• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Dün aksama kadar çalışmıştım akşamda sinemaya gittim kendimi ödüllendireyim diye, filmde 3 saatmiş belim kaydı otur otur 😂😂 keske yatarak odullendirseydim
Aa ne iyi etmişsin valla. Bizimki de can yani. Sürekli çalış çalış zihnen yoruluyoruz, kendine mola vermen iyi olmuş. Hangi filme gittin, filmi beğendin mi bari 😍

Aa ne iyi etmişsin valla. Bizimki de can yani. Sürekli çalış çalış zihnen yoruluyoruz, kendine mola vermen iyi olmuş. Hangi filme gittin, filmi beğendin mi bari 😍
Avatara gittik, film güzeldi ama gereksiz uzun 3 saat olsun diye çekmişler sanki bazı yerleri, son saatleri cok iyiydi. Bayadır gitmemiştik iyi oldu 🥲

@ASSOSyal @lavinharper çalışmaları bıraktinizmi alooo nerdesiniz
Günaydın kuşum ay sorma benim ki bedelliye gidecek haftaya cumartesi den beri gelenim gidenim bitmedi 3 gündür kitap kapağı açamadım resmen bugün oturuyorum başına🙈

:rapci: günü matematik testi ile açtım. 2 test daha çözüp yas problemlerine gecicem yada vatandaşlıktan konu dinleyeceğim. 2 video sonra ilk ünite bitiyor. Suan odağım iyiyken matematik devam ediyorum bakalim. Şubat bitene kadar vatandaşlık ve Türkçe dil bilgisini bitirmek istiyorum 🤲

:rapci: günü matematik testi ile açtım. 2 test daha çözüp yas problemlerine gecicem yada vatandaşlıktan konu dinleyeceğim. 2 video sonra ilk ünite bitiyor. Suan odağım iyiyken matematik devam ediyorum bakalim. Şubat bitene kadar vatandaşlık ve Türkçe dil bilgisini bitirmek istiyorum 🤲
Sen vatandaşlık dedikçe vicdan azabı çekiyorum kuzu 🤔

Ben tatil verdim kendime kizlaar 1 2 gun reset aticam kendime sonra devam çalışmalara 😻

Şarjörler dolduruldu askomlar 🫂🫂
1000097002.webp

Günaydın kpps fiyatları ne kadar oldu biliyormusun oysm tyt giricem normal de Medipol üniversitesi kazandım ama gidemedim pahalı diye %25 devlet karşılayacak zaten memur dum ama deprem den dolayı işten cikardilar beni 10 gün işe gelmedi gösterdiler dava açmadim durum yok diye af yasasını bekliyorum gelirse işe geri dönerim yoksa kpps girmek o şekilde kazanmak

Back
X