Arkadaslar benim sorunum özel sektörde çalışıyordum işten ayrıldım alan için dersaneye yazıldım sürekli evdeyim ders çalışıyorum ama birazcık sıkıldım çok verimli çalışamıyorum Bu arada yasım 25. Aile sorunum yada kafaya taktığım hiç bir şey yok. Her gün çalışıyorum ama istediğim gibi olmuyor Bir süre sonra modum düşüyor. Nasıl motive oldunuz nasıl kazandınız yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaslar benim sorunum özel sektörde çalışıyordum işten ayrıldım alan için dersaneye yazıldım sürekli evdeyim ders çalışıyorum ama birazcık sıkıldım çok verimli çalışamıyorum Bu arada yasım 25. Aile sorunum yada kafaya taktığım hiç bir şey yok. Her gün çalışıyorum ama istediğim gibi olmuyor Bir süre sonra modum düşüyor. Nasıl motive oldunuz nasıl kazandınız yardımcı olursanız sevinirim
Her sabah erken kalkar 9dan 12ye kadar ders çalışırdım sonra bütün gün canım ne istiyorsa onu yapardım,gk gyde kendi branşımda derece yapmıştım,hergün aralıksız çalıştım ama son bi ay her gün sabah bir öğleden sonra da bi denemeye girdim,istediğim yere atandım,öyle programlı ders çalışıyordum ki sevgilim arkadaşlarım herkes saygı duyardı
Ben de hazırlanıyorum şu an motivasyonum düştüğünde ileride nasıl bi hayatımın olmasını istiyorum onu düşünüyorum. Kötü zamanlarımı. Odam sıcak, masam var, çalışma ortamım var, karnım tok çok şükür diyorum. Bu imkanı olmayanları düşünüyorum. Şükür ediyorum.
Renkli kalemler, renkli kağıtlar motivasyonu arttırıyo bence. Bi hocam Allah razı olsun ondan hem lise zamanımda hem de üniversite zamanında burs sağlamıştı bana. Onu düşünüyorum bana inandı yapabilirim diyorum. Ve onun gibi olup çevremdeki zor durumda olan insanlara kendi paramla yardım etmek istiyorum.
Daha güzel tavsiyeler olacaktır ben de takipteyim. :)
Kendimdeen ornek vereyim.3.yilimda atandim aslinda rahat bi bolumde okuyordum son sene evlendim.onun rahatligina eglencisine kapildim.ilk yil neredeyse siniftan herkes atandi bende yarim puanla kacirmistim.ne kadar agladigimi ne kadar uzuldugumu anlatamam.sonraki yilda heyecandan sinava bi hafta kala midemde reflu cikti ve sinavim berbat gecit.yani bi yil daha gitti.en zoru da hamile oldugumu ogrendim dersaneye yazildim.hem dersane hem ucretli ogretmenlik hem hamileleik hemde evlilik hepsini bi arada goturdum ve sonu cok sukur atandim.simdi bekarsiniz size bagli kimse yok istediginiz zaman calisabilirsiniz.motivasyonunuz her dustugunde atandiginizi hayal edin.inanki o kadar mutlu olacaksiniz ki.dusunsenize sinava su an yaklasik 6 ay var 6 ay disinizi sıkın sonrasi omur boyu rahatlayacaksiniz.kotu seyleri dusunmeyin sadece guzellikleri dusunun.herkes ataniyorsa sizde yapabilirsiniz.sadece pes etmeyin.
Bende kpss ye basladim, en sevdigim ders ile.
Dershaneye yazildim seneye icin, duzenli calismiyorum sadece uc gundur çalıştım ama kendimi motuve edemiyordum. Konuya cok guzel seyler yazmislar, benimde hemen baslayasjm geldi valla
Bir zamanlar ben de Yds ye hazırlanmıştım. Öyle bir motivasyondu ki kocamı memleketine göndermiştim,vaktimden çalmasın diye
Ama hakkını da vermiştim günde 15-20 saat arası çalıştığımı hatırlıyorum. Benim motivasyonum o dertten kurtulmaktı. Çok şükür, kurtuldum da.
Bir daha Kpss sıkıntısını çekmeyeceğinizi hayal edin,bu sizi motive eder belki
Öncelikle Allah yardımcın olsun ben ilk dönem konuları bitirdim çok çalışmam gerekti ama mutlaka kazanmam gerekti o yıl ikinci dçnem de hep deneme çözdüm
Bende dershaneye gidiyorum düz memurluk için evliyim idare etmeye çalışıyorum ama hayatım boyunca hep gece ders çalıştım banada gündüz çalışmak iskence geliyor okuyorum anlamıyorum pek fazla denemelerim 50-60 net arasında ben neler yapabilirim acaba
Yani motivasyon biraz hırsla alakalı ben de 3 yıldır gerek devlette ücretli, gerekse özelde etüt merkezlerinde çalıştım ama yok.ben almayayim. Devlet en iyisi gibi, atanmaktan başka care yok gibi düşünüyorum
en iyisi çok çalışmak benimde genel kültür yetenek az kaldı coğrafya türkçe mat bitti biraz vatandaslık zayıf birazda tarih var eksiklerim istediğim gibi değil eğitimde sıkıntım yok özet kitap alıp tekrar edicem unutuluyor çalışsamda alana yoğunlaşcam 2. döneme hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah olur bu sene çünkü hayat çok zor yine şanslıyım saglıklıyım iyi bir ailem var maddi sıkıntım yok çok şükür güzel örnekler okudum hepinizden Allah razı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur