- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Üniversite okuyrm zaten dışardan.ama kpss şansımi denemek istiyorum...Ortaogretimseniz hiçbir nitelik yoksa başka 90 dan az puan ile hiç biyere atanamazsiniz diye biliyorum. Sınava giren herkes 60 puanı alır rahat bir şekilde. Ygs ye girip iki yıllık fakültelerden birini okuyabilirsin Şansın biraz daha artar
60 örnek verdim canım.. ama dediğim gibi hiç bilgim uok ataması nasıl yapılıyor nerelere ataniyorrsun60 çok düşük canım puan olarak şartlama yapabileceginin en iyisini yapmaya çalış
60 örnek olsun diye dedim. Baya bi calsiiyom suan ins kazanıp calisçalışmak çok istiyrmLisans mezunuyum seksenbesle atanamadim
Aynı şekilde arkadaşlarım yetmis beş seksenbesle atanamadilar
60la çok imkansız atanmaniz.
Ki bir de ortaöğrenim diyorsunuz orta öğrenimde daha da yüksek oluyor puanlar
60 örnek olsun diye dedim. Baya bi calsiiyom suan ins kazanıp calisçalışmak çok istiyrm
Inş yapabilirim o puanı matematiğin pek yok daha doğrusu sevmiyorumUmarım olur ama 85 le olmuyor en az 90ve ustu olmalı.
ama mesela 60 puan aldim diyelim atanirmiyum
lise alımı yapan kadrolar için tercih rehberini incelemeni tavsiye ederim..atansam nerelere aranırım
Oda ihtimal tabi85 üstü alman lazım en azından atanabilme ihtimalinin olması için
60 örnek verdim canım.. ama dediğim gibi hiç bilgim uok ataması nasıl yapılıyor nerelere ataniyorrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?