• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Günaydın kpps fiyatları ne kadar oldu biliyormusun oysm tyt giricem normal de Medipol üniversitesi kazandım ama gidemedim pahalı diye %25 devlet karşılayacak zaten memur dum ama deprem den dolayı işten cikardilar beni 10 gün işe gelmedi gösterdiler dava açmadim durum yok diye af yasasını bekliyorum gelirse işe geri dönerim yoksa kpps girmek o şekilde kazanmak
Daha fiyatını bilmiyoruz ama MSÜ 700 kpssde o fiyatlarda olur. Geçen sene 550 liraydı kpss , sinirimden girmedim protesto ettim🥺

Daha fiyatını bilmiyoruz ama MSÜ 700 kpssde o fiyatlarda olur. Geçen sene 550 liraydı kpss , sinirimden girmedim protesto ettim🥺
Oysm tyt girdim geçen sene 450 TL şimdi nekadar bilmiyorum bu ay mi başvuru baslar acaba oysm 6 Şubat diye duydum kpps bilmiyorum

Mehmet eğit kitabını bende istiyorum 🥰

Yediklim birinci tg çözdün mü kuzu ? Korkumdan çözemiyorum, çıkacak sonuçtan tırsıyorum 🥺
Yok asko bakmadım henüz, korkma asko bisey olmaz bunda kotu alsan diğerinde toparlarsın. Hem heyecan stres yonetmede pratik olur sana

Oysm tyt girdim geçen sene 450 TL şimdi nekadar bilmiyorum bu ay mi başvuru baslar acaba oysm 6 Şubat diye duydum kpps bilmiyorum
Kpss Lisans 1 Temmuzda, önlisans ise 29 Temmuzda başvuru başlıyor diye biliyorum.

Bugün İstanbul çok rüzgarlı ve yağmur yağıyor. Ders çalışırken pencereden yağmuru izlemek çok güzel 🥰

Ben de Coğrafyayı bitirdim ama eski konulara bakıp genel tekrar yaptım 2 gündür. Tarih dersini dinlemeye devam ediyorum. Günlük olarak Türkçe paragraf ve sözel mantık çözmeye devam. ✍️

Aaaa cidden mi kuzu, o zaman sen çok rahatça 90 alırsın 🙏🙏 zaten onlisansa daha bayağı zaman var. Lisans önce olacak . Onlisans sınavı daha kolay oluyor net 👍
Paramedigim ben kusum 🫠 hocalara sorarsan onlisans daha zordu diyorlar bilemiyorum ben butun önüme gelen soruları çözmeye çalışıyorum

Vatandaşlık ilk ünite bitti bayağı uzundu zor dinledim vallahi 🫠 2 konu testi cozdum. Bir iki de Matematik çözesim var bakalım suan cay faslı basladi evde vakit kalırmı bilmiyorum

Kizlar kizlar, yediiklim tg denemesini cozdum geldim. Bir kere pc başında deneme çözmek aşırı zor basim ağrıdı cok zorlandım. 20 dakika erken biraktim o yuzden. Genel olarak sorular biraz zordu bence Türkçe paragraflar özellikle çok yordu beni. Ortalama bi derece aldim sanıyorum başka çözen oldumu

Kizlar kizlar, yediiklim tg denemesini cozdum geldim. Bir kere pc başında deneme çözmek aşırı zor basim ağrıdı cok zorlandım. 20 dakika erken biraktim o yuzden. Genel olarak sorular biraz zordu bence Türkçe paragraflar özellikle çok yordu beni. Ortalama bi derece aldim sanıyorum başka çözen oldumu
bazı denemeler saçma oluyor aşırı derecede tablet yoksa çıktı alabilirsin bir dahakine hele yediiklim ben bi kere 10 net matematik çıkarmıştım sınava 1 ay vardı ve asla o kadar kötğ netim olmazdı zorlamak için zorluyorlar en iyi deneme çıkmış soru

bazı denemeler saçma oluyor aşırı derecede tablet yoksa çıktı alabilirsin bir dahakine hele yediiklim ben bi kere 10 net matematik çıkarmıştım sınava 1 ay vardı ve asla o kadar kötğ netim olmazdı zorlamak için zorluyorlar en iyi deneme çıkmış soru
Deneme online o yüzden mecbur pcde cozdum 🫠yediiklim sadece kpss üzerine yayın yaptigi icinmi bilmiyorum genel olarak zor geliyor bana hep ya. Yargı daha osym tarzı gibi sanki

Aa kuzu cidden mi yaa, hep yediiklim kolay diyorlardi. Benimde elimde var ama çözemedim daha🥺 sen böyle diyorsan ben eyvah eyvah demek ki🤕 siralamada söylüyorlar mı

Aa kuzu cidden mi yaa, hep yediiklim kolay diyorlardi. Benimde elimde var ama çözemedim daha🥺 sen böyle diyorsan ben eyvah eyvah demek ki🤕 siralamada söylüyorlar mı
Ben Türkçede bile zorlandım açıkçası, paragraflar falan bilmiyorum fazla bilimseldi galiba. Sıralama var asko ama cok giren yok sanırım zamanla artarmi bilmiyorum ama 500 kişi diyordu
Banada hep yargı çok zor geliyor nedense 🥺
Yargı kolay bence ya 🫠

Ben Türkçede bile zorlandım açıkçası, paragraflar falan bilmiyorum fazla bilimseldi galiba. Sıralama var asko ama cok giren yok sanırım zamanla artarmi bilmiyorum ama 500 kişi diyordu

Yargı kolay bence ya 🫠
500 iyiymiş kuzum, hayret böyle bir fırsatı nasıl kacirmislar 🤔

Back
X