tutamadığınız günleri kazaya bırakabilirsiniz...
dinimizde böyle bir hoşgörü mevcut...
Fındık arkadaşımız açıklamış,hastalık,yolculuk ,hamilelik ve adet hali dışındaki olaylar keyfi sayılıyor sadece bu saydığım zamanlarda kaza orucu olur,sınav için kaza orucu olmaz.Merhabalar .....
Geçen senede öğretmenlik alan sınavında ramazana denk gelmişti .Ders çalışma bir haftalık süreçte orucumu tuttum sadece sınav günü tutmadım .
Bu sene hem gk gy , eğitim ve alan sınavı ve çalışma süreleri ramazan ayı içersinde taa ki 20 temmuz a kadar ...
Çok sıcak olan bir ildeyim .. Bilmiyorum bu seneye kadar orucumu hep tuttum.
Bir yandan ders çalışmam verimli olsun diyorum . Çünkü akşam çok geç iftar oluyor yaz döneminde .. Bir yandan vicdan muhakemesi .. Ne yapacağımı şaşırdım .
Bilmiyorum elimden geldiğince tutmak isterim . İşte zor bir durum .
Merhabalar .....
Geçen senede öğretmenlik alan sınavında ramazana denk gelmişti .Ders çalışma bir haftalık süreçte orucumu tuttum sadece sınav günü tutmadım .
Bu sene hem gk gy , eğitim ve alan sınavı ve çalışma süreleri ramazan ayı içersinde taa ki 20 temmuz a kadar ...
Bir yandan ders çalışmam verimli olsun diyorum . Çünkü akşam çok geç iftar oluyor yaz döneminde .. Bir yandan vicdan muhakemesi .. Ne yapacağımı şaşırdım .
Merhabalar .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?