- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok emek istiyo.hangi bölümsünüzgirmey
gireceğin kurumların hangi puan türü ile aldığına bak
atıyorum P79 P 83 P 91 gibi sayılar
sonra bu puan türlerinin ders ağırlığına bak
ona göre derslerden giriyorsun
ama zaten ul ar kendi bölümün hukuk maliye vs giriyorsun galiba da mesela Çeko İstatistik falan gerekmiyor
tek tek kurum bazlı bak
B grubu sadece çift yıllarda
2017 de girsen de atama yok
ikisi aynı sınav yani Genel Kültür Genel Yetenek bölümü, aynı bir sınav çözüyorsun ikisinin puanı da hesaplanıyor
KPSS topiğine bak daha aydınlatıcı bilgiler vardır
Nasil hesapliycam o kadar kurumu
O kadar puani ya keske bi uls.ar.ils.kilerci ciksa da anlatsa :)
Sagol ama uzun uzun yzmissin
İktisat için de aynı şey geçerli, bin tane puan türü var. :)
Siz cozebildiniz mi nasil oldugunu :)
Ben aksamdan beri safa dondum :)
Canım kardeşimde aynı sıkıntıda. İnşallah güncelleme: atandım yazdığın günleri görürüz.Bu sene mezun oldum.Öğretmenlik için kpss(öabt) ye hazırlanıyorum.kpss finallerime denk geldiği için çok iyi geçmedi.aslında eylülde başladım çalışmaya ama araya sınavlar okul staj girdi hep.şimdi alana başladım ama 10 dan fazla konumuz var ve kpss kitapları eksik olduğu için bilgi açısından okul kitaplarından hazırlanıyorum. Her kitap ortalama 200 sayfa.hem yetiştirememe telaşı,hem oruçta çalışmanın zor olması beni epey yordu.çok stres altındayım. Olmassa o kpss kitaplarını baştan çalışmak, kpss ye 3.kez hazırlanmak beni çok geriyo.yazıp rahatlamak ve tavsiyelerinizi almak istedim.
Amin çok teşekkür ederim.:)Canım kardeşimde aynı sıkıntıda. İnşallah güncelleme: atandım yazdığın günleri görürüz.
Rabbim kolaylıklar versin.
60 la kapatmadı 64 le kapattı.o da 2. Atamada.ağustos atamasının olmadığını biliyorsunuzdur.ayrıca daha iyi bi puan alıp kendi şehrime atanmam gerekiyo.çalışıp çalışmayacağımı sizden öğrenecek değilim.mübarek günde sataşmayın.Dinciler de telas yapiyosa biz ne yapalim 85 le kapatti. Yani canim 60 puan almak zor geliyorsa bosver çalışma zaten