• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS hakkinda yardim...

puan çok düşük malesef bi yerlerden bişeyler çıkması pek mümkün görünmüyo, infaza başvurabilirsin ama kadınlarda çok alınmıyor en son 10 tane almışlardı oda 83 le kapattı , erkeklerde 70 e kadar düşüyor fakat kadınların şansı az. erkeklerde 700 kişi alınıyorsa kadın 10 kişi. merkezi alım zaten çıkmaz , katiplikte zor gibi ya , hiç umut vermedim ama inşallah çıkar bir yerden bişey nasip işi.

Doğru diyorsunuz infazda kadin pek alinmiyo.inşallah olur ya sagolun.

Gecen sene Ardahan da hizmetli 90la kapatti yani bahsettiginiz puanla cok zor. Evet 70 ile girme imkani veriyorlar ama gecen senlere bakin lise mezunu en dusuk 85 uzeri aliyor ben 10 parmak kursa gittim unv. Okurken girdigimde 82 ile yerlesemedim. Lise mezunu olarak.

genellikle kasım ayı veya ocak ayında oluyor bulunduğunuz ilin adliyenin sitesinden takip edebilirsiniz.
bir de ünlü bi site var memurlukla ilgili şuan isim verebiliyor muyuz bilemedim.

katiplik sınavında ben uygulamayı geçtim, sözlüden kaldım binbir çeşit soru soruyorlar.

Hadi yaa hakkimizda hayirlisi olsun o zaman. Ben takip edicem sagolun.

estafurullah canım ne demek soracaksın tabiki. Belli donemlerde alımlar oluyor resmi gazetelerden internette adalet bakanlığı duyurularından takip edebilirsin. Katipler.net diye bir site var ondada aklına takılan her turlu sorunun cevabını bulabilirsin :)

TTeşekkürler canim :)

"SevdaLinka, post: 37362123, member: 496656"]Mülakata hazırlanmanıza gerek yok.
Sağlam torpille 68 puanla bile yaşadığınız yerde memur olabilirsiniz.
En yakın örnek üst komşum.[/QUOTE]

Maalesef bu isler boyle yuruyo ..
Torpil

Merhaba arkadaşlar
20 yasindayim. Düz liseden mezunum . KPSS ye de hic hazirlanamadim. Sonuç 73 puan aldim. İnfaz koruma memurluğu veya katiplik için bi sansim var mi yani hic bi bilgim yok KPSS ile ilgili . olan varsa yardimci olursa sevinirim .
Ben imamhatip mezunuyum 85 aldim atanmiycam diye dusunuyorum sen 73le atancam mi diyosun? Şaka olmalı.

Gecen sene Ardahan da hizmetli 90la kapatti yani bahsettiginiz puanla cok zor. Evet 70 ile girme imkani veriyorlar ama gecen senlere bakin lise mezunu en dusuk 85 uzeri aliyor ben 10 parmak kursa gittim unv. Okurken girdigimde 82 ile yerlesemedim. Lise mezunu olarak.

Puanim düşük farkindayim ama denemekten bi zarar gelmez insllah olur.

Bu isler nasip isi . 85 aldin diye boburlenip senden düşük alanlari küçümseme. imam hatip mezunu arkadaş allaha inancin var herhalde bu havani goruyo biliyorsun dimi !
Hayir tabiki böbürlenmiyorum 50 de alabilirdim. Atanicam demen komik geldi dogrusu. Hoş torpil varsa 60la da atanirsin

Hayir tabiki böbürlenmiyorum 50 de alabilirdim. Atanicam demen komik geldi dogrusu. Hoş torpil varsa 60la da atanirsin

Atancam dediğimi hatirlamiyorum. Dalginlikla yazmis olabilirm belki ama öyle bisey demedim sadece mulakatlara cok iyi hazirlanip atanmaya calisacagimi ifade ettim.madem torpille 60 alan da ataniyo o zaman komik gelmesin niye komik buluyosun ki tuhafsiniz .dilerim bu havayla iyi bi yere yerlesirsiniz yoksa buda bana komik gelecek....yorum yapmaSaniz sevinirim....

sumoshh üslubunuz hoş değil. İnsanlar burada zaten stres içinde puanlar açıklandı herkes elinden geleni yaptı ve herkesin ortak amacı helal yoldan iş sahibi olmak. Bu puanla arkadaşın atanmak istemesi komik falan değil. Bu işler iyi ve stratejik tercih yapmak ve kısmete bakıyor kimsenin umudunu kırıcı yorum yapmamaya özen gösterin.

