Merhaba arkadaşlar ben 33 yaşında iki çocuk annesiyim kpss ye gireceğim bundn 3 yıl önce 68 almıştım ama şuan 80 puana ihtiyacım var öabt ye girmem gerekiyor hiçbir bilgim yok daha önce gy-gk girmiştim sizce yapabilirmiyim yoksa rakiplerim karşısında çok mu geç kaldım
33 yaşında atandım ben de. Öabt'ye ilk kez girdim, mezun olalı 10 sene oldu, hiçbir şey hatırlamıyordum. 77 ile atandım. Yaparsınız, şimdiden başlayın çalışmaya.
Kesinlikle yaparsınız, ben 29 yaşındayım ÖABT ye dair hiçbir şey hatırlamıyordum ilk defa kpssye hazırlandım.OABT için uzaktan eğitim aldım,gk gy ve eğitim bilimlerinde de youtubeda benimhocam kanalından yararlandım 82 puan aldım.1 yıllık düzenli çalışmayla halledebilirsiniz
Kesinlikle yaparsınız, ben 29 yaşındayım ÖABT ye dair hiçbir şey hatırlamıyordum ilk defa kpssye hazırlandım.OABT için uzaktan eğitim aldım,gk gy ve eğitim bilimlerinde de youtubeda benimhocam kanalından yararlandım 82 puan aldım.1 yıllık düzenli çalışmayla halledebilirsiniz
Not tuttum hatta hayatımın hiçbir alanında bu kadar defter bitirmemişimdir Size de tavsiye ederim tekrarlarınızı kendi notlarinizdan yaparsınız çok daha faydalı olur
33 yaşında atandım ben de. Öabt'ye ilk kez girdim, mezun olalı 10 sene oldu, hiçbir şey hatırlamıyordum. 77 ile atandım. Yaparsınız, şimdiden başlayın çalışmaya.