kpss mahvettin beni

Denizliche

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.397
757
363
37
Bugün kpss sonuclari ve istediğim sonucu alamadım canim açıyor isten çıktım aylarca kursa gittim evde çalıştım kocami anami babamı kendimi ihmal ettim tek amacım şu sınavı kazanmaktı..kendimden çok babam için doğmamış cocuklarim içindi dua ettim yalvardim allahima ne olur bana yardım et bana güç kuvvet ver kazanayım diye..ama olmadi yapamadım lanet olası stresim yüzünden bütün sinavim titremekle geçti açıyorum kendime üzülüyorum emeklerime özür dilerim babacim beni okutmak için kendinden yaptigin fedarliklarina özür dilerim kocam seni ihmal ettigim icin özür dilerim doğmamış cocuklarim en çok ta sizin için istemiştim memurluğu affedin beni
Canım çok sıkkın 54 puan aldım hiç bir yere atanamam bu puanla emeklerim boşa gitti sadece yazıp rahatlamak istedim

Ben hamile halimle girmiştim sınava. Hayırlısı demek böyleymiş

Sınavda 2 sıra inumde hamile bir arkadaş vardı sancısı tutup duruyordu yan tarafimda oguren biri onlarda çok etkiledi beni sinavda

Sinav sistemi zaten adaletsiz, bir de 69 puanla tereyagindan kil çeker gibi sak diye atananlari görmek sefalarini izlemek daha adaletsiz, hele ayni yil ayni sinavda alinan 85 gibi cici bir puan varken..
Tek sen değilsin, yalniz değilsin saat 5ten sonra ülke genelinde moral sıfır sıfır sıfır

Şu ülkede güvenemediğim ve bilinçli olarak kaçtığım şeylerden biri de KPSS.

Şu sınava girip, iş sahibi olanı hiç görmedim. Yıllarca kurslara gitti çevremdeki insanlar, yıllarca sınavlara girdiler. Kime sorsam bu yıl da olmadı.

Torpilin, adaletsizliğin ve binlerce insan yığınının olduğu bir yerde mantık aranmaz.

Hayatımda girmedim, girmem de bu sınava.

Denizliche aynı durumdayız babam o kadar okuttu ne özelde işim rast gitti ne de kpss de bir de benim kızım var ve ben onu ders çalışacağım diye memlekete gönderdim sonuç ölsem keşke. .....

Adalet hiçbir kurumda yok maalef

Bende ilk kez bu yıl girdim ve pişman oldum sağlığımı kaybettim yüksek tansiyon hastası oldum bu yaşta sınavdan sonra

sizin bölüm ne

Neden stres için psikiyatra gitmediniz ki?
kendinizi tanıyorsunuzdur az çok
küçük bi ilaç desteğiyle atlatırdınız sınavı

üzülmeyin artık olan olmuş sizin de başka bir yola gitmenizin zamanı gelmiştir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…