- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.482
- 798
- 35
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Ne kadar sure yasadın acaba benım surekli var ogrendiğim den beriHiç sıkma canını kanamayı nerdeyse bütün gebeler yaşıyor yattım hep ben yine yaşadım. Akşam dinlenirsin bşycik olmaz korkma inşallah
İlk kese için gittim orda leke oldu iğne yaptılar hemen geçti. 7. Haftada bi daha oldu pembe pembe iki gün geldi. Yine iğne yaptım sonra ayaklarımı dikip yatınca baktm kesildi. Klinikte de öyle yaptırıyolar diniyodu lekelenme. Sadece wc kalk bol su iç ama ayaklarının altında yastık olsun mutlaka. Sonra bi daha olmadı şükürNe kadar sure yasadın acaba benım surekli var ogrendiğim den beri
Zaten atlamışsın riksli dönemleri neredeyse dogum yapıcam saglıcakla al kucagına . Cinsiyeti neİlk kese için gittim orda leke oldu iğne yaptılar hemen geçti. 7. Haftada bi daha oldu pembe pembe iki gün geldi. Yine iğne yaptım sonra ayaklarımı dikip yatınca baktm kesildi. Klinikte de öyle yaptırıyolar diniyodu lekelenme. Sadece wc kalk bol su iç ama ayaklarının altında yastık olsun mutlaka. Sonra bi daha olmadı şükür
Erkek benim ki son günler geçmiyo ya stres hiç bitmiyo kaldım mı kalcam mı keseydi kalpti valla zormuş. Leke yaptıran bebekler çok güzel olur derler bu arada :) çok ağır kanaman yoksa korkma hiç. Benim ilkinde 7. Hafta ped takana kadar her yer batmıştı düşün. Düşük oldu o mesela. Aynı şekilde olanlar da vardı geliyo bebişleri rahat ol dik ayaklarını yat bşycik olmaz merak etmeZaten atlamışsın riksli dönemleri neredeyse dogum yapıcam saglıcakla al kucagına . Cinsiyeti ne
Yaaa oylemi kurban olurum ben onaErkek benim ki son günler geçmiyo ya stres hiç bitmiyo kaldım mı kalcam mı keseydi kalpti valla zormuş. Leke yaptıran bebekler çok güzel olur derler bu arada :) çok ağır kanaman yoksa korkma hiç. Benim ilkinde 7. Hafta ped takana kadar her yer batmıştı düşün. Düşük oldu o mesela. Aynı şekilde olanlar da vardı geliyo bebişleri rahat ol dik ayaklarını yat bşycik olmaz merak etme
Orası öyle zaten bnce anneleri rahatlatmak için söylenmiş bişey ama şahit oldum biblo gibi oluyolar maşallah sağ salim gelsinler de bize bal gibi gelcekler nasıl olsaYaaa oylemi kurban olurum ben onaovunmek givi olmasn anasıda babası da guzel tatlı bir bebek olacagı dan eminim olmasa bile ne farkeder evlat yani Allah saglık versin kız erkek guzel cırkin farketmez
Hiç üzülmeyin aynen de dedikleri gibi sağlıklıysa zaten tutunacak size.. Sen bebeğinizin geleceği için girdin o sınava.. Ayrıca ben evde yatarak iki bebeğimi kaybettim sağlıklı olan kalıyor hiç sıkmayın canınızı.. İyi yapmışsınız bence sınava girmekle.. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.. Rabbim bebeğinizi de size bağışlar..Kanamalı riskli bir gebeliğim var, neredeyse 2 haftadır yatıyorum. Kpss ye de geçen yıldan beri çalışıyordum. Tarihi en az 7 kez tekrarlar hariç baştan bitirdim. Matematiği 2 kez bitirdim. Gebelikten dolayı giremeyecektim. Ama geleceğimiz için girmem gerekiyordu emeklerim boşa gitmemeliydi. Ve malesef girdim. Sinavin sonunda kanamam başladı. Şuan azaldı ama vicdan azabı çekiyorum. Yanlış yaptığımı biliyorum. Bir yandan da sağlıklı ise tutunur diyorlar. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. Çok üzgünüm
Sen de benım givi zor gebe kalanlar dansın sanırım. Benimde bir düşük var aynen dediğin givi kanlar içinde kaldım ama oda leke ile baslamış tı oyuzden korkuyorumOrası öyle zaten bnce anneleri rahatlatmak için söylenmiş bişey ama şahit oldum biblo gibi oluyolar maşallah sağ salim gelsinler de bize bal gibi gelcekler nasıl olsa
Tüp bebekle işte canım ilk ikisi düşük bu üçüncü. Her gebelik bir değil. Stres yapma dik ayaklarını progestan al gerisi gelir bu sefer :)Sen de benım givi zor gebe kalanlar dansın sanırım. Benimde bir düşük var aynen dediğin givi kanlar içinde kaldım ama oda leke ile baslamış tı oyuzden korkuyorum
Iyi de sınav zaten seni tehlikeye atacak bi pozisyona sokmadı ki ? Hareketsiz bir sekilde oturdun dakikalarca, hani yorulmadın demek istiyorum, gebelik hakkında bilgi sahibi değilim ama o kanamanın olacagi varmışKanamalı riskli bir gebeliğim var, neredeyse 2 haftadır yatıyorum. Kpss ye de geçen yıldan beri çalışıyordum. Tarihi en az 7 kez tekrarlar hariç baştan bitirdim. Matematiği 2 kez bitirdim. Gebelikten dolayı giremeyecektim. Ama geleceğimiz için girmem gerekiyordu emeklerim boşa gitmemeliydi. Ve malesef girdim. Sinavin sonunda kanamam başladı. Şuan azaldı ama vicdan azabı çekiyorum. Yanlış yaptığımı biliyorum. Bir yandan da sağlıklı ise tutunur diyorlar. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. Çok üzgünüm
Nasil ilerliyor peki durumunuz nasil ben heo kanama ile kaybettim yani kan nerden geliyor goruyorlarmiBenım de kanamalı gebeliğim var hemde kırmızı seni cok iyi anlıyorum bir an once hersey normale doner inşallah. Ama yatsanda kalksanda kanıyor kanıyor kanıyor yani
Hiç birşey demediler lekelenme oluyor hep kırmızı sizin nasıl leke ile mi başladıNasil ilerliyor peki durumunuz nasil ben heo kanama ile kaybettim yani kan nerden geliyor goruyorlarmi
İnşallahTüp bebekle işte canım ilk ikisi düşük bu üçüncü. Her gebelik bir değil. Stres yapma dik ayaklarını progestan al gerisi gelir bu sefer :)
Evet onceliklenleke basliyor sonra kipkirmizi sivi kan a dönüyordu ben kan sulandirici falanda kullaniyordum 9 gebelik kaybim var benim ama hic kanamayi kesip devam ettiremedik.. kanama hep kese disinda rahim icinde hematom seklinde oluyordu sizin ki nasilHiç birşey demediler lekelenme oluyor hep kırmızı sizin nasıl leke ile mi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?