Kpss

Öncelikle iyi akşamlar benimde bir derdim var kpss laneti :kızgın:Bu sene kpss ye gireceğim öğretmenlik ataması için ancak konularımı yetiştirememekten korkuyorum biraz konularım ilerledi ancak 6 ay kaldı ve bütün konularım yetişicek mi korku sardı. Atanan hanımlar bana tavsiyelerinizi bekliyorum bu kısa zamanda konularını yetiştirip iyi bir puan alan var mı ???? Bu arada benim branşım en az 84 puan istiyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Hangi noktadasınız bilmiyorum ama ben 8 aylık çalışmayla 3 tekrar en az 4 çeşit de soru kitabı bitirmiştim. Yani yapabilirsiniz. Puanım da 94

Öncelikle iyi akşamlar benimde bir derdim var kpss laneti :kızgın:Bu sene kpss ye gireceğim öğretmenlik ataması için ancak konularımı yetiştirememekten korkuyorum biraz konularım ilerledi ancak 6 ay kaldı ve bütün konularım yetişicek mi korku sardı. Atanan hanımlar bana tavsiyelerinizi bekliyorum bu kısa zamanda konularını yetiştirip iyi bir puan alan var mı ???? Bu arada benim branşım en az 84 puan istiyor. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
öğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belki

öğretmenlik ataması yerine özelsektör tavsiye ederim.Çünkü atanmanın garantisi yok.Sizin gibi milyonlarca insan devlet memuru olmak istiyor.Dersanelere falan bakabilirsiniz belki
Baktım arkadaşlarımda çalışıyor ancak yol paralarıyla ellerınde kuş kadar para kalıyor. Ailemde istemiyor özelde olmamı 2 bın en fazla veriliyor ki zaten 2 bine ihtiyacım yok garanti devlet bu yüzden atanana kadar sınava giricem gibi özelde çalışıcağıma belediyede memur olurum kolayla ama kendi işimi yaparsam daha mutlu olurum özelde çalışan arkadaşlarım bir yılda yıprandı

Şöyle ezberim kuvvetlidir yani şöyle diyim herkesin bir haftada yaptığı bir ezberi ben bir akşamda yapabiliyorum ancak stres varken heycandan uykularıma dahi sınavlar giriyor. Tarihim iyidir bir ay da bile hafta sonları çalışsam oturur gibi eğitim bilimlerini unuttum biraz ama böyle aşırı kötü değil.
Bransini tahmjn ediyorummmm sosual bilgiler😅

Back
X