kızlar öğretmenlik için 2016 kpss ye hazırlanıyorum sınav normalde temmuzdayken 22 mayıs a alındı
son adet tarihim 10 ağustos sımdı 8haftalık hamileyim 16mayısta dogum görünüyor
ne yapacağımı bilemedim bu yıl hiç hazırlanmasam mı geçen yıldan iyi bir temelim var emeklerime acıyorum aynı durumda olan var mı
kızlar öğretmenlik için 2016 kpss ye hazırlanıyorum sınav normalde temmuzdayken 22 mayıs a alındı
ne yapacağımı bilemedim bu yıl hiç hazırlanmasam mı geçen yıldan iyi bir temelim var emeklerime acıyorum aynı durumda olan var mı
canım bende kpssye hazırlanmak için dershaneye yazıldım. Evet tarihleri çok oynamışlar bu sene normalde temmuz ayında olan sınavı mayısa almışlar. Eğer 16 mayısta doğarsa 1 haftalık olcan sınava gidebilirsin gibime geliyor. Sen yine her ihtimale karşı hazırlan sınavına. Bende hamile değilim şuan ama tedavi aşamasındayım hamile kalırsam bile yarıda bırakmıcam çalışmamı
sezeryanla bile doğum yapsanız bir haftada kendinizi toparlayıp çok rahat sınava girersiniz. hazır bebek yokken şimdi sınava iyi hazırlanın. bebeğiniz uğurlu gelir bir bakarsınız atanırsınız
Ben olsam koca seneyi heba etmem.. Zaten doktora filan gidicek durumda olucaksiniz, sinavada pekala girebilirsiniz.. cocugunuzun kismetinede iyi bir yer cikarsa degmeyin keyfinize
2 cocugum var ogretmenim su an.3. Ye hamileyim. Yerinde olsam 1 seneyi bos gecirmem ii bi alim olursa ve guzel yerler aciliraa.pisman olursun. Ayrica sinava 8 aylik hamileyken girmiştim o daha zor bi durum o kadar uzun sure oturmak tuvalet ihtiyaci vs vs. Dogum mayis basinda olur 1 hafta 10 gun sonra da sinav olur