Aynen dogru diyorsun.Tercih yaptigim dönem istanbul disi cikmasin diye bir kaç tane de özel okul yazmistim,okudum mezun oldum ama siyasi hiç bakamadim o donemBunu kimse bilemez su durumda.
Hesabı size de kesebilirler, çemberin dışında da tutabilirler.
Çok bilinmeyenli denklem yani konunuz.
Bilgisayar teknolojileri ve programlama. En az 85 almam lazim diye biliyorumHangi bölümdü? Atama oranları nasıl?
Ozaman özendiriliyodu o okullar. Havalimanlarında fatih üni mezunu alınmadığını biliyorum.
Selam kizlar,benim kafama takilan bir sey var bilenler yorum yapabilir mi? Aylardir dersaneye gidiyoruz esimle. Cok test cozup calisamasak da emek verdik yalniz ben Gulen'in okullarindan birinden 2009da mezun oldum. Puanim iyi bile gelse atama sansim yok mudur sizce? Kotu bir dönemden gectik Allah vatanimizi bolmeye calisanlara,bizi birbirimize dusman etmeye ugrasanlara firsat vermesin...Simdi ben bilincsizce kayit oldugum bir okul yuzunden bosa mi cirpiniyorum? Fatih universitesi mezunu olup memur olan var mi? Yada söyle sorayim,bu okuldan mezun olup memur olanlar varsa akibetleri ne oldu?
İste bu nasil kanitlanacak?Bende bu konuyu merak ediyorum ne kadar saglikli bilgi bilmiyorumda bende olaylar basladiktan sonra cemaatle ilisigini kesmeyenler bu sıkıntıyı yasayacaklar diye biliyorum insallah bu gibi durumlardan insanlari etkilemezler cunku ulkenin 100%80nin bi sekilde yolunun cematgen gectigi olmustur ama okul ama dershane üniversite evler sohbetler vs ozamsn ulkenin yarisina yakini direk kamuyu cikarsin aklindan
Nolacak bu ulkenin hali valla sokulecek civiside kalmadi artikİste bu nasil kanitlanacak?
Mesela her iki grupla da ilgisi bulunmayan, sırf faiz oranı uygun diye bankas**dan kredi çeken memur bugun aciga alindi.
Kimse öngörüde bulunamıyor ki
Hadi beee o kadar da değil bende yurtlarında kaldım dershanesine gittim bizde mi yandık yaniİste bu nasil kanitlanacak?
Mesela her iki grupla da ilgisi bulunmayan, sırf faiz oranı uygun diye bankas**dan kredi çeken memur bugun aciga alindi.
Kimse öngörüde bulunamıyor ki
Memurmusunuz simdi kac yildir gorusmuyorsunuz hala irtibat icindeyseniz sıkıntı olusturabilirHadi beee o kadar da değil bende yurtlarında kaldım dershanesine gittim bizde mi yandık yani
Hadi beee o kadar da değil bende yurtlarında kaldım dershanesine gittim bizde mi yandık yani
Dediğim gibi öngörüde yok.Hadi beee o kadar da değil bende yurtlarında kaldım dershanesine gittim bizde mi yandık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?