93 ve altı merkezi atamalarda memurluk için ümitlenmesin.
85 ve 75 merkezi atamada aynı değerde.İkisi de bir işe yaramıyor.
Son atamada hizmetli kadrosu 87'de kaldı.
Buradan pay biçmek lazım.
Konu sahibi,açıktan atamalarda şansını dene.
Nasip bu işler.

[/QUOTE="elcinbade, post: 37364875, member: 549848"]sumoshh üslubunuz hoş değil. İnsanlar burada zaten stres içinde puanlar açıklandı herkes elinden geleni yaptı ve herkesin ortak amacı helal yoldan iş sahibi olmak. Bu puanla arkadaşın atanmak istemesi komik falan değil. Bu işler iyi ve stratejik tercih yapmak ve kısmete bakıyor kimsenin umudunu kırıcı yorum yapmamaya özen gösterin.[/QUOTE]

Katiliyorum arkadasim sana zaten gerginiz bi de boyle kendini beğenmiş tavirlar insanin moralini iyice bozuyo. Bizde isterdik 100 alip keyfimize bakmayi ama hayat sartlari iste hazirlanamadan girdim bu puani alabildim. Anlayana tabi..

93 ve altı merkezi atamalarda memurluk için ümitlenmesin.
85 ve 75 merkezi atamada aynı değerde.İkisi de bir işe yaramıyor.
Son atamada hizmetli kadrosu 87'de kaldı.
Buradan pay biçmek lazım.
Konu sahibi,açıktan atamalarda şansını dene.
Nasip bu işler.

Peki teşekkür ederim.

[/QUOTE="elcinbade, post: 37364875, member: 549848"]sumoshh üslubunuz hoş değil. İnsanlar burada zaten stres içinde puanlar açıklandı herkes elinden geleni yaptı ve herkesin ortak amacı helal yoldan iş sahibi olmak. Bu puanla arkadaşın atanmak istemesi komik falan değil. Bu işler iyi ve stratejik tercih yapmak ve kısmete bakıyor kimsenin umudunu kırıcı yorum yapmamaya özen gösterin.

Katiliyorum arkadasim sana zaten gerginiz bi de boyle kendini beğenmiş tavirlar insanin moralini iyice bozuyo. Bizde isterdik 100 alip keyfimize bakmayi ama hayat sartlari iste hazirlanamadan girdim bu puani alabildim. Anlayana tabi..[/QUOTE]

Ben 3 yıldır lisanstan giriyorum.
Geceli gündüzlü çalıştım,85 aldım ama yine de garantisi yok atanmanın.
Öyle bir lanet sistem.
Canını sıkma sen.

ayneen boşuna kimse gerilmesin (:
şöyle tavsiye vermeden edemeyeceğim kesinlikle memur olmak istiyorum diyorsan sağlıkla ilgili bir bölüm oku 2 yıllık da olsa... alımlar çok olduğu için puanlar da düşük... çevremdeki bütün sağlıkçılar atandı :KK51:
bana da zamanında çok dediler ama ben yorulmuştum, sen daha hayatın başındasın taban puanlara bakarak kararını verebilirsin.
hee onun haricinde kpss atamaları hariç dışarıdan alımlarda çok yıpratıyorlar insanı:KK14: henüz 1 kere o şerefe nail oldum ama yine çevreden defalarca girenleri biliyorum ve kapıda da şahit oldum o strese, heyecana çaresizliğe.:KK31:

bizzat eniştem subaydı istifa etti kara kuvvetleri komutanlığı alım yapıyordu 83 puanla başvurdu taaa Ankaraya mulakata girdi 16 yıllık deneyimi var adamla dalga geçer gibi saçma sapan sorular sormuşlar ya:KK45:
insan şüphelenmeden edemiyor :KK14:

Ben imamhatip mezunuyum 85 aldim atanmiycam diye dusunuyorum sen 73le atancam mi diyosun? Şaka olmalı.
Bu nasıl yorum ya ne kadar ayıp? İster atanacagını düşünür ister düşünmez.Üstelik sormuş sadece şansım var mı diye. Ne meraklısınız insanların hevesini kırmaya.

Back
X