- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
Mehmet eğit kitabını bende istiyorum
Yediklim birinci tg çözdün mü kuzu ? Korkumdan çözemiyorum, çıkacak sonuçtan tırsıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehmet eğit kitabını bende istiyorum
Daha fiyatını bilmiyoruz ama MSÜ 700 kpssde o fiyatlarda olur. Geçen sene 550 liraydı kpss , sinirimden girmedim protesto ettimGünaydın kpps fiyatları ne kadar oldu biliyormusun oysm tyt giricem normal de Medipol üniversitesi kazandım ama gidemedim pahalı diye %25 devlet karşılayacak zaten memur dum ama deprem den dolayı işten cikardilar beni 10 gün işe gelmedi gösterdiler dava açmadim durum yok diye af yasasını bekliyorum gelirse işe geri dönerim yoksa kpps girmek o şekilde kazanmak
Oysm tyt girdim geçen sene 450 TL şimdi nekadar bilmiyorum bu ay mi başvuru baslar acaba oysm 6 Şubat diye duydum kpps bilmiyorumDaha fiyatını bilmiyoruz ama MSÜ 700 kpssde o fiyatlarda olur. Geçen sene 550 liraydı kpss , sinirimden girmedim protesto ettim![]()
Yok asko bakmadım henüz, korkma asko bisey olmaz bunda kotu alsan diğerinde toparlarsın. Hem heyecan stres yonetmede pratik olur sanaMehmet eğit kitabını bende istiyorum
Yediklim birinci tg çözdün mü kuzu ? Korkumdan çözemiyorum, çıkacak sonuçtan tırsıyorum![]()
Kpss başvuru temmuzda alınacak galiba.Oysm tyt girdim geçen sene 450 TL şimdi nekadar bilmiyorum bu ay mi başvuru baslar acaba oysm 6 Şubat diye duydum kpps bilmiyorum
Kr nin denemesi ne kadar ? Neden lise onlisans aldin kuzu ? Lisans yok muydu ?Yok asko bakmadım henüz, korkma asko bisey olmaz bunda kotu alsan diğerinde toparlarsın. Hem heyecan stres yonetmede pratik olur sana
Kpss Lisans 1 Temmuzda, önlisans ise 29 Temmuzda başvuru başlıyor diye biliyorum.Oysm tyt girdim geçen sene 450 TL şimdi nekadar bilmiyorum bu ay mi başvuru baslar acaba oysm 6 Şubat diye duydum kpps bilmiyorum
80 kusure aldim, önlisansim asko benKr nin denemesi ne kadar ? Neden lise onlisans aldin kuzu ? Lisans yok muydu ?
Aaaa cidden mi kuzu, o zaman sen çok rahatça 90 alırsın80 kusure aldim, önlisansim asko ben
Paramedigim ben kusumAaaa cidden mi kuzu, o zaman sen çok rahatça 90 alırsınzaten onlisansa daha bayağı zaman var. Lisans önce olacak . Onlisans sınavı daha kolay oluyor net
![]()
bazı denemeler saçma oluyor aşırı derecede tablet yoksa çıktı alabilirsin bir dahakine hele yediiklim ben bi kere 10 net matematik çıkarmıştım sınava 1 ay vardı ve asla o kadar kötğ netim olmazdı zorlamak için zorluyorlar en iyi deneme çıkmış soruKizlar kizlar, yediiklim tg denemesini cozdum geldim. Bir kere pc başında deneme çözmek aşırı zor basim ağrıdı cok zorlandım. 20 dakika erken biraktim o yuzden. Genel olarak sorular biraz zordu bence Türkçe paragraflar özellikle çok yordu beni. Ortalama bi derece aldim sanıyorum başka çözen oldumu
Deneme online o yüzden mecbur pcde cozdumbazı denemeler saçma oluyor aşırı derecede tablet yoksa çıktı alabilirsin bir dahakine hele yediiklim ben bi kere 10 net matematik çıkarmıştım sınava 1 ay vardı ve asla o kadar kötğ netim olmazdı zorlamak için zorluyorlar en iyi deneme çıkmış soru
Aa kuzu cidden mi yaa, hep yediiklim kolay diyorlardi. Benimde elimde var ama çözemedim dahaKizlar kizlar, yediiklim tg denemesini cozdum geldim. Bir kere pc başında deneme çözmek aşırı zor basim ağrıdı cok zorlandım. 20 dakika erken biraktim o yuzden. Genel olarak sorular biraz zordu bence Türkçe paragraflar özellikle çok yordu beni. Ortalama bi derece aldim sanıyorum başka çözen oldumu
Banada hep yargı çok zor geliyor nedenseDeneme online o yüzden mecbur pcde cozdumyediiklim sadece kpss üzerine yayın yaptigi icinmi bilmiyorum genel olarak zor geliyor bana hep ya. Yargı daha osym tarzı gibi sanki
Ben Türkçede bile zorlandım açıkçası, paragraflar falan bilmiyorum fazla bilimseldi galiba. Sıralama var asko ama cok giren yok sanırım zamanla artarmi bilmiyorum ama 500 kişi diyorduAa kuzu cidden mi yaa, hep yediiklim kolay diyorlardi. Benimde elimde var ama çözemedim dahasen böyle diyorsan ben eyvah eyvah demek ki
siralamada söylüyorlar mı
Yargı kolay bence yaBanada hep yargı çok zor geliyor nedense![]()
500 iyiymiş kuzum, hayret böyle bir fırsatı nasıl kacirmislarBen Türkçede bile zorlandım açıkçası, paragraflar falan bilmiyorum fazla bilimseldi galiba. Sıralama var asko ama cok giren yok sanırım zamanla artarmi bilmiyorum ama 500 kişi diyordu
Yargı kolay bence ya![]()