- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınav ne zaman. Bence yetişir. Tabiri caizse Allah ne verdiyse yardırın. İlerde keşke dememek için elinizden geleni yapın. Başarılar.
matematik sıfır temelle olur mu sizceSizin disiplininize bağlı günde ,6-7 saat çalışırsan iyi bir puan alırsın ama ara sıra çalışırsan 70 i zorlansin
Evet olur İlyas güneşle Mehmet bilge yıldız tavsiye ederim sozelin iyiyse 5 mat yapsan yetermatematik sıfır temelle olur mu sizce
Senin kapasiteni bilemeyizmatematik sıfır temelle olur mu sizce
matematiği direkt elemek yerine şansımı denemek istiyorum tavsiye için teşekkür ederimEvet olur İlyas güneşle Mehmet bilge yıldız tavsiye ederim sozelin iyiyse 5 mat yapsan yeter
Evet matematiği eleme rakiplere genellikle matematik ile fark atarsın önerim budur.matematiği direkt elemek yerine şansımı denemek istiyorum tavsiye için teşekkür ederim
Çok rahat yetişir. Ben temmuz falan diye düşünmüştüm. Ona bile yetişirdi eylüle gayet rahat halledersin.Sınav eylülde
Elimden geleni yapacağım inşallah 80 bandına çıkarım ezberim iyidir matematiği de elemeyeceğimÇok rahat yetişir. Ben temmuz falan diye düşünmüştüm. Ona bile yetişirdi eylüle gayet rahat halledersin.