- Emoji Skoru
- 60.167
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Sizlerde durum ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün lunaparka falan gittim, sahilde yürüyüş yaptım evde çok bunaldım. Sadece sabah 16 sözel mantık sorusu çözdüm o kadar. Dışarı öğle saatlerinde çıkmıştım yoruldum. Tarih dersini bitirmek üzereyim her gün soru çözüyorum. O da bitince geriye Matematik ve Vatandaşlık kalıyor.Sizlerde durum ne?
Aa harika ilerleme kaybetmişsin maşallahBugün lunaparka falan gittim, sahilde yürüyüş yaptım evde çok bunaldım. Sadece sabah 16 sözel mantık sorusu çözdüm o kadar. Dışarı öğle saatlerinde çıkmıştım yoruldum. Tarih dersini bitirmek üzereyim her gün soru çözüyorum. O da bitince geriye Matematik ve Vatandaşlık kalıyor.
Emeğimizin karşılığını alırız inşallah canım benim. Sen çok emek veriyorsun, durmadan çalışıyorsun sürekli kaynak alıp soru çözüyorsun gerçekten maşallah sana.İsmail hocanın soru bankasını sipariş ettim biri beni durdursungünü yine vatandaşlık ile actim, seneye bu zamanlar atanmış olurum diye diye azimle bitirmeye çalışıyorum
ileride pişman olmamak için her yolu deniyorum. En azindan gönül rahatlığıyla elimden geleni yaptım diyebilmeliyim.
Ben vatandaşlık dersini sona bıraktım bitmek bilmiyor. Bir de çok detay var avukat, hakim, savcı mı olacağız ayol ! 30 civarı izlemem gereken video var. Ne zaman bitecek bu konu anlatımlar yavVatandaşlığı sona bırakmayın kizlar![]()
Kuzu sen var ya yanımda olsan neler yapardımİsmail hocanın soru bankasını sipariş ettim biri beni durdursungünü yine vatandaşlık ile actim, seneye bu zamanlar atanmış olurum diye diye azimle bitirmeye çalışıyorum
ileride pişman olmamak için her yolu deniyorum. En azindan gönül rahatlığıyla elimden geleni yaptım diyebilmeliyim.
Bende diğer dersleri daha oturtamadim ki vatandaşlık kusur kalsinEmeğimizin karşılığını alırız inşallah canım benim. Sen çok emek veriyorsun, durmadan çalışıyorsun sürekli kaynak alıp soru çözüyorsun gerçekten maşallah sana.
Ben vatandaşlık dersini sona bıraktım bitmek bilmiyor. Bir de çok detay var avukat, hakim, savcı mı olacağız ayol ! 30 civarı izlemem gereken video var. Ne zaman bitecek bu konu anlatımlar yav
10 kusur kaldı benimde gerçekten aşırı detaylı yaEmeğimizin karşılığını alırız inşallah canım benim. Sen çok emek veriyorsun, durmadan çalışıyorsun sürekli kaynak alıp soru çözüyorsun gerçekten maşallah sana.
Ben vatandaşlık dersini sona bıraktım bitmek bilmiyor. Bir de çok detay var avukat, hakim, savcı mı olacağız ayol ! 30 civarı izlemem gereken video var. Ne zaman bitecek bu konu anlatımlar yav
Ya keske sosyalimKuzu sen var ya yanımda olsan neler yapardımderece yapacaksın ben inanıyorum
![]()
Aaa niye gitti ki? Arıza falan mı var acaba?Belediyeyi arayıp sordun mu? Geldi mi elektrik?Guno gunoo, bugun evde elektrik yok o yuzden şimdilik ders dinleyemiyorum biraz deneme cozecegim. Elektrik gelirse vatandaşlıga devam ederim. Hava yine kapalı, yaklaşık 1 aydır surekli hava kapali yağmurlu ister istemez uykum geliyor. Bakalım bu günümüz nasil geçecek, herkese iyi çalışmalar
Cok yağmur yağıyor canim bazı yerleri su basmış ondan gitti, 1 saat sonra geldi bende o ara tarih coğrafya deneme cozdumAaa niye gitti ki? Arıza falan mı var acaba?Belediyeyi arayıp sordun mu? Geldi mi elektrik?
Oh yağsın bol bol barajlar da dolsun ama elektrik gitmese daha iyi olur tabi. Zihnine,emeğine sağlık canım kolay gelsinCok yağmur yağıyor canim bazı yerleri su basmış ondan gitti, 1 saat sonra geldi bende o ara tarih coğrafya deneme cozdum![]()
Ben hic almadım cozebiliyorum diyeKızlar bana önerebileceğiniz sözel mantık soru bankası ya da deneme falan var mı? Bendeki 2 kitap bitti. Daha önce çıkmış soruları da çözdüm. İnternetten de çözüyorum. Karşıma çıkan sözel mantık soruları aynı oluyor artık.
Aminnn sana da hayırlı ramazanlar diliyorum canımMatematik hiz problemlerini bitirdim bugun ama cok anlamadim bence hdgdhd en son 6 sene once cikmis sınavda ustune düşüp bir gun daha çalışsammi bilmiyorum. Ya da sona bırakıp tekrar döneceğimvatandaşlık yasama konusunu bitirdim test cozecegim biraz. Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum bol bol dua edelim birbirimize. Rabbım tutulan oruçlarımızı kabul etsin
normalde gece sahura kadar çalışırım diyordum ama bilemedim gece uykusunun kalitesi gündüz olmuyor duzenimide pek bozasim yok sanirim ilk günler ayni devam edip duruma bakacağım bir.
Aminn inşallah canimAminnn sana da hayırlı ramazanlar diliyorum canımçok iyi ilerliyorsun bence harikasınnn
ilk hafta oruç için alışma süreci. Ben genelde sahura kalkmadan, öncesinde biraz bir şeyler atıştırıp oruç tutuyorum. Açken ders çalışmak biraz zorlayabilir ama göreceğiz bakalım. Uyku düzeni çok önemli. Ben gece 2 gibi uyuyorum bazen. Bu ay güzel ve bereketli geçer inşallah