Teşekkür ederimGün-de kaç saat çalışıyorsanız onu kalan zamanımızda çarpın ve elinizde olan süreye göre konuları bölün. Plansız olursa yetişmesi zor. Ama arada kendinize muhakkak dinlenme günleri bırakın. Plânlı olursa 6 ay uzun bir süre herşey zamanında yetişecektir
Dediğinizi uygulayacağım teşekkür ederimYetiştirirsiniz kendinizi sıkmayın. Sadece önerim şu: iki ay kadar konu ağırlıklı gidin daha sonra deneme çözün. Analiz edin onları, yapamadığınız soruların ilgili olduğu konuyu dönüp çalışın. Denemeden çok daha iyi öğrenirsiniz katkı sağlar. Önemli olan bu hazırlanırken. Çıkmış soruları defalaca çözün.
Ne kadar önce başlandığı degil ne kadar verimli olduğu önemli hiç öyle düşünüp motivasyonunuzu düşürmeyin benceTeşekkür ederimdaha tam başlayamadım kardeşimin ameliyat süreci mahkemesi derken babam da rahatsızlandı onlara koşturduk ve anca yeni başlayabileceğim 6 ay iyi bir süre ama bi sene çalışanlar önde olduğu için sanki yetişmicek gibi hissediyorum sonra olur diyorum motive olmaya çalışıyorum dediğinizi yapıcam iyi bir plan ve konu dağılımıyla alan ve eğitim bilimlerini yetiştiririm inşallah diğer konularda tarih de kötü değilim coğrafya biraz sıkıntı sevmediğim için çok karıştırıyorum
Teşekkürler tekrarNe kadar önce başlandığı degil ne kadar verimli olduğu önemli hiç öyle düşünüp motivasyonunuzu düşürmeyin bence
Bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin
Sizin branşınız nedir acaba bir de ne kadar sürede konularınızı bitirdiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBen yıllar önce disiplinli bir çalışma ile bütün konuları bitirmiş hatta tekrar isteyenleri. tarih vatandaşlık yöntem teknik gibi, defalarca tekrar etmiştim. Günlük planım 9 da başlıyordu, uyanamazsam diye alarm kuruyordum. Bi saat kadar çalıştıktan sonra kahvaltı yapıyorduk. Evde sadece bulaşık yıkıyorum. Sonra tekrar ders öğle molası ders akşam yemeği bulaşık oluyordu. Akşam 9 dan sonra kendime vakit ayırıyordum. Çok kitap okudum, hayatım boyunca çok okudum hâlâ iki çocukla okurum çünkü seviyorum. Haftalık planım ise her güne 3 ya da 4 ders koyuyordum. Hafta sonları dershane ve denemeler oluyordu. Böyle çalışarak çok yüksek bir puan alıp ilk tercihime yerleştim. İnşallah sen de atanırsın, zorlu bir süreç.
Sanırım 8 ayda bitirmiştim. Rica ederim.Sizin branşınız nedir acaba bir de ne kadar sürede konularınızı bitirdiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnşallah atanırız ya yoksa bu stresle başa çıkmak çok zorBen de çalışıyorum. Egitime daha hiç başlamadım sayılır. Bence stres yapmak alacagınız verimi baltalıyor. Rahat olmaya çalışın. Bakalım ben de çalışıyorum ama hala çok sıkı bir düzenim yok. Mesela birazdan oturup alan çalışmayı düşünüyorum.
