Kpss ve matematik

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
199
67
98
24
Arkadaşlar kpss 2026 ortaöğretim sınavına giricem nasipse benim matematik temelim sadece 4 işlemden ibaret en azından bi 15 net yapmak istiyorum ki puanima yansısin çünkü hedefim büyük
Aramızda var mı benim çok kötüydü şöyle yaptım şuradan çalıştım şunu dinledim artık yapabiliyorum dediniz bi yöntem
Bütün önerilere açığım tek derdim şu zıkkımi öğrenmek 😂 ve en kötü 10-15 net yapabilmek 🙉

Birkaç yılı göz önünde bulundurarak çıkmış sorulardan konuları belirleyip, soruların konularıyla ilgili konu anlatım videoları izleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım 🤷🏻‍♀️Bir de matematiği biraz sevmek lazım..

Birkaç yılı göz önünde bulundurarak çıkmış sorulardan konuları belirleyip, soruların konularıyla ilgili konu anlatım videoları izleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım 🤷🏻‍♀️Bir de matematiği biraz sevmek lazım..
Peki konu anlatımıni hangi hocalardan dinlediniz yani şöyle mala anlatır gibi anlatan hocalar var mı 😅

Peki konu anlatımıni hangi hocalardan dinlediniz yani şöyle mala anlatır gibi anlatan hocalar var mı 😅
Vallaha bana matematik lazım değildi. O yüzden çok arayışa girmemiştim önüme her çıkanı izliyodum.
Tarihte ramazan yetgin var. Hiç unutmam, hala anlattıkları aklımdadır. 2014 yılında girmiştim sınava 😂

Back
X