efsunsuz Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2014 4.213 4.244 133 2 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay__060 #21 ay__060 .!.: umarim oyle olur,cok sagolun Genişletmek için tıkla... denerseniz belki kazanamayabilirsiniz ama belki de kazanırsınız denemezseniz sonuç açıktır zaten kaybetmişsinizdir.... bence denemek lazım çalışmak lazım
ay__060 .!.: umarim oyle olur,cok sagolun Genişletmek için tıkla... denerseniz belki kazanamayabilirsiniz ama belki de kazanırsınız denemezseniz sonuç açıktır zaten kaybetmişsinizdir.... bence denemek lazım çalışmak lazım
A ay__060 İnanç Sabır Dua❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2013 6.401 6.897 248 Adana 2 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay__060 #22 efsunsuz .!.: denerseniz belki kazanamayabilirsiniz ama belki de kazanırsınız denemezseniz sonuç açıktır zaten kaybetmişsinizdir.... bence denemek lazım çalışmak lazım Genişletmek için tıkla... BalikKraker .!.: Bu ctesi yapilacak olan lisans kpss'ye hala calisiyorum ben. Dusunsene sadece 3 gunum kaldi. :) Asla gec degil. Insan bir gunde bile neler ogreniyor. Hemen ve sıkı calismaya baslarsan muhtesem sonuclar alabilirsin. Kesinlikle umutsuz bakma olaya. Azmet. Dua et. Gerisi gelir elbet. Bana Allah yeter... Genişletmek için tıkla... cok haklisiniz Allah kolaylk versin
efsunsuz .!.: denerseniz belki kazanamayabilirsiniz ama belki de kazanırsınız denemezseniz sonuç açıktır zaten kaybetmişsinizdir.... bence denemek lazım çalışmak lazım Genişletmek için tıkla... BalikKraker .!.: Bu ctesi yapilacak olan lisans kpss'ye hala calisiyorum ben. Dusunsene sadece 3 gunum kaldi. :) Asla gec degil. Insan bir gunde bile neler ogreniyor. Hemen ve sıkı calismaya baslarsan muhtesem sonuclar alabilirsin. Kesinlikle umutsuz bakma olaya. Azmet. Dua et. Gerisi gelir elbet. Bana Allah yeter... Genişletmek için tıkla... cok haklisiniz Allah kolaylk versin
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 745 363 2 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay__060 #23 ay__060 .!.: haklidisiniz,cok tesekkurler Genişletmek için tıkla... rica ederim kendı adıma 40 yaşına yaklaşmış öğretmen adayı arkadaşlarım var..yaş haddınden memur olamama kaygılarına rağmen sınava gırdiler.. geç oldu dıye düşünürsen ohoooo onlar ölsünlerdi madem.. hiçbişeye geç kalmadın..eylüle daha var elinden gelenı yap ki; ilerde keşke deme..
ay__060 .!.: haklidisiniz,cok tesekkurler Genişletmek için tıkla... rica ederim kendı adıma 40 yaşına yaklaşmış öğretmen adayı arkadaşlarım var..yaş haddınden memur olamama kaygılarına rağmen sınava gırdiler.. geç oldu dıye düşünürsen ohoooo onlar ölsünlerdi madem.. hiçbişeye geç kalmadın..eylüle daha var elinden gelenı yap ki; ilerde keşke deme..
A ay__060 İnanç Sabır Dua❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2013 6.401 6.897 248 Adana 2 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay__060 #24 TheTudors .!.: rica ederim kendı adıma 40 yaşına yaklaşmış öğretmen adayı arkadaşlarım var..yaş haddınden memur olamama kaygılarına rağmen sınava gırdiler.. geç oldu dıye düşünürsen ohoooo onlar ölsünlerdi madem.. hiçbişeye geç kalmadın..eylüle daha var elinden gelenı yap ki; ilerde keşke deme.. Genişletmek için tıkla... birde o kadar emek veren insanlar var gercekten Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir gun kalana kdr calisacgm sagolun
TheTudors .!.: rica ederim kendı adıma 40 yaşına yaklaşmış öğretmen adayı arkadaşlarım var..yaş haddınden memur olamama kaygılarına rağmen sınava gırdiler.. geç oldu dıye düşünürsen ohoooo onlar ölsünlerdi madem.. hiçbişeye geç kalmadın..eylüle daha var elinden gelenı yap ki; ilerde keşke deme.. Genişletmek için tıkla... birde o kadar emek veren insanlar var gercekten Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir gun kalana kdr calisacgm sagolun
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 745 363 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay__060 #25 ay__060 .!.: birde o kadar emek veren insanlar var gercekten Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir gun kalana kdr calisacgm sagolun Genişletmek için tıkla... amin canım.. hayırlısı olsun..
ay__060 .!.: birde o kadar emek veren insanlar var gercekten Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bir gun kalana kdr calisacgm sagolun Genişletmek için tıkla... amin canım.. hayırlısı olsun..