kpss puanım ve düğün...

işte benim de şu an bu boşlukta aynı şey olacak kayınvalidemle aynı yerde olduğumuz için yok size geliyorum yok şu yapılacaktı yok bugün bu var. kayınvalidemi çok seviyorum ama bunlar mutlaka olan şeyler ve normal bi durumda çok basit şeyler olsa da böyle bi durumda bunlar beni bunaltıp yorar mı diye düşünüyorum. kendimi de şöyle olur böyle olur diye şartlamak istemiyorum ama kafam karışıyo işte . şu an sözlüm her şekilde arkamda beni destekliyo. maddi konularda da 1 yıl daha ertelenmesi daha iyi olur aslında ama acabalar beynimi kurcalıyo

Son düzenleme:
Nickinden anladığım kadarıyla İngilizce bölümünü bitirmişsin
Nişanlın doğru demiş bence atanmayı bekle kesinleee. Evlendikten sonra daha zor kpss'ye çalışman..Çevremdekilerden biliyorum..
5 yıldır birlikteyiz demişsin.. Sen daha iyi bilirsin yıpranır mısınız yıpranmaz mısınız ama kesinlikle ataman olmadan evlenmee...

8 sene atanmayı bekleyip sonunda atanmıs biri olarak derimki koca bulunur ama bir gelecek kolay bulunmaz öle kolay dğil hersey okul bitti bir sene sonra atanmadım yok öle benim gibi ceken yoktur su kpss belasından ama sonunda şükür oldu sende bunun caresine bakcaksın hemde bölümün ing.daha neki zoru basar evlenip kolaya kacma planları kurma ben 30 yasımda evlendim atanmak önceligimdi seninde derdin bu olsun kaldıki kusura bakma ama seni seven biride atan evlenme sonra demez benim esim beni atanmadan önce sevdi olay budur

sözlüm de beni destekliyo zaten benim onla ilgili bi sorunum yok. ben bu sene ingilizce öğretmenliğinden mezun oldum ve atanamayacağım bi puan aldım. ulk işim geliyo her şeyden önce evet ben de biliyorum.benim söylemek istediğim eğer ben seneye atandığımda sözlümün yanına gidemezsem ve biz evlenirsek (ki ailelerin isteği bu) evli olduğumuz halde bi sene ayrı kalcaz ben bunu hiç istemiyorum sözlüm de istemiyor. ama aileler baskı yapacaklar buna eminim. ve şu an ben kayınvalidemle aynı yerde bulunduğumdan her şey laf olacak daha çok bunalıcam gibi geliyo. kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım.

öncelikle selamlar branşdaşım,ben de atanamıyorum lakin eylülde düğünüm var
inşallah hayırlı kararlar alırsınız. iki arkadaşım da evlendikten sonra atandı,kendi evlerinde rahat kafayla çalışarak. ben de onları örnek aldım dermişim
bi arkadaş daha yazmış ben de dile getireyim,kısmet arayan teyzeler bile atanmamış kıza pas vermiyor günümüzde,sanki vebalıyız,sözlünün atanmadan evlenmeyelim lafı da aklıma bunları getirdi

sözlümün atanmadan evlenmeyelim lafı şu sebepten ötürü ben önümüzdeki ağustosta atandığımda (ki bu sene çok çalışamadım, çalışırsam yapabileceğime eminim) o yaz da düğünümüz olursa evlencez bi ay bile birlikte kalmıycaz ve yine ayrı yerlerde yaşıycaz en az bi sene biliyosunuz adaylık durumları yüzünden. biz bunu istemiyoruz evlendim hooop ayrı yere gittik ne anladım ben bu evlilikten :S yoksa her halimle işim gücüm olmasa da çok şükür rahatlıkla bi ev geçindirebilecek durumda. o söz lütfen yanlış anlaşılmasın

benim yaşadığımın aynısı nerdeyse bizde eşimle üniverstede tanıştık 5 yıl flört dönemi sonrasında beni okul bitti atamam olmadı eşim 3 yıl olmuştu çalışıyordu doğuda,söz yaptık seneye yaza atamam olursa düğün yapılacaktı ben ailemin aynında nişanlım çoook uzakta gerçekten zordu.nişanlım ataman olsada olmasada düğün yapcaz ben ikna edecem diyordu ikimizede bu ayrılık zor geliyordu..heleki bana.....a,lemde çok anlayışlı değildi malesef..bir yandan çalışıyordum ücretli olarak bir yandan eve geldiğimde annem yakınıyordu ona yardımcı oluyordum,abimin çocukları bişzden çıkmıyordu,ev ımarhane gibiydi ve ben bu ortamda kpss çalışıyordum herkes uyuyordu fincan fincan kahve içipo sabaha kadar kpss çalışıyordum...sıkıldıkça nişanlımla dertleşiyordum...ama nişanlımın ailesi ile çok resmi oldum aynı şehirde olmamamız avantajdı aslında ama onlarda arada gelirler beni ziyaret edip giderlerdi ,düşünceli davrandılar şükür....kpss açıklandı yeterli puanı almıştım hemen düğün yaptık ve düğünümden 2 gün sonra atandığım şehir belli oldu 6 aatlik bir mesafedeydi...gittik orda bana bir ev açtık bir yıl eşim geldi arada ben gittim evime rapor aldım derken geçti 1 yıl ..şimdi 8 yıl oldu ...size tavsiyem bu 1 yılı iyi değerlendirin.branşınız ne? kafanızı düğüne takmayın sonrasınıda düşünmeyin..gelin moduna sokmasın sizi kimse yani yok kayınvalde gel ddedi,git dedi..falan bunlara meyil vermeyin..yazılın bir kpss kursuna bu senede öğrenciymişsiniz gibi davranın....ataman olmadan evlenirsen evlenince çok daha zor ..her iş sizi beklerken evde nasıl ders çalışacaksınız? nişanlınızla telefonda konuşursunuz ve kursa devam edersenizde evde olmaktan bunalmamış olursunuz ve ders çalışmanızada vesile olacaktır...kafanıza takmayın..herşey zamanla rayına oturuyor ..şimdi dün gibi.......Allahbyardımcınız olsun..sıkıntı yapacak bir durumunuz yok...evlilik oluyor canım hiç kavuşamycak gibi hissediyor insan başta ama sadecesabır canım

