Kpss

Hangi noktadasınız bilmiyorum ama ben 8 aylık çalışmayla 3 tekrar en az 4 çeşit de soru kitabı bitirmiştim. Yani yapabilirsiniz. Puanım da 94

öğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belki

öğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belki
Baktım arkadaşlarımda çalışıyor ancak yol paralarıyla ellerınde kuş kadar para kalıyor. Ailemde istemiyor özelde olmamı 2 bın en fazla veriliyor ki zaten 2 bine ihtiyacım yok garanti devlet bu yüzden atanana kadar sınava giricem gibi özelde çalışıcağıma belediyede memur olurum kolayla ama kendi işimi yaparsam daha mutlu olurum özelde çalışan arkadaşlarım bir yılda yıprandı

Bransini tahmjn ediyorummmm sosual bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…