Kpss derdi

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben suan kpss'ye hazırlanıyorum.. ama açıkçası pek bi bilgim yok ortaöğretim olarak gireceğim sınava..ama mesela 60 puan aldim diyelim atanirmiyum...atansam nerelere aranırım veya en düşük kac puanla alim oluyor istanbulda oturuyrm...hic bir bilgim yok beni biraz aydınlatırmısiniz lutfen

Ortaogretimseniz hiçbir nitelik yoksa başka 90 dan az puan ile hiç biyere atanamazsiniz diye biliyorum. Sınava giren herkes 60 puanı alır rahat bir şekilde. Ygs ye girip iki yıllık fakültelerden birini okuyabilirsin Şansın biraz daha artar

Ortaogretimseniz hiçbir nitelik yoksa başka 90 dan az puan ile hiç biyere atanamazsiniz diye biliyorum. Sınava giren herkes 60 puanı alır rahat bir şekilde. Ygs ye girip iki yıllık fakültelerden birini okuyabilirsin Şansın biraz daha artar
Üniversite okuyrm zaten dışardan.ama kpss şansımi denemek istiyorum...

Lisans mezunuyum seksenbesle atanamadim
Aynı şekilde arkadaşlarım yetmis beş seksenbesle atanamadilar
60la çok imkansız atanmaniz.
Ki bir de ortaöğrenim diyorsunuz orta öğrenimde daha da yüksek oluyor puanlar

Lisans mezunuyum seksenbesle atanamadim
Aynı şekilde arkadaşlarım yetmis beş seksenbesle atanamadilar
60la çok imkansız atanmaniz.
Ki bir de ortaöğrenim diyorsunuz orta öğrenimde daha da yüksek oluyor puanlar
60 örnek olsun diye dedim. Baya bi calsiiyom suan ins kazanıp calisçalışmak çok istiyrm

Ben 10 yıl önce 83 almıştım hiç bir yer gelmez demişlerdi hastabakiciligida dahil. Şimdi bilmiyorum durum nedir sonra bir daha ortaöğretim kpss ye girmedim. Kuzenlerim girmisti biri 6p küsür diğeri 70 küsür aldı tercih ysptik hizmetli dahil hiç bir yer gelmedi

Açık konuşmak gerekirse şu aşamada bir yere atanamazsınız çok çok uzak ihtimal.Okulunuzu bitirip lisans ya da önlisans olarak hazırlanın şansınız olacaktır.

Back
X