ayrıca tebrik ederim canım seni şimdiden. çok sevindim adına

çok teşekkür ederim yorumunuz için. inşallah darısı başıma böyle bi huzur... sözlümle birlikte içime su serptiniz. ben sonuçları öğrendiğimden beri içime atıp duruyorum bi onla konuşurken rahatlıyorum. demin konuştuk hiç bi şey senden önemli değil dedi. ben her ne kadar yüksek puan alabilsem bile seneye yanına atanma ihtimalim hiç yok. o yüzden yakın yerleri yazarız ben hep yanında olurum hafta sonları dedi. çok rahatladım çok güzel konuştuk. düğün konusunda bize baskı yapacaklar sen uzaktasın ben burda onların yanındayım ne olacak dedim öyle bi şey dedekleri zaman hemen beni arıyosun dedi.

çok çok sağolun hepiniz de yorumlarınız bana ışık tutuyo bu sıkıntılı anımda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.

canım bölümün ne kaç puan aldın. hiç bişey için umutsuzluğa kapılma senden önemlimi evde mi kaldın sanki bir yıl güzelce hazırlan atandıktan sonra evlenrisiniz

canım bölümün ne kaç puan aldın. hiç bişey için umutsuzluğa kapılma senden önemlimi evde mi kaldın sanki bir yıl güzelce hazırlan atandıktan sonra evlenrisiniz
bölümüm ingilizce canım 67 gibi düşük bi puan aldım bu sene ilk girişimdi okul staj derken hepsini bi anda yürütemedim

canım... ben nişanlımdan önce atandım o benden sonra atandı yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız... ayrı kalmayalım die bu yaz evlenmedik sömestr de evlenelim ortası olsun dedik.. ama ailesi bizi mahvetti resmen.. bi düğün tarihi için kırk takla attırıyolar hala da sorunların içinde cebelleşiyoruz..
bu tamamen size ve ailelere bağlı... eğer aileler sıkıntı çıkarabilecek potansiyeldeyse aman ha nişanlılık sürenizi uzun tutmayın .. ama ki aileler anlayışlıysa ve hemfikirse her konuda, o zaman derimkii sınavına konsantre ol evlilikten önce. ben de ingilizceciyim inan ki diğer branşlara göre çok daha rahat atanırsın. benm sana bahsettklerm kendi kuyruk acımla anlattğm şeyler. ben şuan öyle pişmanım ki 1 yıl ayrı kalmyaı göze almadğm ve aile faktörünü ilişkmzden çıkarmadğm için... hakkınızda hayırlısı olsun canım. hem daha kontenjalar belirlenmedi bakarsın olur? ingilizceden çok iyi bir alım olacak bildiğim kadarıyla.. Allah yardmcnz olsun! herşeye ve herkese rağmen sevdiğine sıkı sıkı sarıl gerisi hallolur Allahın izniyle..

Daha yeni mezunsun önümüzdeki yıl için hazırlan hemde bölüm ingilizce atanma şansınız artıyor .Kİmbilir belkide bu sene atanırsınız belli mi olur? Artık ing ilköğretim 2.sınıftan itibaren hemen ümitsizliğe kapılmayın.En kötüsü seneye atandınız demektir.Herşeyd ebir hayır vardır.Geç olsun güzel olsun.

çok tebrik ederim canım ne güzel ikiniz de atanmışsınız darısı başıma inşallah. ailesinin yarattığı duruma da çok üzüldüm. işte aileler işin içine girdiğinde o eski laylaylom günler kalmıyo. kayınvalidem anneme ee atanamızsa ceren bi yıl daha mı düğün yapmıycaz olur mu hiç öyle diyo. annem de onla aynı fikirde. etrafa teyzemlere anneannemlere kalsa zaten eylülde felan düğünüm olacak benim de her kafadan bi ses çıkıyo. ama demin sözlüm son noktayı koydu. öyle bi şey söyledikleri zaman direk bana haber veriyosun ben arıyorum dedi. onlar evlenmiycek biz evlencez bizim hayatımız dedi. bakalım ne olacak artık. ingilizceden çok alım olacak diyolar ama ben pek zannetmiyorum olacağını branş sıralamasına felan bakınca pek umut yok sanki

şmdi bu sene atanamazsan eğer, 2014 yazında mi evleneceksnz???

eğer onun görev yerine yakın bi yer olursa 2013 sonbaharında da olabilir ama uzak yerlere düşersek bize 2014 yazın yolu görünüyo

atanmadan evlenen bi ark.ım oldu hamile kaldı istemeden :44: bu gibi ihtimalleri düşününce de doğru yoldasınız bence canım

işte yarım yamalak bişeyler istemiyorum. öyle bi durum olsa benim hamileliğimin bebeğimizin her anının yanında olmasını isterim. evlilik tek kişilik değil sonuçta. bakalım neler gelecek başımıza :) bi de 10bin ingilizceci alırlarmıs ben de atanırmısım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…