• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss lisans yetişir mi?

Melissxxs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
88
merhabalar ben sağlık yönetimi mezunuyum en son alım 77 puan ile istanbula olmuş sizce şimdi başlasam konularım yetişir mi bu puan bandına çıkabilir miyim ilk kez hazırlanacağım ve temelim hiç yok desem yeridir bana yardımcı olursanız çok sevinirim

En son öyle olmuş yani yığılma olursa bilemem

Yaklaşık bir ay sonra ben de bir sınava gireceğim, o sınav olmazsa sonraki olur diye bakıyorum olaya.
Şimdi başlarsanız bu sınav belki yetişir, baslamazsaniz kesin yetişmez. Kolay bir seçim bence.
Sınavınızda başarılar dilerim.

Siz bir başlayın bakalım gerisi gelir

Bizim fikirlerimizin önemi yok önemli olan sizin çalışmanız gayretiniz

Sınav ne zaman. Bence yetişir. Tabiri caizse Allah ne verdiyse yardırın. İlerde keşke dememek için elinizden geleni yapın. Başarılar.

Sizin disiplininize bağlı günde ,6-7 saat çalışırsan iyi bir puan alırsın ama ara sıra çalışırsan 70 i zorlansin

Sınav ta eylulde
7 ay var. 5 ayda yetişir

Sozum meclisten dışarı,, genelde boyle yetistirir miyim yapar miyim vs gibi dış destek arayan kişilerin yetiştiremediğini yapamadıgını gördüm. Çünkü aksiyon almak için bekler bekler bekler ve bekler. Genelleme yapıyorum tabiki.
Çünkü istek ve azim içten gelir dıştan değil ve hemen aksiyon alınır. Umarım burda yapabilir miyim yetiştirebilşr miyim diye mesaj yazmak yerine aksiyon çoktan almışsınızdır.

Back
X