- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi Mikrokosmos
Belki linç yiyecegim ama bunu son zamanlarda daha cok düşünür oldum. Bu öğretmenlerin atanma hevesi nolcak böyle ya? Sadece memur olmak için öğretmenlik yazıyor çoğu kişi.
Benim bölümüm yilda 1 elin parmaklarını geçmez atama sayısı. E benim meslektaşlarımda isyan etsin o zaman?
20 bin nerde 5 atama nerde? Abartmıyor musunuz gerçekten
Benim bölümüm yilda 1 elin parmaklarını geçmez atama sayısı. E benim meslektaşlarımda isyan etsin o zaman?
20 bin nerde 5 atama nerde? Abartmıyor musunuz gerçekten
Bakıyoruz Arapça, Din dersi branşları yüksek tabi atansınlar ama tarih, coğrafya, edebiyat dururken bu branşların yüksek olması şaka gibi halbuki boşluk var ama ücretli ile dolduruyorlar. Öğrencilere bu kişilerden çok öğretmenlik okumayan başka meslekler ders veriyor. Verdikleri maaşda belli yol parası oluyor. Sonra bu öğrenciler neden tarihini bilmiyor, diğer branşlarda kötü diyoruz. Sınıf öğretmenleri iyi atama yapılırken branş hocalarının ataması yapılmıyor. Üstüne sınıf öğretmenleri benim okuduğum eğitimini aldığım bölümümden öğretmenliğe geçiş yapabiliyor. Bu bölümü okuyana 300 iken sınıfçılar 500 700 küsür kontenjan açılıyor.O bölümü bitireni değil bile isteye başka branş okumuş öğretmen benim branşıma geçiyor. Zaten atanmadıysan sana öğretmen gözüyle bile bakmıyorlar. Burda bile özelde çalıştığım için sen öğretmen değilsin atan sonra ol diyenler var