Öyle gerçekten içinde olmayan bilemiyor. Sen konulara hiç başlamadın mıİnşallah atanırız ya yoksa bu stresle başa çıkmak çok zor
Ne yazık kı bu dönem kardeşimin okulunda serserinin biri vurmuş burnu kötü haldeydi onu mahkemeye verdik ona koştur sonra burnundan ameliyat geçirdi ona ayrı koştur bu dönemde babamda rahatsızlandı onun içinde çok hastaneye gittik moral kalmadı bakamadım hiç tek avantajım tarih çok vaktimi almıcak temelim iyi eğitimde biraz aklımda aslında başlasam 3 ayda eğitim alan biter yarın plan yapıcam bakalım kısa sürede kaldı yetişir mi yetişmez mi stresteyimÖyle gerçekten içinde olmayan bilemiyor. Sen konulara hiç başlamadın mı
Neden yetişmesin bak temelin de biraz varsa gayet yetişir. Önemli olan baştan sıkı tutup sonradan bırakmak degil de, az da olsa devamlı ve verimli bir çalışma içinde olmak. Aslında bir arkadaşın falan olsa sürekli birbirinize gaz verdiginiz falan çok iyi olur. İnsan birileriyle daha çabuk motive olabiliyor. Ya da sürekli kütüphaneye falan git ki çalışanları görüp daha iyi motive olabilesinNe yazık kı bu dönem kardeşimin okulunda serserinin biri vurmuş burnu kötü haldeydi onu mahkemeye verdik ona koştur sonra burnundan ameliyat geçirdi ona ayrı koştur bu dönemde babamda rahatsızlandı onun içinde çok hastaneye gittik moral kalmadı bakamadım hiç tek avantajım tarih çok vaktimi almıcak temelim iyi eğitimde biraz aklımda aslında başlasam 3 ayda eğitim alan biter yarın plan yapıcam bakalım kısa sürede kaldı yetişir mi yetişmez mi stresteyim
İçim biraz rahatladı ya burda ki yorumlardan 6 ay uzun bir süre dimi sıkı çalışılırsa yüksek bir puan alınır inşallah inşallahNeden yetişmesin bak temelin de biraz varsa gayet yetişir. Önemli olan baştan sıkı tutup sonradan bırakmak degil de, az da olsa devamlı ve verimli bir çalışma içinde olmak. Aslında bir arkadaşın falan olsa sürekli birbirinize gaz verdiginiz falan çok iyi olur. İnsan birileriyle daha çabuk motive olabiliyor. Ya da sürekli kütüphaneye falan git ki çalışanları görüp daha iyi motive olabilesin
Branşınız nedir acaba eğer tanınmayacaksanız cevap verin tabiNeden yetişmesin bak temelin de biraz varsa gayet yetişir. Önemli olan baştan sıkı tutup sonradan bırakmak degil de, az da olsa devamlı ve verimli bir çalışma içinde olmak. Aslında bir arkadaşın falan olsa sürekli birbirinize gaz verdiginiz falan çok iyi olur. İnsan birileriyle daha çabuk motive olabiliyor. Ya da sürekli kütüphaneye falan git ki çalışanları görüp daha iyi motive olabilesin
Bence 6 ay çok güzel bir zaman dilimi. Geçen yıl ben girdim ama nasip olmadı ki son 3 ay hem alan hem egitim hem gkgy çalıştım(önceden alt yapım yoktu) kötü bir puan almadım ama atanmaya yetecek kadar degildi ki geçen yıl vatandaşlığı falan yetiştirememiştim, egitimden hiç soru çözememiştim ve sadece bir kere çalışıp bıraktım hatta bir egitim dersini de yetiştirememiştim. Kısacası yarım yamalak girdim ama gene de kötü geçmedi. Alanını hiç söylemeyeyim ne olur ne olmaz :)İçim biraz rahatladı ya burda ki yorumlardan 6 ay uzun bir süre dimi sıkı çalışılırsa yüksek bir puan alınır inşallah inşallah
Vallaha içim rahatladı ya aslında ailemde baskı yokta şu akrabalar niye çalışmıyorsun ne zaman atancan demeleri yok mu öldürüyor insanı ücretli yapıcaktım ailem de istemedi alcağın maaş kuş kadar gerek yok deselerde akrabalara çok taktım zannediyorlar ki çok kolay kuzenimin nişanlısı atandı sen niye atanmadın diyorum branşımız farklı o düşük puanla da atanır benim derslerimde branşımda çok ağır ama yok anlamıyorlarBence 6 ay çok güzel bir zaman dilimi. Geçen yıl ben girdim ama nasip olmadı ki son 3 ay hem alan hem egitim hem gkgy çalıştım(önceden alt yapım yoktu) kötü bir puan almadım ama atanmaya yetecek kadar degildi ki geçen yıl vatandaşlığı falan yetiştirememiştim, egitimden hiç soru çözememiştim ve sadece bir kere çalışıp bıraktım hatta bir egitim dersini de yetiştirememiştim. Kısacası yarım yamalak girdim ama gene de kötü geçmedi. Alanını hiç söylemeyeyim ne olur ne olmaz :)
Ama düzenli çalışma ile 6 ay harika işler çıkarırsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?