Kpss

evettttt 1 gün kaldı uyuyamıyorum artık bugun uykusz kalıp yarın erken uyuyacagım
butun arkadaslara basarılar..

bende gircem yarın kpssye
öğretmenlikten
sınava 2 gün kala sırtım boynum feci tututuldu
saçlarım uzun ıslak ıslak kalmış
öldüm bittim, aynı anda bide regl oldum.
3 yıldır hazırlanıyorum.
78 aldım yetmiyor bölümüme.
inşallah bu sefer allah yüzümüze baksın.
emek veren herkese başarılar diliyorum.

Ben de yarın giricem kızlar,çok heyecanlıyım.hala dersanedeyim son tekrarlarımı yapıyorum.6 aydır emek verdim,umarım olur birşeyler.gerçi mezun olduğum bölümden atanabilmek için 90 üstü almam lazım,artık nasıl olacaksa..
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,yarın herkese bol şansss

sınav bana cok zor geldı arkadaslar
özellikle coğrafya ve türkçe çok zor geldi
her zaman dediğim gibi hayırlısı

Sınava giren tüm arkadaşlara başarılar. Ben de 6 sene önce girdim o sınava ama hala dün gibi aklımda yaşadığım stres:) benim hiç umudum yoktu kötü geçmişti 70 civarı bekliyordum. özel okullardan iş bakmaya karar vermiştim. Sınav sonucum 80 geldi çok şaşırmış ve sevinmiştim. Bir arkadaşında dediği gibi standart sapma önemli. Rabbim hepiniz hakkında hayırlısını versin inşallah

kesinlikle türkçe zordu,ayrıca süre de sıkıntı yarattı... çoğu çıkan kişi çok zordu..süre yetmedi diye konuştu... hakkımızda hayırlısı,gün geçtikçe her şey zorlaşıyor....ne olacak sonumuz bilemiyorum...

Gençleri bu duruma düşürenler acaba huzurlu mu ? Ben de Kpss'ye girmiş,ilk girişimde kazanmış biri olarak sıkıntınızı az-çok anlıyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.

Şimdi haberlerde okudum. Kpss nin soruları çalınmış, KCK nın parmağı varmış ve çok sayı da gözaltı da varmış kızlar..

bu haber doğruysa hakkımı helal etmıyorum yatacak yer bulamasınlar kurtlara kuşlara yem olsunlar.

Hayırlı olsun sorular yine çalındı
pardon verildi

şimdi haberlerde okudum. Kpss nin soruları çalınmış, kck nın parmağı varmış ve çok sayı da gözaltı da varmış kızlar..

yok canım o öle değil
kck başkasının yerine adam sokacakmış sınava onlara baskın yapılmış
internetteyse bugünkü soruların fotoğrafları dolaşıyor
kitapçıktan değil ama bildiğin test yaprağı zımba yeri bile görünüyor
malum şahıslar dağıtmış sınavdan önce
şimdi diyecekler ki biz vermedik soruları kck böle böle yaptı biz de baskın yaptık engelledik harikayız süperiz
iptal falan yok yani körler sağırlar hikayesi sadece

Habertürkün internet sitesinde yazıyordu kızlar, girip bir bakın.. Terör örgütünün parmağı varmış..

Üniversite sınıvına girdiğimizde kim bilir neler oldu,diye düşünmeden edemiyorum. ://

habertürkün internet sitesinde yazıyordu kızlar, girip bir bakın.. Terör örgütünün parmağı varmış..

sınava başkasını sokmada kcknın parmağı var arkadaşım zaten baskın yapılmış
ama nette sorular kol geziyor malum dershanenin testi olarak
bu bambaşka bir olay zaten kck üzerine atılıp kapatılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…