- 26 Temmuz 2024
- 301
- 678
- 23
- 43
- Konu Sahibi Suakaryolunubulur23
-
Peki nasıl hazırlanıyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz kaynaklar ya da yol var mı.. Ders çalışmak zor geliyor ama kendimi motive etmeye çalışıyorum.Ben giricem merkezi atamalarda yas siniri yok yas 39
İlanla ilgili bir şey demedim. 2026 Kpss puanı ile merkezi atama açıklanan yaş sınırı olmayan bölümlere başvuru yapılıyormuş. Onun hakkında paylaşımlar gördüm ve aklıma yattı.Ben de düşünüyorum ama dediğiniz ilanları bulamadım. Nasıl ulaşabilirim acaba?
İşte o başvuru ile ilgili bir şey bulamadım onu demek istemiştim :)İlanla ilgili bir şey demedim. 2026 Kpss puanı ile merkezi atama açıklanan yaş sınırı olmayan bölümlere başvuru yapılıyormuş. Onun hakkında paylaşımlar gördüm ve aklıma yattı.
Çift yıllarda aldığınız p3 puanı iki sene geçerli olur. 2022 temmuzda sınav yapıldı ilk merkezi alım aralıkta geldi. Kadrolar açılır hangi bölüm mezununun nerelere başvuracağına dair kılavuz yayınlanır. P3 puanınızla açılan yerlere 30 tane tercih verebilirsiniz. Yerleşemediniz diyelim 2023 temmuzda bir merkezi daha gelir. Sonra aralıkta tekrar. En son 2024 temmuzda sonuncusu.İşte o başvuru ile ilgili bir şey bulamadım onu demek istemiştim :)
Hayırlısı olsun hakkımızda..Bende hazırlanmayı düşünüyorum bir oturamadım başına
Lisans mezunuyum. Hangi memurluk olursa artık.
Bu sene seçimden dolayı çok fazla alım olacak diye duydum. Yaş şartı aramayan kontenjanlarda var tabi.
Ne okuyorsunuz 2. Bölüm olarakBende lisans mezunuyum, iş bulmakta sıkıntı yaşıyorum 2. Üni okumak istiyorum 35 yaşındayım, bana mezun olduğunda 39 yaşında olacaksın diye hevesimi kaçırdılar, bu konuyu görünce yazmak istedim, 39 da olsam iş bulmam kolay olur belki
Bu sene seçim yok ki . 2028 de değil miBende hazırlanmayı düşünüyorum bir oturamadım başına
Lisans mezunuyum. Hangi memurluk olursa artık.
Bu sene seçimden dolayı çok fazla alım olacak diye duydum. Yaş şartı aramayan kontenjanlarda var tabi.
Daha kayıt yaptirmadim kararsızım ama sağlık yönetimini dusunuyorumNe okuyorsunuz 2. Bölüm olarak
Bende kararsızım ne okusam diye:/.Daha kayıt yaptirmadim kararsızım ama sağlık yönetimini dusunuyorum
Siz ne okumustunuzBende kararsızım ne okusam diye:/.
Bu sene seçim var diye dememiştimBu sene seçim yok ki . 2028 de değil mi
Sözümüz 3 seneye insBu sene seçim var diye dememiştim2028 de seçim var o yüzden baya alım olacak anlamında dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?