kpss 2012 önlisans başvuru hakkında yardıma ihtiyacım var

fildisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
206
1
46
Sakarya
Arkadaşlar merhaba,
11 temmuz başvurular için son günmüş, bugün iş yerinden çıkamıyorum, yarın gitsem halledebilir miyim? Yarınki başvurular da kabul olur mu ?

Canım yarın mesai bitimine kadar paranı yatırabilirsin ancak birde okuldan kayıt yaptırman lazım.E birde son gün olduğunu düşünürsen sabah erkenden işin halletmen gerekir.

KPSS 2012′de önemli uyarı, sınav başvurunuzu halen yapmadıysanız son 1 gününüz var! Sınavın başvurularını kabul eden ÖSYM’den uyarı, başvurular için son gün 11 Temmuz. KPSS 2012 yüzbinlerce aday tarafından bekleniyor, başvurular alınmaya başladı; işte sınavın tüm detayları. ÖSYM tarafından bu yıl yapılacak olan KPSS 2012 sınavının başvuru tarihleri belli oldu, sınavın tüm detayları borsarti.com sayfalarında. KPSS 2012 başvurularında son günlere giriliyor, başvurular için ÖSYM merkezlerini kullanabilirsiniz. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2012 bu yıl yapılacak. KPSS başvuruları ÖSYM tarafından başlatıldı, başvurular için uyarı var.
KPSS 2012′de son tarih 11 Temmuz, bu tarihe kadar başvurunuzu yapmayı sakın unutmayın, ÖSYM uyardı süre uzatılmayacak. KPSS 2012′de başvurular için verilen sürenin sonuna geliniyor, işte tüm ayrıntıları ile KPSS. ÖSYM tarafından başvuruları alınmaya başlanılan KPSS 2012′de başvurular için sürecin sonuna geliniyor, son tarih 11 Temmuz başvurularınızı yapmayı ihmal etmeyin. Türkiye’nin en çok katılımlı sınavlarından biri olacak olan KPSS 2012′de başvuru tarihleri açıklandı, başvuruların son tarihi ise 11 temmuz. Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları bugün başladı. Başvurular, 11 Temmuz 2012 tarihine kadar yapılabilecek.
KPSS başvuruları hakkında tüm detaylar. ÖSYM, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak KPSS’ye girecek adayların başvuru işlemlerini en kısa zamanda tamamlamaları gerektiğini ve bu sürenin uzatılmayacağını bildirdi. ÖSYM’den yapılan açıklamada 23 Eylül 2012 tarihinde yapılacak 2012-KPSS’nin başvuru işlemlerinin 18 Haziran’da başladığı hatırlatıldı. Açıklamaya göre KPSS için düne kadar toplam 355 bin 46 aday sınav ücretini yatırdı, 174 bin 186 aday ise başvuru işlemini tamamladı.
2012-KPSS, ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 Pazar günü, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.
Sadece sınav ücretini yatırmış olmak, Aday İşlemleri Sistemi'ne (Aday İşlemleri Sistemi) herhangi bir nedenle giriş yapmak, şifre değiştirmek gibi işlemler sınava başvuru sayılmamaktadır. Sınav ücretini yatırdığı halde sınava başvuru bilgisi olmayan 249 bin 27 adayın başvuru yapmamış ise en kısa sürede başvurularını tamamlamaları, başvurusunu yapmış adayların ise başvuru bilgilerini Aday İşlemleri Sistemi'nden mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir.
Bu amaçla hazırlanan “Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2012/1 Tercih Kılavuzunda”, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer alacak. Kılavuz, bugünden itibaren ÖSYM’nin “http://www.osym.gov.tr” internet adresinde yayımlanacak.

Yarın 5 e kadar yaptırabilirsin. Bankadan paranı yatır sonra hemen bir lise bul gir kaydını yaptır canım..

çoook teşekkür ederim arkadaşlar, son güne kaldım, iş yerinden çıkamadım. Yarın sabah ilk işim iş yerine gelmeden halletmek olacak.

$602504_379660402089936_1178179420_n.webp

:1::1: :ssz: :ssz: :ssz:

daha önce kpss ye girdiysen ve son girdiğinden bu yana öğrenim durumun değişmediyse liseye gitmene gerek yok, ösym şifrenle aday işlemleri sisteminden kendin de başvuru yapabilrsin.

Ben de tam size bunu soracaktım , 2010 da girdim ben şimdi sadece para yatırdım internettende sifremle basvuru yaptım , sorun yok başarılı yazdı.Yine de bir liseye vs gitmem gerekiyor mu??

Ben de tam size bunu soracaktım , 2010 da girdim ben şimdi sadece para yatırdım internettende sifremle basvuru yaptım , sorun yok başarılı yazdı.Yine de bir liseye vs gitmem gerekiyor mu??

2010 da girdiğinde ki öğrenim düzeyin değişmediyse tekrar bi liseye gitmene gerek yok. bi çıktı al başvuru yaptığına dair, aday bilgilerim sayfasından. sorun yok.

İlk defa başvuru yapıyorsanız veya 2 seneden fazla olduysa sınava girmeyeli okula giderken diplomanızı mutlaka götürün. Tabi önce parayı yatırmanız lazım, sistem açılmıyor..Ben 2008 de girmiştim en son baktım bilgilerim silinmiş okula gitmek zorunda kaldım, bu seferde diploma istediler. Klavuzda kayıt şartlarında yazıyor..
Bu arada her ortaöğretim okullarında kayıt yapmıyorlar. İlk gittiğim okulda kayıt yapmıyorlardı. Ösym nin sitesinde kayıt yapan okullar listesine de bakmakta yarar var :)
Netten güncelleme yapanlarda mutlaka çıktı alması lazım.

Back
X