- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Ben de boşalan kadroların dolması için nisbeten daha fazla alım olacağını düşünüyorum. Siz neden alımın aynı olacağını düşünüyorsunuz ?Daha önce tercih yapmamış olmanız sorun teşkil etmez. Ancak ben de alım konusunda fazlaca bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
2017 lisansami giriceksin?bu da dert mi demeyin konu hayat yaşamak ekmek derdi olunca dert işte arkadaşlar bu kulaktan kulağa yayılan şeyler doğru mu ? Güya bu sene çok alım olacakmış hemde çok düşük puanlarla olacakmış diyorlar var mı bir gerçekliği bunun ??? Özel ektörün parası iyi ama koşullar kötü devlet istiyorum artık.
not olaarak iki sene önce kpss girdim ama o anki ailevi sorunlar nedeniyle tercih bile yapmadım bu bir sorun teşkil eder mi?
Artı olarak arkadaşlar bakın konu çok önemli söz konusu hayatımın devamında ne olacağı ve akla ihtiyacım var lütfen siyasete dalacak olanlar yazmasın konumun kitlenmesini istemiyorum lütfen...
En azından artık torpil olmaz. -umarım-Boşalan kadrolar için sözleşmeli alım yapılıyor. Bu yüzden kadrolu alımda çok fazla değişiklik olmaz diye düşünüyorum. İnşallah artar tabiki de...
yok canım önlisans ben2017 lisansami giriceksin?
Gecen yıllardan puanı cebinde olanlarla çabucak dolarmi acaba o boşluklar ya
siz girin puanınız olsun elinizde
bir de şu an kadrolar boşalmadı ki
sadece geçici süre görevden aldılar zaten
siz yine de sınava çalışın. elinizde güzel bir puanınız olsun. açılan kadro sayısına göre de tercihlerinizi yaparsınız. gelir gelmez orasını bilemiyoruz tabi ki. ne yorum yapsak boş.bu da dert mi demeyin konu hayat yaşamak ekmek derdi olunca dert işte arkadaşlar bu kulaktan kulağa yayılan şeyler doğru mu ? Güya bu sene çok alım olacakmış hemde çok düşük puanlarla olacakmış diyorlar var mı bir gerçekliği bunun ??? Özel ektörün parası iyi ama koşullar kötü devlet istiyorum artık.
not olaarak iki sene önce kpss girdim ama o anki ailevi sorunlar nedeniyle tercih bile yapmadım bu bir sorun teşkil eder mi?
Artı olarak arkadaşlar bakın konu çok önemli söz konusu hayatımın devamında ne olacağı ve akla ihtiyacım var lütfen siyasete dalacak olanlar yazmasın konumun kitlenmesini istemiyorum lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?