Kpss hakkinda

valla bence olmaz bizim bildigimiz toplam sayı 50 bin belkide daha da fazladır

Allah rızası diye kandirdilar bizleri Allahtan Kurtulmuşum yoksa bende hala iclerindeydim

3 yıldır gitmiyorum bi bağlantım yok yani ev hanımı yım da bi işe girersem inşallah sıkıntı olmaz
Yok sanmiyirum ya tahminimce bu kisilerle bu son donem icerisinde ilisigini kesmeyen kisiler etkilenir eger oyle bi durum olursa once benim basim yanar hafazanallah

Umarım o kadar eski birşey sorun olmaz, onlar bi dönem çok iyilerdi çünkü.

Denildiği gibi, sizin alakanız olmasa bile ucundan kıyısından bulaştırmak isteyen, çekmeye çalışan, mağduriyeti kullanan çok oluyordu bunların ekibinden. Ben 2012'de üniversiteye başladım (devlet) ve devlet yurdunda kaldım, bizim sınıftan da onların evlerine, yurtlarına çekmeye çalışanlar oluyordu. Kızlar kyk'dan memnun musunuz, yemekler kötüymüş galiba, ev ortamında kalmak istemez miydiniz falan gibi muhabbetlerle gelenler oluyordu. Yani bunların ayrılığından sonra cemaatten elini eteğini çekmeyen yandı bence. Benim zerre ilgim olmamıştır, olamaz da zaten ama KPSS'ye girdiğim okulun adı Ergenekon'du yani benim için de bu kpss ile devlet kapıları kapanmış olabilir.

simdi yasal olmayan durumlarda bulunanlar sorguda.ama cokta incelerlerse olmayabilir sonucta okullarindan mezunsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…