Kpss ve iş hayatına dönmek ?

Ahh çok iyi anlıyorum benimki de 10 buçukta uyuyor bu aralar. Normalde en geç 9 bucukta uyuyordu ancak gittikçe ileri atıyor. Ve ben hala düzgün bir şekilde çalışmaya başlayamadım. Çünkü o saatten sonra enerji kalmıyor insanda.

A grubu düşünmüyorum. Mülakatları geçecegimi düşünmüyorum..

Ah ah çok iyi anlıyorum. Bizimki de geç uyumaya başladı bu aralar. Zaten o uyuyunca benim de pilim bitmiş oluyor. Verimli çalışmaya başlayamadım bile henüz.. Her gün yarın diyorum o yarın hiç gelmiyor :)

a grubu demişsiniz. ayrıca kurum sınavları mülakatlar vs... yorucu bir süreç. benim bekarken bile gözüm yemiyordu. szin yiyorsa başlayın. ama gerçekçi düşünmeniz lazım. bir de 35 yaş sınırı yok mu kadrolarda? siz zaten 32 yaşındasınız. sınava girdikten sonra ilan bekleyeceksiniz, aylarca mülakat bekleyeceksiniz. bilemiyorum, pek mantıklı gelmedi.

Ben olsam yds puanim iyiyken akademisyenlik dusunurdum alanimda A grubu cok bela ve zor . Iktisat mezunuyum bnde yapabilirsin bence cocugunuda krese ver saglam bi hazirlan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…