- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2017 Yds puanım var 70. Arada yapılan yökdillere hiç girmedim keşke girseymişim salak kafam kolaymışlar öyle diyor herkes. Yds puanım fena değil ama 2 senede hiç tekrar etmedim nerdeyse sıfırım yani.İngilizce seviyenizi bilmeden bu soruya cvp veremem ben mesela
Ya çok haklısınız aslında ben de 5 saatimin çoğunu kpssye ayırayım diyorum.Kpss bu kadar hafife alınarak kazanılacak bişi değil, eyds her ay var onu sonra halledersiniz. Önce kpss. Yds içinde odtü reading ler var nette mevcut, hiçbişi yapmasanız bile hergün biraz okuma yapın
2017 Yds puanım var 70. Arada yapılan yökdillere hiç girmedim keşke girseymişim salak kafam kolaymışlar öyle diyor herkes. Yds puanım fena değil ama 2 senede hiç tekrar etmedim nerdeyse sıfırım yani.
of yaa böyle düşününce çok üzülüyorum. Bi yere başvurunca 100ler 90lar uçuşuyor benim 70imin hiç değeri kalmıyor. çok pişmanım. Yeni doğum yapmıştım boşladım o zamanlar. Neyse nasip.2019 son yökdil cok kolaydı..
Yds için 1 ay yeter bence
çok tebrik ederim hem çalışıp hem kpss kazanmak hiç kolay değilBen çalışırken girdim kpss ye. 82 almıştım. Matematik ve türkçem vardı hiç çalışmadım. Sözellere baktım biraz haftada 5 saat çalışmadım bile. Sayısalın iyiyse sözeller zaten biraz da çalışsan oluyor...
of yaa böyle düşününce çok üzülüyorum. Bi yere başvurunca 100ler 90lar uçuşuyor benim 70imin hiç değeri kalmıyor. çok pişmanım. Yeni doğum yapmıştım boşladım o zamanlar. Neyse nasip.
Ydsye 1 ay yeter mi diyorsunuz..... zaman şimdi ağırlıklı kpss çalışayım ve az az da 1 saat falan video şeklinde dil çalışayım. son 1 ay kapanıp full dil çalışayım dimi. İnşallah en azından 80 falan yapabilirim
Zamanında 70 alabilmiş birisin. Sakın kpss’yi bırakma, hatta günde 5 saat çalışacaksan 3 saat kpss, 2 saat yds derim.2017 Yds puanım var 70. Arada yapılan yökdillere hiç girmedim keşke girseymişim salak kafam kolaymışlar öyle diyor herkes. Yds puanım fena değil ama 2 senede hiç tekrar etmedim nerdeyse sıfırım yani.
çok tebrik ederim. Umarım disiplinli çalışabilirimZamanında 70 alabilmiş birisin. Sakın kpss’yi bırakma, hatta günde 5 saat çalışacaksan 3 saat kpss, 2 saat yds derim.
Ha son bir hafta full yds çalışabilirsin deneme bolca, ama kpss’yi lütfen bırakma
Ben de çalışırken kpss’ye hazırlandım ve yaptığm tek şey ciddiyetle hazırlanmak idi. Kafaya koydum ve boş bulduğum her saatte ders çalıştım.