- Emoji Skoru
- 60.167
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Gün sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah zihin açıklığı versin inşallah beybi.Günü matematik ve dil bilgisinden 2 konu ve 125 soru cozumu ile kapatıyorum![]()
Hoş geldinnnDers calisicam diye saldım burayı iyicekizlar ne durumdasınız @ASSOSyal @my hope
Bende gunluk soru çözüyorum konular bitince rahata erdim bayaHoş geldinnngözüm yollarda kaldı seni beklerken. Ben bütün konuları bitirdim sonrasında düzenli olarak soru, deneme falan çözdüm ama son 2 aydır çok saldım. Motivasyonum düştü, aşırı stresliyim. Sınav yaklaştıkça daha bir geriliyorum. Ablam yurt dışından geldi, yaklaşık 1 ay bizde kaldı misafirler gidip geldi. Sonrasında o gidince bu sefer babam ameliyat oldu yine misafirler geldi :) o yüzden nasıl olsa misafir gelecek amaaan diyip saldım kendimi.
Bugün Coğrafya genel tekrar yapıyorum madenler konusunda. Haritaya bakıyorum bol bol. Eskisi gibi düzenli soru çözmeye devam etmem lazım. Sen ne durumdasın?
Bixim sınava üç ay kaldı kuzum, denemelere geçemedimBende gunluk soru çözüyorum konular bitince rahata erdim bayabende istanbula gideceğim 15 20 gun eskisi gibi çalışamam maalesef salicam biraz
Ailem İstanbul'da demiştin dimi doğru mu hatırlıyorum. Biraz tatil yapmak, kafa dağıtmak iyi gelebilir. Ama hava ısındıkça dikkat sürem azalıyor benim.Bende gunluk soru çözüyorum konular bitince rahata erdim bayabende istanbula gideceğim 15 20 gun eskisi gibi çalışamam maalesef salicam biraz
Sen konuları bitirdin mi peki? Son 3 ay deneme çözmek ve hızlanmak için güzel bir süre.Bixim sınava üç ay kaldı kuzum, denemelere geçemedimüzgünüm.
Sizin daha var en azından.Sen denemelere başladın mi, netlerini sormaya korkuyorum![]()
Askkusum brans cozuyorum 4aya 90 neti zorlarım inşallah suan beklentimin altındayım maalesef. 3 ay az degil askom bozma moralini benceBixim sınava üç ay kaldı kuzum, denemelere geçemedimüzgünüm.
Sizin daha var en azından.Sen denemelere başladın mi, netlerini sormaya korkuyorum![]()
Evet asko istanbuldalarAilem İstanbul'da demiştin dimi doğru mu hatırlıyorum. Biraz tatil yapmak, kafa dağıtmak iyi gelebilir. Ama hava ısındıkça dikkat sürem azalıyor benim.![]()
Bitirdim canım, sadece vatandaşlık son iki konu kaldıSen konuları bitirdin mi peki? Son 3 ay deneme çözmek ve hızlanmak için güzel bir süre.
İnş canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAskkusum brans cozuyorum 4aya 90 neti zorlarım inşallah suan beklentimin altındayım maalesef. 3 ay az degil askom bozma moralini bence
Evet asko istanbuldalararkadaşlarımla ailemle biraz kafa dağıtıp daha iyi gelicem inşallah. Bütün kış evdeydim cok sıkıldım
Hey maşallah canım sana .Bitirdim canım, sadece vatandaşlık son iki konu kaldı![]()
Korkma sakın yaparsın. Sana inanıyorum.Bixim sınava üç ay kaldı kuzum, denemelere geçemedimüzgünüm.
Yaaaaa canım benim yaaaHey maşallah canım sana .
Korkma sakın yaparsın. Sana inanıyorum.![]()
Bana inanmayan çevrem, arkadaşım vs. doluydu . Atanmaya imkansız gözüyle bakıyorlardı. Bu daha çok gaza getirdi. Onlara gününü göster. İnşallah. önemlisin. Değerlisin. Kimse canını sıkmasın.Yaaaaa canım benim yaaacevremdeki kimse bana inanmıyor ama beni anlayan arkadaşlarım var iyi ki bundan güç almaya çalışıyorum canım benim
en güzel örnek sensin bize, ins bizede nasip olur
bugün yine çok olumsuz şeyler duydum , bozuldum ama toparlamaya çalışacağım inş ve çevremi utandiracagim inş
destek olmak varken köstek olmak niye anlamak zor
![]()
Kuzum benimBana inanmayan çevrem, arkadaşım vs. doluydu . Atanmaya imkansız gözüyle bakıyorlardı. Bu daha çok gaza getirdi. Onlara gününü göster. İnşallah. önemlisin. Değerlisin. Kimse canını sıkmasın.
Çevrede boş konuşan, enerji düşüren çok olur. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak. Kimsenin canını sıkmasına izin verme.Yaaaaa canım benim yaaacevremdeki kimse bana inanmıyor ama beni anlayan arkadaşlarım var iyi ki bundan güç almaya çalışıyorum canım benim
en güzel örnek sensin bize, ins bizede nasip olur
bugün yine çok olumsuz şeyler duydum , bozuldum ama toparlamaya çalışacağım inş ve çevremi utandiracagim inş
destek olmak varken köstek olmak niye anlamak zor
![]()
Çok teşekkür ederim canım benim, inan o gün çok üzüldüm. Bizde isteriz her şey mükemmel olsun ama bu süreçtede en son isteyeceğimiz şey olumsuz negatif enerji çekmek. Sorsan iyiliğin için birde, nasıl iyilikseÇevrede boş konuşan, enerji düşüren çok olur. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak. Kimsenin canını sıkmasına izin verme.![]()
Bazı insanlar bilerek yapıyor bazıları da hiç farkında olmadan yapıyor bunu. Sonuç ne olursa olsun enerjiyi düşürmemek lazım.Çok teşekkür ederim canım benim, inan o gün çok üzüldüm. Bizde isteriz her şey mükemmel olsun ama bu süreçtede en son isteyeceğimiz şey olumsuz negatif enerji çekmek. Sorsan iyiliğin için birde, nasıl iyilikse![]()