Kpss

ne kadar sakin ol desemde 8 sene evvel yaşadım bu duyguları anlıyorum ama inan ki gerek yok bu olmazsa bir daha ki sefer olur rahat olmaya çalış bu sınavında dünyanın sonu olmadığını düşün çok şükür atandım ben bir yere ama ya 2. ya 3. sınavda oldu

sevindim sizin adınıza
darısı bana ve çalışan herkese inşallah

Hepimizin iyi geçer inşallah canım. İstanbul'da mı giricen sen de ?

amin inşallah gerçi benim avantajım büyüktü sağlık personeliyim atama her yıl yüksek sayılarda yapılıyor umarım istediğin olur mübarek kandil öncesi

sağlık personellerinin atamaları iyi masallah ama gereklı de tabı ıhtıyac var kı alıyorlar
tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın

Keşke bizim için de bu sınav tek olsaydı da atama olsaydı sınavdan sonra bir bilinmeze doğru gidicez. Hayır atamayla olan bir şey olsa bu sene olmadı seneye deneriz dicem de öyle değil ki bu A grubu illet bir şey ya. İşin içinde olmayınca bilmiyordum valla .

izmirde giriyorum benn cnm ama gırecegım okul uzak
soyle bı bakmaya gıdıcem yerı nerdeymıs falan dıye

bak mutlaka tatlım sınav günü bir de onun telaşını yapmazsın. Ben de geçen gün cumartesi oturumundaki okula bakmaya gittim yerini gördüm. Pazar için kendi bitirdiğim üniversitenin edebiyat fakültesinde çıktı ona bakmama gerek kalmadı.

ben ille de A grubu demiyorum B den de calıstım puanım geldıgınde A yı beklemem gıbı gelıyor

pazar günkü sınava benımde üniversite cıktı
cumartesı gırecegım liseye de yarın bakmaya giderim
sınavımız inşallah iyi geçerde kurumları konusmaya baslarız artık

Aynı şekilde çok kötüyüm durup durup ağlamak geliyor içimden tam anlamıyla çalışamadım gibi nefesim kesiliyor offf sanki sınav kağıdı önüme gelecek ve ben hiç bir şey yapamayacak gibi hissediyorum kendimi her gece rüyalarımda ya sınava almıyorlar ya sınavı kaçırıyorum ya da sınav açıklanmış 38 alıyorum offf diyorum o 38 83 olsa rüyalar tersine çıksa kafayı yiyecem hala çalışıyorum(((

sakin ol arkadasım inşallah emeklerimizin karsılıgını alıcaz
canın sıkıldıkca gel konusuruz senı en ıyı bız anlarız aynı seylerı yasıyoruz
kazanıcazzzz

sakin ol arkadasım inşallah emeklerimizin karsılıgını alıcaz
canın sıkıldıkca gel konusuruz senı en ıyı bız anlarız aynı seylerı yasıyoruz
kazanıcazzzz

inanmak istiyorum kaçıncı girişim ben bile bilmiyorum 2 çocuk var çalışsamda kafam almıyor sanki anlıyorum ama soruyla karşılaştığımda yapamıyorum gerçekten kötü durumdayım hele son bir aydır 2000 soru falan çözdüm galiba ama olmuyor istediğim gibi olmuyor inşallah kazanacağız yarın berat kandili birbirimize dua edelim rızıkların verildiği gün inşallah rabbim yardım eder sadece dualarıma güveniyorum....

azminizi tebrik ediyorum hem anne hemde bir şeyleri başarmak için uğraşan güçlü bir kadın..
kandil de bol bol dua edelim dediğiniz gibi

şimdi de miğdemde yanmalar başladı
başım ağrıyor durduk yere
ama en cok miğde ağrısı ne iyi gelir ki:26:
bu sistem daha kaç kişinin canını yakıcak acaba?
umarım herkes hak ettiği yeri kazanır
üzülmeyin, yıkılmayın
onlar bunu istiyor zaten, kaç kişiyi psikolojik çökeltsek de elesek diye..
elinizden geleni yaptınız, gerisini Allaha bırakın
olursa ne ala olmazsa pekala deyin, elinizden kayıp giden yılları bu sistem yüzünden heba etmeyin, hiçbir şey sizden kıymetli değil
arkadaşım mide ağrısına süt iyi geliyor, erkek arkadaşımda reflü var, doktor mide ağrısına da bunu önermişti, hemen mideyi rahatlatıyordu

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
süt yok yogurt var ayran yapıp ıcsem olur mu kı
yogurtta sutten yapılıo ya yanlıs mantık mı kı

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
süt yok yogurt var ayran yapıp ıcsem olur mu kı
yogurtta sutten yapılıo ya yanlıs mantık mı kı

canım ben de normalde süt içmem, her midem ağırdığında sevgilime aynı şeyi söylerim, süt içemiyorum, onun yerine ayran içsem olur mu aynı şey nasılsa derim.
sırf sevmediğimden.. ama illa ki zorla süt içirir, ayranın da mutlaka faydası vardır tabii ki, ama mide ağrısını asıl geçiren sütmüş, o kıvrandırmayı geçiriyo, ayranı denemedim :44:

aklın yolu birdir dimi sende aynısını söylemişsin baksana
tamam ben süt alayım
tesekkur ederim bu aradaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…