- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
Hangi noktadasınız bilmiyorum ama ben 8 aylık çalışmayla 3 tekrar en az 4 çeşit de soru kitabı bitirmiştim. Yani yapabilirsiniz. Puanım da 94Öncelikle iyi akşamlar benimde bir derdim var kpss lanetiBu sene kpss ye gireceğim öğretmenlik ataması için ancak konularımı yetiştirememekten korkuyorum biraz konularım ilerledi ancak 6 ay kaldı ve bütün konularım yetişicek mi korku sardı. Atanan hanımlar bana tavsiyelerinizi bekliyorum bu kısa zamanda konularını yetiştirip iyi bir puan alan var mı ???? Bu arada benim branşım en az 84 puan istiyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Süpersiniz yaHangi noktadasınız bilmiyorum ama ben 8 aylık çalışmayla 3 tekrar en az 4 çeşit de soru kitabı bitirmiştim. Yani yapabilirsiniz. Puanım da 94
Nasıl bir program yapmıştınız acabaHangi noktadasınız bilmiyorum ama ben 8 aylık çalışmayla 3 tekrar en az 4 çeşit de soru kitabı bitirmiştim. Yani yapabilirsiniz. Puanım da 94
Vaktiniz varsa sınav sonrası video hazırlamıştım nasıl çalıştığımla ilgili linki bıraktımNasıl bir program yapmıştınız acaba
Sanki bir taraftan öğrenirken bir taraftan unutuyorum
Vaktiniz varsa sınav sonrası video hazırlamıştım nasıl çalıştığımla ilgili linki bıraktım
https://www.facebook.com/
Sen de mi bu sene gircenBu facebook linkine ulasilamiyor diyor benimde cok ihtiyacim vardiBu arada gercekten tebrik ederim cok iyi bir iş başarmişsiniz
Sen de mi bu sene gircen
Anladım herkes için hayırlısı ben de bi atanaydım rahatça yüksek lisans doktora yapabileyim diyorumEvet ama ben önlisansim
Insallah yaparsin benimde hedefim dgsyle 4 yila tamamlamak.Anladım herkes için hayırlısı ben de bi atanaydım rahatça yüksek lisans doktora yapabileyim diyorum
İnşallahInsallah yaparsin benimde hedefim dgsyle 4 yila tamamlamak.
bakılmıştır diye kapatmıştım dışarıya. Bakacagınız zaman açayımBu facebook linkine ulasilamiyor diyor benimde cok ihtiyacim vardiBu arada gercekten tebrik ederim cok iyi bir iş başarmişsiniz
Açtım bakabilirsinizBu facebook linkine ulasilamiyor diyor benimde cok ihtiyacim vardiBu arada gercekten tebrik ederim cok iyi bir iş başarmişsiniz
öğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belkiÖncelikle iyi akşamlar benimde bir derdim var kpss lanetiBu sene kpss ye gireceğim öğretmenlik ataması için ancak konularımı yetiştirememekten korkuyorum biraz konularım ilerledi ancak 6 ay kaldı ve bütün konularım yetişicek mi korku sardı. Atanan hanımlar bana tavsiyelerinizi bekliyorum bu kısa zamanda konularını yetiştirip iyi bir puan alan var mı ???? Bu arada benim branşım en az 84 puan istiyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Baktım arkadaşlarımda çalışıyor ancak yol paralarıyla ellerınde kuş kadar para kalıyor. Ailemde istemiyor özelde olmamı 2 bın en fazla veriliyor ki zaten 2 bine ihtiyacım yok garanti devlet bu yüzden atanana kadar sınava giricem gibi özelde çalışıcağıma belediyede memur olurum kolayla ama kendi işimi yaparsam daha mutlu olurum özelde çalışan arkadaşlarım bir yılda yıprandıöğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belki
Evet zira atama puanından düşük istiyorlarbelediyede memur olmak kolay mı ki?
Bransini tahmjn ediyorummmm sosual bilgilerŞöyle ezberim kuvvetlidir yani şöyle diyim herkesin bir haftada yaptığı bir ezberi ben bir akşamda yapabiliyorum ancak stres varken heycandan uykularıma dahi sınavlar giriyor. Tarihim iyidir bir ay da bile hafta sonları çalışsam oturur gibi eğitim bilimlerini unuttum biraz ama böyle aşırı kötü değil.
Türk Dili ve EdebiyatıBransini tahmjn ediyorummmm sosual bilgiler
Cok tesekkur ederimAçtım bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?