Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ;
Son basımlardan önlisans kpss hazırlık kitabı olan var mı arkadaşlar varsa kaç para
Bu yıl kpss ye girmem sart![]()
hmm.. güzel ve faydalı olabılecek yayınlara benzıyor ama kargocuretı falan derken vbızı bayagı asacak fıyatı :26: daha uygun olmalı bence![]()
piyasa fiyatının yarısını söyledim aslında tertemiz kitaplar, hiç kullanılmadı. gerçekten almak istiyorsanız işiniz görülsün diye son 15 tl olur.
hangi şehirdesınız peki![]()
tatlım son 15 demiştin kitaplara kapıda ödemeli olarak yollarmısın ?burdurdayım ben. en uygunu ptt kargo, ne kadar tutar bilmiyorum ama ağırlığını tartarım isterseniz
tatlım son 15 demiştin kitaplara kapıda ödemeli olarak yollarmısın ?onay evrırsen adres bılgılerımı ozelden yazarım
![]()
kapıda ödemelinin masrafı varmış ama ne kadar bilmiyorum, ayrıca maliye denetliyormuş vergisi açısından. (ticaret yapılıyor anlamında) isterseniz ben kitapları size karşı ödemeli kargoyla göndereyim. ürün bedelini vakıfbank atmsinden kartsız olarak veya ıban numarama gönderebilirsiniz.
kargo ucretı ne kadar tutar acaba bı tartsanız kıtapları ona göre yollarsınız bana uyar cok yuksek olmayacaksa kargo ucretı amenna alırım. yoksada pahalıya gelır kuzum![]()
şuanda internetten hesapladım. en fazla 4 kg gelir, 2 - 3 veya 4 kg için ptt kargo ile 7,50 tl ile 8,50 tl arasında tutuyor. uygun mu sizin için
benım ıcın uygun ok
özelden bılgılerımı yazayım![]()
kartsız para yatırma işlemi yapmayı denedim bugün 5 tl masrafı varmış. ödeme şeklinizi netleştirdiyseniz ve onun masrafını da göze alıyorsanız kitapları gönderebilirim.