benimde bi sevgilim var kpss yi bekliyorumben 2 sene önce mezun oldum, mesleğimle alakasız biryerde calıstım 2 yıl, şubattan beri kpss ye calısıyorum.. işten çıktım ve evimdeyim, memleketimdeyim.. bu son şansım olmasına ragmen senin kadar sıkmıyorum kendimi, biraz nefes al, henüz yeni mezun olmussun aynı anda sınav telaşına girmişsin, yaşın kaç bilmiyorum ama ilk girişte olcak diye bişey yok, netlere gelince bende aynı durumdayım konu eksiğim olmamasına rağmen netlerimi yeterli bulmuyorum, o gün şansımız açık olsun gercekten şans faktörü var işin içinde, inşallah istediğin puanı alırsın arkadasım ama ne olursa olsun saglıgını bozmana değmez, son şansım dedim yukarda ya benim evlenmem bu sınava baglı mesela, sevgilimde girecek aynı sınava, şuan ayrı şehirlerdeyiz şubattan beri,ilk kez bu kadar ayrı kaldık..yani üstümdeki sorumluluk büyük anlıycağın ama hiç birşey de sağlıgımdan önemli değil, hakkımızda hayırlısı olsun
umarım istediğiniz olur başım ağrıyor ama rahatlamaya çalışıyorum bu stresten kurtulmam lazımbaşarılar dilerim canım.Rahat olmaya çalış.yıllarca girip olmayan var senin daha ilk.bol şans...bana azim 36 yaşından sonra geldi son üç ay dersaneye yazıldım eşim panik atak oldu oda güme gitti.78 aldım.yüksekokul mezunuyum.
mrb kızlar
gecenin bu saatinde başıma ağrılar girdi
1 senedir bir yandan okuldan mezun olmaya çalıştım bir yandan sınava çalıştım
okulumdan mezun oldum çok şükür sırada sınav var
durduk yere ağladım az önce çok stresliyim
1-2 saat aynı yerde oturup düşünüyorum artık netliğe kavuşsada kurtulsam diye
kendi kendime ağlar oldum şu sınav yüzünden sağlığımı etkileyecek korkuyorum..
biliyorum ki benimle aynı duyguları paylaşan çok insan var
tamam dünyanın sonu bu sınav değil ama önemsiz de değil
çalışmama rağmen hala doğru sayımda istediğim netlere ulaşamadığım için üzülüyorum
aklımdan şüphe etmeye başladım acaba bende mi sorun var diye
çevremdekileri de bu stresim yüzünden kırıyorum
sınav cumartesi günü umarım herkes hakkında hayırlısı olur
çalışan emek veren herkes kazanır umarım
iyi dileklerinizi benden esirgemeyin kızlar konusmaya cok ihtiyacım var
şimdi de miğdemde yanmalar başladı
başım ağrıyor durduk yere
ama en cok miğde ağrısı ne iyi gelir ki:26:
kendime güvenim tam konularımı çalıştım içim rahatcanım rahat ol ben de 2 sene önce fen ve tek. öğretmeni olarak atandım 90 puan aldım ama en düşük netlerimdi deneme sınavlarındakinden. standart sapma önemli.kimsenin göremediğini görme ve afedersin ama her soruya ilk soru yaklaşımı çok önemli.araba kullanmak gibi bi anlık dalgınlığı affetmez.ben de çok stres olmuştum ama kendime güvenim tamdı.çünkü sınavları değil konuları ne kadar anladığımı biliyordum eksiğim neredeyse yoktu.rahat ol.abdestini al pirincini ye suyunu iç ve gir.gerisi gelir
kendime güvenim tam konularımı çalıştım içim rahat
bildiğim soruları yanlış yapmaktan korkuyorum:26:
evet midem yanıyor aslında bende pek olmaz böyle şeylermiden mi yanıyor?gaviscon bana iyi gelirdi lansor veya
ben de çok stresliyim tarih vatandaşlık çok kötü biri beni teselli etsin 3 gün kala bir mucize olabilir mi sizce((
sakın haaa ..bildiğin soruları niye yanlış yapasın.kafana bunu takma sakın vallaha evrene frekaans gönderirsin aklına gelen başına gelir.süper geçecek de.
bitirdiğin bölümün ataması nasıl?
cunku puan kadar atamalarda etkılıyor
3 gun kala bı mucıze olur mu bılmem olursa hepımız ıcın dılıyorum hayırlısı tabıkıde
düz memurluk
bitirdiğin bölümün ataması nasıl?
cunku puan kadar atamalarda etkılıyor
3 gun kala bı mucıze olur mu bılmem olursa hepımız ıcın dılıyorum hayırlısı tabıkıde
düz memurluk
bolumun neydı acaba
Ben de geçen ekim ayından beri hazırlanıyorum sınava üstelik A grubu için 2 gün sınava giricem ve bu sınav benim için henüz bir başlangıç olacak artık kurumlar ne zaman kafalarına eserse sınav açacak da biz de başvurucaz da o yazılı sınavı geçicez de sonra mülakata kalıp kazanıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?