Kpss ve çocuk

Kendi kendine sıkılmadan oynayabiliyor süper birşey bu. Hiç bozmayın istese sizi rahat vermez zaten.

kızım üç yaşında etkınlık kıtabı aldık onu yapıyorum.oynuyoruz sonra artık kendın oynamalısın ben dinlenmek ıstıyorum dıyorum. kendımı kötü hissetsemde kendı kendıne oynamayı bılsın ve öğrensin.her zaman yanlarında olamayız.

Peki bi aile yakininiz var mi yardim eden okuldab cikinca alabilecek
Ben suan ucretsiz izindeyim kızim 1 yasinda. Eylule kadar evdeyim. Eylulde baska bi sehirde meslek hayatima baslicam. Esim suanki bulundugum sehirde kalacak. Hafta sonlari yaniimiza gelicek.
Gittigimiz sehire bi kac ay annem gelicek. Sonrasinda bakici tutucam kucuk kizim icin. Bakiciyi evde istiyorum ki oglum geldiginde onu alabilsin.

Yani bu sekilde planladim. Umarim hersey yolunda ilerler.

Canim merhaba bende 2 tane var biri 4 biri 2 yasinda gunduzleri uyutunca aksamlari esim gelip yemek fasli bitince oyuncaklarini dokup basliyorum onlari yatirinca geri devam ediyoruum.Seni cok iyi anliyorum.Bizimkiler kanka gibi olduklari icin benle pek ilgilenmiyolar birbirlwriyle oynuyolar.Kafamda o kadar cok soru var ki seni buldugum iyi oldu.Calistigimda mecvur krese ve okula gitcekler acaba onlara haksizlik olurmu diye kendimi yiyorum.Bi yandan sartlar kotu kaliteli yasayamiyoruz diyorum..Yasadigim sehirden baska sehir tercih edicez.Ege tarafina yerlesmek istiyoruz akrabalar ailemiz ankarafa buda gozumu korkutuyor.Yine bi yanim buyuksehirdense kucuk yer cok daha rahat olur diyo.Kendimle savasip duruyorum :KK70:
Aynen benim kafamdada deli sorular dolu. Ders çalıştıgımda çok şükür gelmez yanıma çok rahatsız etmez dediğin gibi kendi kendine oyalanır ama tabiki bi ihtiyacı oldugunda mutlaka ilgileniyorm ne gerekiyorsa gün içinde evde oynarız biraz sonra dışarı çıkarız ama yinede ders çalışınca onu öyle kendi halinde görünce anne yüreği heralde içim sızlıyo ama saolsun hanımlar içimi rahatlattı allah razı olsun

Kızım 3 yaşında, 2 yaşında kreşe başladı. Evden çalıştığım için sizin gibi yapıyordum. Ben de arada gidip oyunlarına eşlik edip, sonra yine kendi işime dönüyordum. Yalnız çizgi film günde 2 kere en fazla yarım saat izlerdi o zamanlarda. Şimdi 45 dakika filan izliyor. Bence çizgi film mevzusuna dikkat ettiğiniz sürece, yani çok uzun süre izlemiyorsa, yaşına uygun şeyler izliyorsa, gerisini gayet güzel yapıyorsunuz. Çocukların yaratıcılıkları feci gelişiyor, kendi başlarına zaman geçirmeyi öğrendikleri için evde sıkılma oranları azalıyor. Kızım şuan öyle güzel oyun kuruyor ki, ona eşlik etmesek bile uzaktan izlemeye bayılıyoruz. Karakterler oluşturuyor, bir hikaye yazıyor, ona göre maceralar yaşıyor filan. Muhtemelen sizin bıcırık da öyle olacak. Arkadaşımın ilkokula giden kızı var, bu yönünü geliştirmemişler mesela ve evde kaldığı süre boyunca anne babasının sürekli ona oyun bulmasını ve birlikte oynamalarını istiyor. Bu ebeveynlere nefes alma alanı bırakmıyor. O yüzden aynen devam...
Evet halimize bin şükür benim oğlumda öyle değişik oyunlar buluyo kendine 😊

Ben suan ucretsiz izindeyim kızim 1 yasinda. Eylule kadar evdeyim. Eylulde baska bi sehirde meslek hayatima baslicam. Esim suanki bulundugum sehirde kalacak. Hafta sonlari yaniimiza gelicek.
Gittigimiz sehire bi kac ay annem gelicek. Sonrasinda bakici tutucam kucuk kizim icin. Bakiciyi evde istiyorum ki oglum geldiginde onu alabilsin.

Yani bu sekilde planladim. Umarim hersey yolunda ilerler.
Bende sehirdisini tercih edecgm umarim hersey istedigimiz gibi giderde egeye yerlesiriz.Ama hep aklimda bu okuldan cikis saatleri nolcak diye gittigimiz yerde kimsede olmayacak.Ama biktim artik ankaradan esimde sevmiyorum calistigi kurumu oda memur.Ben baska sehire atanirsam es durumundan oda hemen degistircek ama iste cocuklar oyle kafami kurcaliyorki

Bende sehirdisini tercih edecgm umarim hersey istedigimiz gibi giderde egeye yerlesiriz.Ama hep aklimda bu okuldan cikis saatleri nolcak diye gittigimiz yerde kimsede olmayacak.Ama biktim artik ankaradan esimde sevmiyorum calistigi kurumu oda memur.Ben baska sehire atanirsam es durumundan oda hemen degistircek ama iste cocuklar oyle kafami kurcaliyorki
Cocuklar kac yasinda ?

Ayyy bu sureci bende atlattim ve o donem cok uzuluyodum ogluma ayni yastaydydi. Ben denemelerimi parkta cozerdim. Butun site benle kpssye hazirlanmisti :KK70: geciyor uzulme. Yalniz degilsin. Hic yasanmamis gibi oluyo o gunler. Simdi atandim cok guzel bi puanla. Hatta 2.oldu ucretsiz izindeyim darisi sana :)

merhaba hocam hayırlı olsun atanmanız ve bebişiniz nasıl çalıştınız bende çocuklu biri olarak kpps 2020 için hazırlanıyorum. biraz anlatır mısınız bizde örnek olun bizde bir şeyleri yanlış yapıyorsak düzeltelim. çok teşekkürler :)

Back
X