Kpss dert olduu

3 yil atanamadim bende bu durumu yasadim hatta daha fazlasini.sonra cok emek verdim inandim kendime.bu hissettiklerinizi herkes hissediyor cok normal yani.ben son ay hep aglardim ya olmazsa diye.deneme ve soru cozumu cok onemli.1 yildir calisiyomussunuz hicbir emek bosa gitmez.ben kucuk cocukla calisip 85 le atandim bolumum cok dusuk aliyordu ama ben hakkini verdim alanimda dereceyle atandim.sizde guzel seyler halledin

Insallahhhh cnm ınsallah atanırsan kv den kurtulacakmısınnn

İnşallahhhh 😍Ayrı evdeyiz ama . Nasılsa çalısmıyor diye gelin etleri yapsın. Gelin bana baksın.... olayı yapıyor kendi kızı oldugu hâlde. Insallah atanırsam yapamayacak bunları.

3 yil atanamadim bende bu durumu yasadim hatta daha fazlasini.sonra cok emek verdim inandim kendime.bu hissettiklerinizi herkes hissediyor cok normal yani.ben son ay hep aglardim ya olmazsa diye.deneme ve soru cozumu cok onemli.1 yildir calisiyomussunuz hicbir emek bosa gitmez.ben kucuk cocukla calisip 85 le atandim bolumum cok dusuk aliyordu ama ben hakkini verdim alanimda dereceyle atandim.sizde guzel seyler halledin
Sızıde tebrık esıyorm ayanmak zor cocukla daha zor sureklı bolunuyor bıyerde bırakıp tekrar devam etmek hem sıkıcı hem odaklanamıyor ınsan umarım bende yazarım atandım dıye bırgun

İnşallahhhh 😍Ayrı evdeyiz ama . Nasılsa çalısmıyor diye gelin etleri yapsın. Gelin bana baksın.... olayı yapıyor kendi kızı oldugu hâlde. Insallah atanırsam yapamayacak bunları.
Insallah hadı bakalım kv sana hırs versınde atan bakalımmm sırf ondan kurtulmak ıcınn delı gıbı calısıyorsundurr ozman

Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmm🙄 motive edin biraz benii.
Anlatmak isteyen olursa nasıl, kaç puanla atandıgını dinlemek isterim.
Merhaba öncelikle Allah hepimize sabır versin diyorum KPSS çalışanları olarak çünkü bu yıl özellikle çok ilginç bir yıl oldu. Ben de öğretmenim çok az alımı olan bir bölümüm var ve yüksek puan almam gerekiyor. Motivasyonumu sağlamak için son 3 aydır yoga ve meditasyon yapıyorum gerçekten faydasını gördüm. Kaygı maalesef hepimizde var. Kontrol altına almaya çalışıyorum. Bazen hiç oturasım gelmiyor. Bir yıl çalıştık Allah emeklerimizin karşılığını verir dert etme. :) Sınav zamanı gelip soruları görünce her şey tanıdık gelecek diye kendime söylüyorum sen de böyle yapabilirsin :)

Ayni dert bende de var. Kpss zaten insanin psikolojisini alt üst ediyo bide üstüne kvnin onun bunun baskisi hic cekilmiyo.

Ben de 4 yıl önce atandım. İlk hazırlandığım sene dershaneye gittim evde de çalıştım fakat olmadı. Ertesi sene kitap yüzü açmamış halimle atanacak puan aldım. Yani demek istediğim her şeyden önemlisi kafanızın rahat olması. Kendinizi strese sokmadan çalışmaya gayret edin. Ayrıca her sabah en az on tane paragraf sorusu çözerseniz hem hızlanır hem okuduğunuzu daha iyi kavrarsınız. Zaten bildiğiniz gibi bol bol deneme çözmek bu işin püf noktası. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Merhaba öncelikle Allah hepimize sabır versin diyorum KPSS çalışanları olarak çünkü bu yıl özellikle çok ilginç bir yıl oldu. Ben de öğretmenim çok az alımı olan bir bölümüm var ve yüksek puan almam gerekiyor. Motivasyonumu sağlamak için son 3 aydır yoga ve meditasyon yapıyorum gerçekten faydasını gördüm. Kaygı maalesef hepimizde var. Kontrol altına almaya çalışıyorum. Bazen hiç oturasım gelmiyor. Bir yıl çalıştık Allah emeklerimizin karşılığını verir dert etme. :) Sınav zamanı gelip soruları görünce her şey tanıdık gelecek diye kendime söylüyorum sen de böyle yapabilirsin :)
Insallah oyle olur hepımz ıcın. Kaygı edılemeyecek gıbı degılkı. Sızın dedıgınız gıbı yapacm zAten hemen
Gaza geln bı ınsanımm hemen motıve olurum daha cok calısırımm o dusunceyle

Ayni dert bende de var. Kpss zaten insanin psikolojisini alt üst ediyo bide üstüne kvnin onun bunun baskisi hic cekilmiyo.
Benımkıde gecen ben coxuga bakamam sen bosuna sınava calısma dedı ne alaka zaten sana baktırma gıbı bı planım yok dedım ee kım bakacak kımseye guvenemeyız sen bosver otur evde dıyor gelde sınırlwnme ıste

Ben de 4 yıl önce atandım. İlk hazırlandığım sene dershaneye gittim evde de çalıştım fakat olmadı. Ertesi sene kitap yüzü açmamış halimle atanacak puan aldım. Yani demek istediğim her şeyden önemlisi kafanızın rahat olması. Kendinizi strese sokmadan çalışmaya gayret edin. Ayrıca her sabah en az on tane paragraf sorusu çözerseniz hem hızlanır hem okuduğunuzu daha iyi kavrarsınız. Zaten bildiğiniz gibi bol bol deneme çözmek bu işin püf noktası. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Insallahh. Evet denemenın konu tekrarından daha cok faydası oluyor bana paragraftada oldum olası cok ıyıyım bı matematıkle basım belada artık onu bırakıp dıgerlerını yapacagz hayırlısı olsun baklm bızım nasıpte ne var bakacaz

Bende önümüzdeki yıl hazırlanmayı düşünüyorum. Son bir yılda bayağı sıkıntı yaşadığım için çalışmayı isteyip çalışamadım. Daha önceden girdim üç kere 69 72 75 aldım kitap yüzüne bakmadan. Çalışsam yaparım inşallah. Bence çalışan herkes yapar tabi nasip de önemli. İsteyen herkesin allah gönlüne göre versin.

Valla ben 2004ten beri deniyorum 65te kaliyorum hep olmuyor biraktim artik
2004de yapamadıysanız zaten şuan 65 almanız normal. Ösym soru tipini değiştirdi herşey değişti. Ama sizin 65 almış olmanız herkesin 65 alacağı kazanamayacağı anlamına gelmiyor. Emek veren insanları demoralize etmeyin bence.

Ben hala arasıra rüyalarımda kendimi test çözerken görüyorum... Ve çok enteresan o zamanalr işkence gibi gelen olay rüyamda bana yeni bir şeye başlamış yeni hedefim varmış gibi keyif veriyor.

Back
X