Kpss

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
mrb kızlar
gecenin bu saatinde başıma ağrılar girdi
1 senedir bir yandan okuldan mezun olmaya çalıştım bir yandan sınava çalıştım
okulumdan mezun oldum çok şükür sırada sınav var
durduk yere ağladım az önce çok stresliyim
1-2 saat aynı yerde oturup düşünüyorum artık netliğe kavuşsada kurtulsam diye
kendi kendime ağlar oldum şu sınav yüzünden sağlığımı etkileyecek korkuyorum..
biliyorum ki benimle aynı duyguları paylaşan çok insan var
tamam dünyanın sonu bu sınav değil ama önemsiz de değil
çalışmama rağmen hala doğru sayımda istediğim netlere ulaşamadığım için üzülüyorum
aklımdan şüphe etmeye başladım acaba bende mi sorun var diye
çevremdekileri de bu stresim yüzünden kırıyorum
sınav cumartesi günü umarım herkes hakkında hayırlısı olur
çalışan emek veren herkes kazanır umarım
iyi dileklerinizi benden esirgemeyin kızlar konusmaya cok ihtiyacım var

Son düzenleme:
ben 2 sene önce mezun oldum, mesleğimle alakasız biryerde calıstım 2 yıl, şubattan beri kpss ye calısıyorum.. işten çıktım ve evimdeyim, memleketimdeyim.. bu son şansım olmasına ragmen senin kadar sıkmıyorum kendimi, biraz nefes al, henüz yeni mezun olmussun aynı anda sınav telaşına girmişsin, yaşın kaç bilmiyorum ama ilk girişte olcak diye bişey yok, netlere gelince bende aynı durumdayım konu eksiğim olmamasına rağmen netlerimi yeterli bulmuyorum, o gün şansımız açık olsun gercekten şans faktörü var işin içinde, inşallah istediğin puanı alırsın arkadasım ama ne olursa olsun saglıgını bozmana değmez, son şansım dedim yukarda ya benim evlenmem bu sınava baglı mesela, sevgilimde girecek aynı sınava, şuan ayrı şehirlerdeyiz şubattan beri,ilk kez bu kadar ayrı kaldık..yani üstümdeki sorumluluk büyük anlıycağın ama hiç birşey de sağlıgımdan önemli değil, hakkımızda hayırlısı olsun

başarılar dilerim canım.Rahat olmaya çalış.yıllarca girip olmayan var senin daha ilk.bol şans...bana azim 36 yaşından sonra geldi son üç ay dersaneye yazıldım eşim panik atak oldu oda güme gitti.78 aldım.yüksekokul mezunuyum.

benimde bi sevgilim var kpss yi bekliyorum
hayatımızı etkiliyor malesef
seninde Allah yardımcın olsun hakeden herkesin olsun

umarım istediğiniz olur başım ağrıyor ama rahatlamaya çalışıyorum bu stresten kurtulmam lazım

Aynı durumdayız canım.. Ama ben kaygısız bi insan olduğum için bu kadar takmıyorum kafama..
Allah yardımcımız olsun inşallah güzel bir yere atanırsın :) Üzme kendini, stres yapma..

SBS yüzünden intihar eden küçücük bedenler mi ararsın , onca emeğine rağmen tüm isteği söndürülmüş eğitimciler mi ararsın , sınava -sözde kopya vakasını engellemek için - kilometrelerce öteye gönderilen yolda geçirdiği bir kaza ile heba olan bir nesil mi ararsın , yoksa gecenin bir yarısı sınav stresinden bozulan sinirlere sahip bireyler mi ararsın . Seç beğen al ne diyelim ülkemizde istisnasız hepsi mevcut .

Sistem !

