Tek tek alıntılayamadım.Önlisans olarak farklı bi bölümden girmiştim.aslında ilahiyat okudum ama DİKAB a hazırlanıyorum
Herkesin bölümü kendine göre emek istiyor. A kadrolar çok zor farkındayım ama ben zaten çalışmaktan falan gocunmuyorum stres oluyorum.şimdi yarısını bitirdim kitapların ama istediğim seviyede değilim normalde olsa 12-15 saat ders çalışırdım.ama bu ayda olmuyo.
oruç tutmasan?Bu sene mezun oldum.Öğretmenlik için kpss(öabt) ye hazırlanıyorum.kpss finallerime denk geldiği için çok iyi geçmedi.aslında eylülde başladım çalışmaya ama araya sınavlar okul staj girdi hep.şimdi alana başladım ama 10 dan fazla konumuz var ve kpss kitapları eksik olduğu için bilgi açısından okul kitaplarından hazırlanıyorum. Her kitap ortalama 200 sayfa.hem yetiştirememe telaşı,hem oruçta çalışmanın zor olması beni epey yordu.çok stres altındayım. Olmassa o kpss kitaplarını baştan çalışmak, kpss ye 3.kez hazırlanmak beni çok geriyo.yazıp rahatlamak ve tavsiyelerinizi almak istedim.
Öğretmen kadroları o 10 binin içinde değil. Ağustosta olacaktı da dediğin gibi bu sene yok dediler. Kadroları belli değil yani henüz.Valla belki şimdi bilmeyen biri gelip de sana 10 binden fazla memur alımı yapılacakmış, çalış, kas falan derdi ama o 10 bin memurun 6 bin küsürü sağlık alanında. 6 bin küsür kişilik kadro kafadan elendi zaten. Alanın Din Kültürü, avantajlı alan çünkü alımları diğer branşlara göre daha fazla. Ağustosta da atama yapmayacaklar zaten. Sen yine de olumsuzluğa kapılma çalış.
Ya biri bana yardim etsin :)
Aksamdan beri oku oku bi sonuc bulamadim
Simdi ben kpss A grubundan giricem
Alanim uluslararasi iliskiler ama hicbir bilgim yok bu sinav konusunda
Simdi muhasebe ,iktisat,hukuk,maliye bir suru alan sorulari var ben hepsini yapmak zorunda miyim ?
Kpss B den de tercih yapabiliyor muyum?
Tercih yapcaksam her iki sinava nasil giriyorum
Ay nolur adam akilli sekilde biri bana aciklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?