kpss derdi

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
bu da dert mi demeyin konu hayat yaşamak ekmek derdi olunca dert işte arkadaşlar bu kulaktan kulağa yayılan şeyler doğru mu ? Güya bu sene çok alım olacakmış hemde çok düşük puanlarla olacakmış diyorlar var mı bir gerçekliği bunun ??? Özel ektörün parası iyi ama koşullar kötü devlet istiyorum artık.
not olaarak iki sene önce kpss girdim ama o anki ailevi sorunlar nedeniyle tercih bile yapmadım bu bir sorun teşkil eder mi?
Artı olarak arkadaşlar bakın konu çok önemli söz konusu hayatımın devamında ne olacağı ve akla ihtiyacım var lütfen siyasete dalacak olanlar yazmasın konumun kitlenmesini istemiyorum lütfen...

Nayn. Yok öyle bir şey. Ogretmenlikte bile Eylül ataması 15bin. Onu da mulakatla alacaklar mesela, ancak o mülakata giriş puanı 50 olarak belirlendi. Bu da toplumda düşük puanla atama olacak yenilgisi yapmış olabilir. Geçen yıllardan bariz bir farkı olacağını düşünmüyorum.

Daha önce tercih yapmamış olmanız sorun teşkil etmez. Ancak ben de alım konusunda fazlaca bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.

Daha önce tercih yapmamış olmanız sorun teşkil etmez. Ancak ben de alım konusunda fazlaca bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
Ben de boşalan kadroların dolması için nisbeten daha fazla alım olacağını düşünüyorum. Siz neden alımın aynı olacağını düşünüyorsunuz ?

2017 lisansami giriceksin?
Gecen yıllardan puanı cebinde olanlarla çabucak dolarmi acaba o boşluklar ya

Öğretmenlikte falan mülakat gelmiş galiba ama lisans önlisans lise merkezi alımları çok çok artmaz. yine de inşallah diyelim. daha çok askeri kadrolarda boşluk olduğu için lisans mezunları alınacak. belki bu ciddi bir düşüşe neden olur

oda kendini işletme iktisat gibi idari bilimlerde kendini çok belli edecek bence..

Eylüldeki öğretmen alımı sözleşmeli, kadrolularla karıştırmamak gerek, mülakat sözleşmeliler için geldi.
Ben bu açığa almalarin çok da etkileyeceğini düşünmüyorum. Millet gaza geldi yine. Açığa alınanların kaçı görevine geri dönecek belli değil. Ayrıca sizin bölümümüzden alınan çok yoksa sizin kadronuzu bağlamaz. Yani atıyorum 500 tane öğretmen alindiysa bunun kadrosunu size vermezler. Yine öğretmen alımı yapılır.
Puanlar düşecek vs abartı buluyorum.
Daha önce sınava girmiş olmanizin bir sakıncası yok, yerleşip gitmemiş olsaydınız cezalı duruma düşerdiniz.

Her zaman mebte boş kadro çok ama alım yok.
Küçük bir şehirde ortalama 250 tane ücretli öğretmen alıyor. Yani boş kadro var çok alım olur diye düşünemiyorum.
Bu seneki alımlar çok kötü bence. Adam 90 almış kpss den, mülakatta 60 alacak. Ortalama direk 75 olacak ve aday bu 75 puana göre tercih yapacak. Torpil çok fena dönecek.

siz yine de sınava çalışın. elinizde güzel bir puanınız olsun. açılan kadro sayısına göre de tercihlerinizi yaparsınız. gelir gelmez orasını bilemiyoruz tabi ki. ne yorum yapsak boş.
2 sene önceki puanınızla sonraki alımlarda da tercih yapmadınız mı ? aynı puanla 3 tercih daha yapabilirdiniz sonuçta. merak ettim. sorunuza da cevap vereyim tercih yapmamış olmanız bir sorun teşkil etmez.

yani beni yanlış anlamayın ama 85 puanın altı zor atanıyor önlisansta. o da bölümünüze bağlı. ben 87 küsürle hakkariye atanmıştım. 6 yıl önce.
bu yılda şaşacağını sanmam bu puanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…