• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Herkeslere merhaba, günü vatandaşlıkla actik, benim miniko ile ilerliyoruz. Medeni hukuka kadar calisacagim bugun, sonra matematik çalışmak istiyorum. Aksama ya tarih ya cografya brans denemesi çözeceğim inşallah, gaza gelirsem ikisinide çözerim belkim
1000094763.webp

Herkeslere merhaba, günü vatandaşlıkla actik, benim miniko ile ilerliyoruz. Medeni hukuka kadar calisacagim bugun, sonra matematik çalışmak istiyorum. Aksama ya tarih ya cografya brans denemesi çözeceğim inşallah, gaza gelirsem ikisinide çözerim belkim
Eki Görüntüle 3698971
Ay ne sevimli bişi buuuu😍😍,güno hepinize bende Türkçe 40 adet paragraf ve mat denemesiyle açtım günü birazdan tarihe oturcam ramazancım beni bekler sjsjsj gücüm kalırsa da vatandışlık bi video izlerim🙈

Eki Görüntüle 3698971
Oyyy yerim onuuu😍😍🧿🧿Ben birkaç gündür Sözel mantık,paragraf, Tarih ve Vatandaşlık şeklinde çalışıyorum. Matematik dersinin yüzüne bakmıyorum:) Herkese kolaylıklar ve zihin açıklığı dilerim. 💜

Asko matematik için video ders notlarıyla calis, hocalar bütün soru çeşitlerini çözüyor, günlük biter konu dinlemeye calis. Önce kendin çöz soruları sonra hocaları dinle nerede yanlis yaptığını yanlis düşündüğünü görmüş olursun.
Öyle yapiyorum Kuzu aslinda 🙈🥴

Ay ne sevimli bişi buuuu😍😍,güno hepinize bende Türkçe 40 adet paragraf ve mat denemesiyle açtım günü birazdan tarihe oturcam ramazancım beni bekler sjsjsj gücüm kalırsa da vatandışlık bi video izlerim🙈
40 paragraf nasıl dayanıyorsun canım ya, 20 tane çözerken bile dikkatimi kaybediyorum ben🥺

40 paragraf nasıl dayanıyorsun canım ya, 20 tane çözerken bile dikkatimi kaybediyorum ben🥺
Çocukluktan kalma alışkanlık kuzum hep çok okudum YGS de de Türkçe fulllemistim🙈 hep bana bedavadan net gibi gelmiştir ondan paslanmamaya calisiyorum

Vatandaşlığı şuan düşünemiyorum bile😭
Bi kulak dolgunluğu olsun diye başladım her dersimin sonunda dinlemeye çalışıyorum yata yata da olsun en son tekrar üstünden geçerim diye düşündüm tarihle coğrafyayı aynı anda götüremem diye böyle bi yol uydurdum kendime😀

Maşallah yaa, insanın hemen dikkati mi dağılır dagiliyor 🥺 belki üzerine gitmek gerek🥺
Kesinlikle her gün hiç ders çalışmasan bile 10-20 coz sonra çok pratik olacak süren de kısalacak oradan kar ettiğin zamanı başka derste kullanırsın 😌

Bi kulak dolgunluğu olsun diye başladım her dersimin sonunda dinlemeye çalışıyorum yata yata da olsun en son tekrar üstünden geçerim diye düşündüm tarihle coğrafyayı aynı anda götüremem diye böyle bi yol uydurdum kendime😀
Herkes çok güzel program kurdu kendine, canım çok güzel 🧿Ben daha yapamadım gelişine gidiyorum 🤕

Kızlar bugün 3 saat Tarih dinledim beynimde şimşek çakıyor 🤣🤣 Yine her zamanki gibi Türkçe paragraf ve sözel mantık soruları da çözdüm. Vatandaşlık dersi dinleyeyim biraz da. Sonra soru çözmeye devam.

Kızlar bugün 3 saat Tarih dinledim beynimde şimşek çakıyor 🤣🤣 Yine her zamanki gibi Türkçe paragraf ve sözel mantık soruları da çözdüm. Vatandaşlık dersi dinleyeyim biraz da. Sonra soru çözmeye devam.
Sözel dersi dinledikten sonra beynimi çıkarıp bir yere birakasim geliyor hep jsgdghd

Sözel dersi dinledikten sonra beynimi çıkarıp bir yere birakasim geliyor hep jsgdghd
Bu sınav süreci tabiri caizse beni mallaştırdı sanki🤣 kimseyle konuşasım gelmiyor ,birisi normal hayattan soru sorsa donup kalacağım herhalde sjdndjdjdh

Back
X