Kendinizi hiç üzmeyin olduğu kadar olmadığı kader diyin gülün geçin inanın hayat sizden kıymetli değil

DEJA VU - SİSTEM açın bu şarkıyı son ses bağıra çağıra dökün içinizi işe yarıyor

Son düzenleme:
Ne hale getirdi bu devlet bizi...
Biri bitiriyor biri başlıyor. Koskoca yüksekokul okuduk hala gün yüzü göremedik. Hala bir sınav.
Kpss profu oldum çıktım. E rahat olsaydım da yazsaydım yazabildiğim kadar çıkaraydım romanımı yazar olaydım ne var?
Rahat bırakın yahu bizi
İstiyorlar ki hepimiz kafayı yiyelim. Tamam yiyelim o zaman oh bize heryer bakırköy
Üzülme arkadaşım o sınava ümidini bağlayan bir tek sen değilsin.
Nasipten öte köy yok. Hepimiz eninde sonunda her sınavın sonucuna razı olmadık mı?

yalnız olmadıgımı görmek beni üzdü bir yandan da sevindim
hepimizin derdi ortak
sıkıntılarımıza tez zamanda çare diliyorum

şimdi de miğdemde yanmalar başladı
başım ağrıyor durduk yere
ama en cok miğde ağrısı ne iyi gelir ki:26:

canım rahat ol ben de 2 sene önce fen ve tek. öğretmeni olarak atandım 90 puan aldım ama en düşük netlerimdi deneme sınavlarındakinden. standart sapma önemli.kimsenin göremediğini görme ve afedersin ama her soruya ilk soru yaklaşımı çok önemli.araba kullanmak gibi bi anlık dalgınlığı affetmez.ben de çok stres olmuştum ama kendime güvenim tamdı.çünkü sınavları değil konuları ne kadar anladığımı biliyordum eksiğim neredeyse yoktu.rahat ol.abdestini al pirincini ye suyunu iç ve gir.gerisi gelir

ben de çok stresliyim tarih vatandaşlık çok kötü biri beni teselli etsin 3 gün kala bir mucize olabilir mi sizce((

kendime güvenim tam konularımı çalıştım içim rahat
bildiğim soruları yanlış yapmaktan korkuyorum:26:

kendime güvenim tam konularımı çalıştım içim rahat
bildiğim soruları yanlış yapmaktan korkuyorum:26:

sakın haaa ..bildiğin soruları niye yanlış yapasın.kafana bunu takma sakın vallaha evrene frekaans gönderirsin aklına gelen başına gelir.süper geçecek de.

miden mi yanıyor?gaviscon bana iyi gelirdi lansor veya
evet midem yanıyor aslında bende pek olmaz böyle şeyler
stres dönemlerimde bir olaya üzüldüm mü direk midem ağrımaya başlıyor
normalde geçerdi bu dünden beri var
aman sınavda ağrımasın da
kalp krizi geçiricem herhalde bu stresimden
o dediğin ilaçları hiç bilmiyorum ya ben ilaç içemiyorum doğal bir şey lazım yine de tesekkur ederım dusundugun ıcın

ben de çok stresliyim tarih vatandaşlık çok kötü biri beni teselli etsin 3 gün kala bir mucize olabilir mi sizce((

bitirdiğin bölümün ataması nasıl?
cunku puan kadar atamalarda etkılıyor
3 gun kala bı mucıze olur mu bılmem olursa hepımız ıcın dılıyorum hayırlısı tabıkıde

sakın haaa ..bildiğin soruları niye yanlış yapasın.kafana bunu takma sakın vallaha evrene frekaans gönderirsin aklına gelen başına gelir.süper geçecek de.

cok cok dikkatli olucam
çalıştım ve hakediyorum
kazanıcam
(işte evrene olumlu mesajlarım)

Ben de geçen ekim ayından beri hazırlanıyorum sınava üstelik A grubu için 2 gün sınava giricem ve bu sınav benim için henüz bir başlangıç olacak artık kurumlar ne zaman kafalarına eserse sınav açacak da biz de başvurucaz da o yazılı sınavı geçicez de sonra mülakata kalıp kazanıcaz.

aynı durumdayız A grubu kurumların kendi sınav tarihlerini vermesini bekliycez mulakat vs vs
Allah yardımcımız olsun umarım sınavın güzel geçer
yeni başlıyoruz dün daha depresiftim ama şimdi kendime gelmeye başladım
dünyanın sonu değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…