kpss icin artık geç mi ?

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
merhaba bayanlar,
benim derdim onumuzdeki ortaogretim kpss sinaviyla,sizce az çok temeli olan biri bu sınava 0dan başliyor gibi çalissa cok mu geç kalms olr,konular yetisirmi ?oyle tereddutteyim ki hic baslamasam mi diye dusunuyorum.bu kadar zaman kala neler yapilabilir ?yardimci olursaniz sevinirim..

ortaöğretimden girmek istiyorsanız memur olmak için yüksek çok yüksek puan almalısınız. bölümünüz nedir. siz genede çalışın temeliniz sağlamsa olur. ama dediğim gibi çok yüksek almanız lazım çünkü ortaöğretimde memur alımı az oluyor genelde hizmetli kadrosu oluyor tercihlerde. en azından önlisans olsaydınız biraz daha yüksekti şansınız

temel var fakt 0dan baslamk istiyorm ama oylde konulr yetismez nerden baslamaliyim bilemiyorm :-(

Arkadaşın dedgn gbi temel saglamsa olur.bende grcem bu sınava

Hayir gec degil tabiki once baslamak daha iyiydi fakat zararin neresinden dönülse kardir .sıkı bir calisma ile basarabilirsin. Arkadas hizmetli aliyorlar demis evet genelde kadro hizmetli oluyor fakat eger donanimin iyi ise bilgisayar falan biliyorsan bircogu masa basinda oluyor. Milli egitim hizmetli kadrosu cok aliyor ve bunlar okullarda memurluk yapiyor.Yapmadim diye uzulecegine simdiden baslayip elinden geleni yap...

Hızlandırılmış kurslara gitsen çok faydasını görürsün.
Sınav eylülde sanırım, eşim de girecek.
Eğer matematiğin iyiyse, sözel dersleri oku geç, sizde anayasa ve güncel soruluyor mu bilmiyorum :26: Ben bu hafta sonu gircem nasipse, anayasaya iki hafta önce başladım aklımda kalması için. Yoksa unutuluyor. Faydasını gördüm denemelerde aklımda kalmış.
Başarılar dilerim kolay gelsin.

temel var fakt 0dan baslamk istiyorm ama oylde konulr yetismez nerden baslamaliyim bilemiyorm :-(

kendine ders programı hazırla sınava kadar. bugün şu ders şu konu çalışılacak diye. sınava kadar yetişecek şekilde hazırla. sonra bütün gün çalışman gerekiyor gerçi 2 ay kalmış yanlış hatırlamıyorsam. iki ay sık kendini testte çöz ama dediğim gibi önlisans oku yada lisans oku daha şanslı olursun canım.

Allah kolaylik versin..(teşekkurler yorum icin)

Program yap kendine.mesela bende yeni başlıyorum matematik 1 saat geometri 1 saat yapıyorum hergün.konu bitince türkçe 1saat çografya 1 saat öyle yapyrum hergün 2 3 saatini ayır.

yazdgnz hersey icin cok tesekkurler,bukdr yapici yorumlariniz icinde..
evet hizmetli kadrosu var fakat ben memurluk icin cabaliyorum.gecen gun bir sitede milli egitim ilani gordum isaret dili bilen ortaogretim mezunu alimi vardi fakat kisa bir arastirmda gordum ki isaret dili kursuna katilmak icin onlisans meznuu olmak gerekiyor bu nasl celiskiyse cnm skldi

tesekkurler,Rabbim yardimciniz olsun ve evet anayasa da guncel bilgler de soruluyor verdgnz taktigi deneyecegm

Program yap kendine.mesela bende yeni başlıyorum matematik 1 saat geometri 1 saat yapıyorum hergün.konu bitince türkçe 1saat çografya 1 saat öyle yapyrum hergün 2 3 saatini ayır.

peki cok tesekkurler umarim yetisir.

başarilar..

3 ay çalışıp sınava gıren bırtek sen olmayacaksın..dene..

keşke ile inşallah arasında çok fark var

moral vermek isterdim ama bence çok geç.Daha önce başlamalıydınız.

hergün en az 1 - 2 saat vaktini ayırırsan neden olmasın? ama düzenli çalışman çok önemli.

moral vermek isterdim ama bence çok geç.Daha önce başlamalıydınız.

3 ay çalışıp sınava gıren bırtek sen olmayacaksın..dene..

keşke ile inşallah arasında çok fark var

haklidisiniz,cok tesekkurler

günde 1 2 saattini vererek mümkün değil yapamazsın. bir yerde çalışmıyorsan sabah 9 da baslayıp kendıne plan yapıp 1 saat su derse çalısacam 1 saatt buna dıye kendıne olan yaparak calısabılırsın. sakın umıtsız olma sen elınden gelenı yap bır bakmıssın senin çalıstıgın en cok bıldıgın yerden gelmıs sorular.

umarim oyle olur,cok sagolun

Bu ctesi yapilacak olan lisans kpss'ye hala calisiyorum ben. Dusunsene sadece 3 gunum kaldi. :)

Asla gec degil. Insan bir gunde bile neler ogreniyor.

Hemen ve sıkı calismaya baslarsan muhtesem sonuclar alabilirsin.

Kesinlikle umutsuz bakma olaya.

Azmet.
Dua et.

Gerisi gelir elbet.

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…