey yoksa ne alacak

eve haciz koyar bekler en fazla

amca kendisine düşeni de ödemez ki

Çok mantıklı yorum
Demişler 30 bini kendi adına 30 bini senin adına geldi demiş. Eşim amcasını aradı konuştu. Bu hafta pztesi tekrar arayacak

Amca kendi katına teras yapıyor, parayı da siz ödüyorsunuz öyle mi? Ben olsam ( kayınpederin yerinde) teraslı kata taşınırsam öderim derdim. Bu ne saçma iş böyle.
Ya da o parayı illa harcayacaksam o terası yıktırırdım. Millet ne kurnaz böyle ya

ne cezası bu yani kim kesmiş

belediye mi

mahkemeden gelen bir adli para cezası mı

itiraz aşamaları geçmedi ise itiraz edin öncelikle

sonra da kalsın

yani belediye cezası ise icraya koyar vs de kp de bir şey yoksa ne alacak

eve haciz koyar bekler en fazla

amca kendisine düşeni de ödemez ki
Kimin kestigini tam bilmiyorum. Yanı ödenmezse haciz gelir denmiş. Ödenmezse tam olarak ne olur? Ben razı değilim ödenmesine zten

Amca kendi katına teras yapıyor, parayı da siz ödüyorsunuz öyle mi? Ben olsam ( kayınpederin yerinde) teraslı kata taşınırsam öderim derdim. Bu ne saçma iş böyle.
Ya da o parayı illa harcayacaksam o terası yıktırırdım. Millet ne kurnaz böyle ya
Amcaya 30 bin kpedere de 30 bin ceza geliyor. Kpederin durumu yok. Cezayi eşimle kardeşi ödeyecek amca öderim demezse ki demeyecek gibi

Kimin kestigini tam bilmiyorum. Yanı ödenmezse haciz gelir denmiş. Ödenmezse tam olarak ne olur? Ben razı değilim ödenmesine zten

kimin kestiği önemli

haciz gelir

ne var alınacak yani haciz gelir de geliri vs yoksa neyi alacaklar

ama arabası traktörü hayvanı vs varsa alırlar tabii

amcayı bir arayıp sorsunlar kendininkini ne zaman ödeyecekmiş

ben amcanın ödemeyeceğini düşünüyorum açıkçası

Belediye o cezayi kolay kolay hacze gondermez en fazla mufettis donemi tekrar gonderilir
Bu arada siz noter kanali ile itiraz edin insaatla alakali olmadiginizi yazin
Amca sizi ortak etmis gibi geliyor yazili bir tebligat varmi?
Yazik diger kardeste niye versin ayol nasil is bu

Çok mantıklı yorum

Hayır kayınpeder teras yapılırken de bunu söylemiydi. Sonuçta kaç kat hakkı olduğunu ve izin alınması gerektiğini biliyordur. Hadi bilmiyor diyelim cezayı ödemeye gönüllü eşi buna itiraz etmeliydi. Adam teras yapılırken olacakları muhtemelen biliyordu ya tutarsa şansıma diye yaptırdı şimdi ödemeyecekmiş. Ne güzel hayat valla. Yap et ödemem de. Diğer tarafta sesini çıkarmadan ödemeye hazır birileri var e ben olsam ben de ödemem. Hazır ödemeye gönüllüler var niye ödesin.

Önce bir nerden kime ne cezasi geldigini bir sorgulatin. E devletten görünmez mi böyle seyler? Tapu kimin üzerinde? Terasi yiktirsin gerekiyorsa. Sahsen ödemem o parayi kolay kolay

Belediye o cezayi kolay kolay hacze gondermez en fazla mufettis donemi tekrar gonderilir
Bu arada siz noter kanali ile itiraz edin insaatla alakali olmadiginizi yazin
Amca sizi ortak etmis gibi geliyor yazili bir tebligat varmi?
Yazik diger kardeste niye versin ayol nasil is bu

Alt kattaki kayınedere kesilmiş zceza

Ama o odeyemecek durumda olunca iki kardeş bolussek mi demişler

Back
X